- 18 Temmuz 2008
- 1.460
- 239
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.341
kızlar bugün kilo vermişim biraz. geçen haftaki kilo bildiriminin 200 gr altına düşmüşüm ve sanırım bugün regl olucam artık inşallah. cumaya 47li rakamları görebilirim belki.
bir de dün şunu fark ettim, yaz mevsimi bu kadar yakın olmasaydı kilo vermeden de sıkılaşacak vücut tipim var. etlerim sarkık benim ama sporla iyice sıkılaşmak için 4-5 ay gerekir en az. bir de yanaklarım şişman onlar da sporla zayıflamıyor malesef
mayısa kadarki menülerimi belirledim bu arada. survivor mayısa kadar :)
bugün yiyeceklerim:
sabah: 1 yumurta
öğlen: yarım oyulmuş kabak içine light beyaz peynir ve dereotu fırında pişirilmiş
akşam: öğlenin aynısı
bu arada bugün hayatımda ilk defa terapiste gidicem, biraz heyecanlıyım. bakalım nasıl bi şey?
bir de dün şunu fark ettim, yaz mevsimi bu kadar yakın olmasaydı kilo vermeden de sıkılaşacak vücut tipim var. etlerim sarkık benim ama sporla iyice sıkılaşmak için 4-5 ay gerekir en az. bir de yanaklarım şişman onlar da sporla zayıflamıyor malesef
mayısa kadarki menülerimi belirledim bu arada. survivor mayısa kadar :)
bugün yiyeceklerim:
sabah: 1 yumurta
öğlen: yarım oyulmuş kabak içine light beyaz peynir ve dereotu fırında pişirilmiş
akşam: öğlenin aynısı
bu arada bugün hayatımda ilk defa terapiste gidicem, biraz heyecanlıyım. bakalım nasıl bi şey?