hedef 50 kilo olmak.. :)))

bende jillian teyzeyi yapmıştım geçen sene baya sıkılaşmıştım ama gülünce her yerime agrı saplanıyodu yorgunluktan :KK1:

Bu Jillian dediğin ne oluyor? Callanetics mi? Ben Callanetics yapmak istiyorum ama bir türlü videolarını izlemeye fırsatım olamadı henüz maalesef.

ayran detoksu canim aslinda daha iyi sonuclar alina bilir.. benim bunyem az yemege alisti birde cok kilo verdim vucut direniyo galiba

Hmmm anladım. Sırf ayran mi iciyorsun yani? Ay supermis! Bayılırım ben ayrana♥ Milli içeceğimiz! ★ ^^ Kac günde bir yapıyorsun detoksu?

Hmmm anladım. Sırf ayran mi iciyorsun yani? Ay supermis! Bayılırım ben ayrana♥ Milli içeceğimiz! ★ ^^ Kac günde bir yapıyorsun detoksu?

ayran detoksu nasıl yapılıyor ?? Faydası var mı gerçekten ??

alintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT ADMİN ÖZİ TARAFINDAN DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

ben ikigunde 700 gram verdim belki baskasinda daha ise yariya bilir sadece 2 gun yapiyorsun.. ben iki gun yaptim bugun ara verdim yarin bir iki gundaha yapicam sonra ayni sekilde diyetime devam... bu aralar yavasladi kilom.. o yuzden yaptimm

alintidir:
2 günlük ayran detoksu yalnızca yağdan 1,5-2 kg verılmektedır bızzatttt admin özi tarafından denenmıstır)
1. Ve 2. Gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
Hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
Kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

ben ikigunde 700 gram verdim belki baskasinda daha ise yariya bilir sadece 2 gun yapiyorsun.. Ben iki gun yaptim bugun ara verdim yarin bir iki gundaha yapicam sonra ayni sekilde diyetime devam... Bu aralar yavasladi kilom.. O yuzden yaptimm

çok güzelmiş tadı nasıl peki?? Bende hemen yarın yapıyorum

alintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT ADMİN ÖZİ TARAFINDAN DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

ben ikigunde 700 gram verdim belki baskasinda daha ise yariya bilir sadece 2 gun yapiyorsun.. ben iki gun yaptim bugun ara verdim yarin bir iki gundaha yapicam sonra ayni sekilde diyetime devam... bu aralar yavasladi kilom.. o yuzden yaptimm

Hmmm, anladım, teşekkürler. Ayran aşı çorbası denmiyor mu buna? Nohutlu... Çok güzeeeel. ♡

çok güzelmiş tadı nasıl peki?? Bende hemen yarın yapıyorum

Hmmm, anladım, teşekkürler. Ayran aşı çorbası denmiyor mu buna? Nohutlu... Çok güzeeeel. ♡

ben koyu kivamda yaptimm.. bir bucuk litre.. tadi cacik gibi tadi gayet guzel ben ustune nane ve toz pul biber ektim.. tuz koymayin baharatla tatlandirin maydonoz taze nane guzel olur .. birde ilk gunu bulgur yerine yarma koydum.. cunku buzlugumda.. haslamis hazirdi nohut yarma mercimek..

Son düzenleme:
ben koyu kivamda yaptimm.. Bir bucuk litre.. Tadi cacik gibi tadi gayet guzel ben ustune nane ve toz pul biber ektim.. Tuz koymayin baharatla tatlandirin maydonoz taze nane guzel olur .. Birde ilk gunu bulgur yerine yarma koydum.. Cunku buzlugumda.. Haslamis hazirdi nohut yarma mercimek..

sadece baharat ve salatalık maydonoz koysak olmaz mı ki benim nohut ve mercimekle pek aram yokta :KK1:

sadece baharat ve salatalık maydonoz koysak olmaz mı ki benim nohut ve mercimekle pek aram yokta :KK1:

yarma bulgur ve fasulye olabilir tok tutmasi lazimm birde mercimekte protein var.. zaten yesil mercimek fark edilmiyoki... daha cok salataligin tadini aliyosun

Son düzenleme:
yarma bulgur ve fasulye olabilir tok tutmasi lazimm birde mercimekte protein var.. Zaten yesil mercimek fark edilmiyoki... Daha cok salataligin tadini aliyosun

o zaman tamam yeşil mercimek koyarım canım. Yarın diyetimin ilk günü olacak. Ayran detoksuyla başlayacağım. Inşallah sonuç alırım :44:

o zaman tamam yeşil mercimek koyarım canım. Yarın diyetimin ilk günü olacak. Ayran detoksuyla başlayacağım. Inşallah sonuç alırım :44:

bence bozma direk karisimi yap.. sen ilk gunun daha iyi sonuc alirsin.. begenmesen ikinci gunu devam etmesin gercekten nohut ve mercimek baskin degil tat olarak

Canlarım nasılsınız :KK3:

Bugün yediklerim: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim tam tahıllı ekmek, öğlen haşlanmış tavuk ve yarım kase yoğurt, arada yarım elma, akşam da yağsız salata ve 1 haşlanmış yumurta. Toplam 540 kalori. + bir saat 15 dk spor yaptım :KK8:

acıkcası callenetiics güzel bi egzersiz ama üşeniyorum
yarım saat içinde cok güzel sıkılaştırııcı hareketler yaptırıyo jillian michels teyzemiz :KK52:
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

Evet, hakkında yazılanları okumuştum. Herkes şiddetle tavsiye ediyor. ♡ Ama bu Jillian'ın yaptığı Callanetics olmuyor, değil mi?
Youtube'da hala yasak var ki!

Son düzenleme:
Evet, hakkında yazılanları okumuştum. Herkes şiddetle tavsiye ediyor. ♡ Ama bu Jillian'ın yaptığı Callanetics olmuyor, değil mi?
Youtube'da hala yasak var ki!
hayır canım callenetics cok farklı bişey bundan
hee gecen acıldı dediler de ben dns ayarlarını degiştirdim ondan giriyorum

X