- 22 Nisan 2014
- 78
- 1
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.421
Oo camambercim nadil dayandin saat oglen 2 den aksama kadar 😯😯
Tesekkur ederiim 😊😊
Olur olur bi gun yapalim ya da bak seyda coskunun karabugday elma tdetoksu var onu mu yapsak yada yulaf nar (baska bi meyve de olur ) detoksunu mu yapsak
Sagolasin canim 😊 spora basliyorum ben dee vallaha bingil bingilim cok fena ya 😔😔
Cok gecmis olsun nasil simdi ?
Misir gevreklerindense yulaf ezmesi yeseniz daha iyi olur cunku misir gevreklerinin icinde seker var ve GI 'i yulaf ezmesine gire cok daha yuksek :)
Ohh dondurmalar gazozlarrrdilvincim bakiyorum cok kilo verdin almaya calisiyosun ha
Merhabaa hosgeldin akillim boyun ve kilon kac :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neyse terapiste gidiyorsn fikrimi solemiyimmmsen kendi ic sesini dinle... birde terapistini..olurmu matmazell fransizcayida cok begenirimm.. bilmesemde cok hosuma gidiyooo
Canim bn diyete yeni basladim 13 gun oldu 5 kilo verdim emin ol sende verirsinnnn yuruyus ve su mutlaka hayatinda olmali..
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
nisana az kalmis ama dugun vardir daha herhalde ... cok kararli olman lazimmm..sakin birakma.. ve kendine soz ver... istedikten sonra neden vermiyesin ki..nisandi oydu buydu ailelerde su almacak bu eksik..cok gerilir insannn... buna ragmen kararli olman lazim...en ozel gunun fotograflari atamasinda.. onlar omur boyu senle.. daha balayida vardirrr..oo bundan iyi sebep ve motivemi olurr
o zaman yuruyusle verdin.. peki nasil bir diyet uyguladinn merak ettim kiz saka degil 5 kilooo
senin gunun de 24 saat mi suruyor? agzim acik kaldi vallahi helal olsun, masallah.
Hb canım boyum 160 kilom 92 di 88 e indim 13 gun oldu
13 günde 5 kilo çook iyi, sadece yürüyüş mü yaptın diyette yaptın mı? :))
yaa canım başlarda çok kararlıydım ama dediğin gibi o eksik bu eksik koşturmaca falan insan yemek istiyor kendime engel olamıyorum. En azından hafta içi iş günlerinde çok dikkat etmeye çalışacağım. Şu nişan stresini atlatayım ozaman düğün için çok sıkı çalışıcam :)))
Ama nişana kadarda ne versem kar..
yaa canım başlarda çok kararlıydım ama dediğin gibi o eksik bu eksik koşturmaca falan insan yemek istiyor kendime engel olamıyorum. En azından hafta içi iş günlerinde çok dikkat etmeye çalışacağım. Şu nişan stresini atlatayım ozaman düğün için çok sıkı çalışıcam :)))
kilon biraz oldugu icin 5 kilo vermen normalll. ve gayet iyi... cok cok hirs yap olurmuuuu....ve sakinnn birakmaaa...bende bu topigi acmadan once gunluk gibi baslamistim... ( artik guzel arkadaslarimin topigi olduu )))
o yuzden bastaki yaziyi sildimmm.. orda yaziyodu)bende hemen hemen 90 dimmm.. 85 le basladim ama daha oncesinde 90 dimm yani uzatmayayimmm... kararli ol lutfen ve sakin birakma cok guzel bir baslangic yapmisinnn tebrik ederim hakkikaten buyuk bir degisim yasaa olur mu.... kac olmak istiyorsun bu arada??? ben hedef koymustum baslamisim 50 yi gorucem dedim kendi kendime
bubblecim kizmazsan bi sey dicem, bence erteleme. sunu atlatiyim ondan sonra lafi agizdan ciktiktan sonra kurtulmak zor oluyor. nisan bitti, dugunden sonra, dugun bitti balayindan sonra, cocgum oldu cocuk buyudukten sonra... boyle boyle gitme ihtimali de var. stresine ragmen boslama diyeti, spor da stresi yorgunlugu alir, bol bol spor yap derim ben.
Burdaki 50 rakamini kesinlikle gorucem)))) cooook coook tesk ederimm canim benim
goruceginden eminimmmarada duraksamalar olucak. sakin moral bozup birakma canimmm devam ettimiginde dahaha hizli dusecek birde ben 5 .. 5 hedef koydumm.. atiyor 85 ken 80 gorup 70 lere baslamayi arzuladim... 75 sem tamam az kaldi 60 lara diyip hep motive ettim kendimi.. cok fotograflara baktim zayifliyanlarin ben neden bunu yapamayim dedimmmm
Aynenn krsinlikle katiliyoum sana hergun basari hikayesi okuyorum.. ve gercekten onlar bana terapi gibi geliyo.. ben bi ayda 12 kilo verdiğimide biliyorum ama hep vazgectim vazgecmr amacım kortizon du. Gunde 8 hap iciodum diyet yapma arzusu bitiodu bende ama simdi 8 senenin sonunda artık kortizon kullanmiorum ve o yuzden cok buyuk degisime ilerliyorum.. BASLAMAK BITIRMENIN YARISIDR ♥♥♥♥
Cok konustum bugun ben 🙈🙈kizlarrr ne kadar hizli ilerliyor yazilari takip edemiyorum valla.
13 gunde 5 kilo muu ...kac kilosunuz simdi cok guzel gitmisKizlaaaar simdi geldim yuruyusten havalar ne gusel ya cok ise yariyo bu yuruyus bende sabah 6.30 7.15 e kadar cunku ise gidiorum isten cikista yarim saat yuruyorum ve aksam 7 de son yemegimi yiyorum yada bazen cnm istemiyo yemiyorum 7. Den 9 a kadar kutuphane malum kpss ve daha snra 10 a kadar yuruyus 13 gunde 5 kilo:)) nasillll
Yasakti kimmikcim sorma bizde boyle seylerle yapiyoduk ..ben karnibahari sevdigim icin birde kisır gibi olunca baya yedim vicdan azabi da duymadim karnibahar yedim diyeDukan'da bulgur yasak mi? Karatay'da normal kısır rahatlıkla yenilebiliyor. Ama bu da farkli bir tat olmali, denemek isterim. ^^
Benim gunlugum var orada yaziyorum ama burada bir ozet gecebilirim yine de. *,*
Sabah:
1 salatalik, 1 kuru incir
Ogle:
1 tabak tarhana çorbası, 1 adet eti bol pirinci az biber dolmasi
Aksam:
2 yumurtadan bol tereyaginda biberli omlet, 1 avuc ceviz, 25 zeytin, bol roka ve taze nane, 1 bardak limonlu karanfil cayi
Cekilmisi nasildir bilemedim ki :/ bendeki taneli taneli acaba seninki unu mu ?bende bi kilo karabugday var ama cekilmişinden
nasıl yapıyoruzz
Bubblecım ye sen ye dugununde de sisko gelin olursunBugün nişan alışverişi yorgunluk falan derken abartıp baayaa baya yedim künefeler,dönerler falan tek tek saymayayım
Regl doneminde normalde hemen hemen hic verilmez demek ki iyi gitmis..bilmiyorum ki var midir ama activia ile de yapilir gibi hem bagirsaklari da iyi calistirirgeciken regl siskinliginden dolayi 200 gram gitmisti bi gunde ama regl sonrasi yapinca daha cok gider. light yogurtla da denenebilir bence, bir de activia nin sivi olanlarindan var turkiye'de var mi bilmiyorum, onun tadi guzeldi.
Evet cok konusuyomus kadin okudum yorumlari baya biktirmis insanlariben de yeni 23 oldum :) benim yaptigim spor programi seninkiyle ayni mantikta. skinny jeans e 25 mayista baslicam.
bu arada ebru salli sadece ilk dvdsinde cok konusuyor sanirim, onu izlemedim pilates mantigini anlatmaya calisiyor olabilir. 21 gun ve selulitsavar'da sirf hareket ve cok uzun soguma var, ben cok begendim.
bir basari hikayeside benimm:)) bak canli canli konusuyorum seninle:))) ben yaptim sen daha iyisini yaparsin benim yuruyus sansim yok bebegim var.. kendi capimda egzersiz yapiyorumm..firsat. bulursam tabi..
artik onunde engelde kalmamissss .. kesinlikle katiliyorum baslamak bitirmenin yarisidirrrr
Cok konustum bugun ben 🙈🙈
13 gunde 5 kilo muu ...kac kilosunuz simdi cok guzel gitmis
Yasakti kimmikcim sorma bizde boyle seylerle yapiyoduk ..ben karnibahari sevdigim icin birde kisır gibi olunca baya yedim vicdan azabi da duymadim karnibahar yedim diye
Sabah karatay kahvaltisi olmamis karatayi birak cok azz olmus canim ya :/ aksamla sabah yer degistirse harika olurdu birde bence bol tereyagi kullanma yine de
Cekilmisi nasildir bilemedim ki :/ bendeki taneli taneli acaba seninki unu mu ?
Bubblecım ye sen ye dugununde de sisko gelin olursun
Regl doneminde normalde hemen hemen hic verilmez demek ki iyi gitmis..bilmiyorum ki var midir ama activia ile de yapilir gibi hem bagirsaklari da iyi calistirir
Evet cok konusuyomus kadin okudum yorumlari baya biktirmis insanlari
Az once baktim baya alet top falan lazim ve 160 tl tutarinda ben o kadar veremem ama sende varsa dene bencede iyi gelir .bu arada callanetics yapmadim baktim istemedi canim actim annemle 2 mil leslie yaptik cok terledim ama iyi eglendiksanirim 200 kalori yakiliyormus once kilo verip sonra mi sıkilassam diye dusunuyorum ama mantikli midir ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gerçekten miiine gusel allah bagislasin bu arada canim benim :)
tesekkur ederim