- 19 Ağustos 2009
- 1.533
- 33
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.261
bende jillian teyzeyi yapmıştım geçen sene baya sıkılaşmıştım ama gülünce her yerime agrı saplanıyodu yorgunluktan
tekrar soyluyorum Rabbimm annene coook uzun bir omur nasip etsin.. anne babanin nefesi yeter sadece...anneannem 11 yıldır hasta sadece yemeğini yer dolaşır yemek yapamaz iş yapamaz dedem bakıyodu işte dedemde hastalandı
gurbet cok zor ben sadece 1 bayram gününü hatırlarım oda küçüktüm annenemle gezmiştik beni sevmişti sonra annenem hastalandı
senede 5 gün görüyorum sadece teyzelerimi kuzenlerimi anneannemi dedemi o yüzden cok özlüyorum
kızlar hepinize merabaa
aranıza katılabilirmiyim bendedaha once bir çok kez bu sefer başlıyorum dediğim diyetler oldu ama bi turlu başlayamadım motıvasyon olmassa olmuyor yani şaun kilom 59 hedef 50.bugunden itibaren gerçek anlamda başlıyorum
evet hele bel baya gitmişti biri beni gaza getirsin jillian için tekrarrbendede otururken baya acı oluyoBacaklardan ve basenlerden incelmişmiydin?
Allah razı olsun ablacım seni minnak napıyo oynuyo muutekrar soyluyorum Rabbimm annene coook uzun bir omur nasip etsin.. anne babanin nefesi yeter sadece...
evet hele bel baya gitmişti biri beni gaza getirsin jillian için tekrarr
Allah razı olsun ablacım seni minnak napıyo oynuyo muu
kız bende tatile gidicem nasipseeeee deme öyle bıngıl bıngıl falan öğğğ var tabi göbeciğimYaz geliyooo bikiniyle denize koşarkennn bıngıl bıngıl sallanacak gevşek bacaklarını ve göbeğini düşünn(tabi varsa)
Birde sımsıkı girmek var yaza.. hala vakit varr bikini sezonuna kadar.
Hadi başla birlikte yapalım, jillian topiği iyice sesssizleşti zaten
kız bende tatile gidicem nasipseeeee deme öyle bıngıl bıngıl falan öğğğ var tabi göbeciğim
jillian ablanın kolları ahahahah çok orjinalOzaman kendini jillian ablanınn kollarına bırak plajların yıldızı sen ol
jillian ablanın kolları ahahahah çok orjinal
hangisini yapıyosun sen
hos geldinnn cumalari kilo bildirim gunumuz.. basladin mi peki diyete
betiskom gelmis hos gelmisssnasilsinn ???
iyi bayramlarrrrrrrr
merhababize katilabilrsin. burda yediklerimiİ sporlarimizi yontemlerimizi paylasiyoruz cumalari kilo bildirimi yapiyoruzz.. motive oluyoru... o aleti denemedim ben simdilik duz ve yan mekik cekiyorum bazende mekigi bisiklet gibi dizlerime degdirerek yapiyorummm...
walla elacım karnım ağrıyo midem iyi değil halsizim iyiyim desem yalan olur regl zamanlarımdan nefret ediyorum
katılmayı çok istiyorum motivasyona çok ihtiyacım var :) bende günde 60 dk yürüyorum birde göbek eritme hareketleri yapıyorum :) ayrıca revoflex extreme diye bir alet var onunda çok faydası var ama göbeğim çok fazla ve bu benim moralimi çok bozuyorbundan sonra sizi takip edeceğim :) şimdiden herkese başarılar diliyorum :)
revoflex aldin mi su tekerlek lastik olanmo cok merak ettigim bir ale o, o mu?
gunaydinnn. kizlar
nasilsiniz bakalim detoksla iki gunde 700 gr verdim.. bugun ara vericem bugun yapmiyorum ...
evet canım o almanı tavsiye ederim harika terletiyor ve müthiş kilo verdiriyor :) ben onunla iki haftada müthiş toparlandım ama göbek yavaş eridiği için bütün movitasyonum bozuldu ve diyetimi sporumu bıraktımtekrar kilo aldım anlayacağın motivasyona ihtiyacım var :)
Ne detoksu yaptın? Sıvı detoksu mu? Biraz anlatır mısın? Kutluyorum, iki günde bayagi vermissin! *~~~ ^^
cok uygun fiyatli bir urundu alayim dedim nette arastirdim lastikleri kopuyo felan yazmislar forumlarda karar verememistim...
Motivasyonnna gelince bilmiyorum seni nasil etkiler burda daha bir sarildim diyete motivasyon her zaman veririz.. Sen basla... Gaza getiririm ben seni