hedef 50 kilo olmak.. :)))

kızlar hepinize merabaa:KK42:
aranıza katılabilirmiyim bende :KK16:daha once bir çok kez bu sefer başlıyorum dediğim diyetler oldu ama bi turlu başlayamadım motıvasyon olmassa olmuyor yani:KK1: şaun kilom 59 hedef 50.bugunden itibaren gerçek anlamda başlıyorum:KK42:

anneannem 11 yıldır hasta sadece yemeğini yer dolaşır yemek yapamaz iş yapamaz dedem bakıyodu işte dedemde hastalandı
gurbet cok zor ben sadece 1 bayram gününü hatırlarım oda küçüktüm annenemle gezmiştik beni sevmişti sonra annenem hastalandı
senede 5 gün görüyorum sadece teyzelerimi kuzenlerimi anneannemi dedemi o yüzden cok özlüyorum
tekrar soyluyorum Rabbimm annene coook uzun bir omur nasip etsin.. anne babanin nefesi yeter sadece...

kızlar hepinize merabaa:KK42:
aranıza katılabilirmiyim bende :KK16:daha once bir çok kez bu sefer başlıyorum dediğim diyetler oldu ama bi turlu başlayamadım motıvasyon olmassa olmuyor yani:KK1: şaun kilom 59 hedef 50.bugunden itibaren gerçek anlamda başlıyorum:KK42:

hosgeldin canimm:KK71: armiza
simdilik cikiyorum kizimin bayrami bugun gezmeye goturcemmm kizlar optummmm
dilvinnnn seni kocamannnnn:112:

evet hele bel baya gitmişti biri beni gaza getirsin jillian için tekrarr

Allah razı olsun ablacım seni minnak napıyo oynuyo muu:KK31:

Yaz geliyooo bikiniyle denize koşarkennn bıngıl bıngıl sallanacak gevşek bacaklarını ve göbeğini düşünn(tabi varsa :KK1:)
Birde sımsıkı girmek var yaza.. hala vakit varr bikini sezonuna kadar.
Hadi başla birlikte yapalım, jillian topiği iyice sesssizleşti zaten :KK1:

Yaz geliyooo bikiniyle denize koşarkennn bıngıl bıngıl sallanacak gevşek bacaklarını ve göbeğini düşünn(tabi varsa :KK1:)
Birde sımsıkı girmek var yaza.. hala vakit varr bikini sezonuna kadar.
Hadi başla birlikte yapalım, jillian topiği iyice sesssizleşti zaten :KK1:
kız bende tatile gidicem nasipseeeee deme öyle bıngıl bıngıl falan öğğğ var tabi göbeciğim :KK1:

iyi bayramlarrrrrrrr :KK3: :KK3:

merhaba :KK3: bize katilabilrsin. burda yediklerimiİ sporlarimizi yontemlerimizi paylasiyoruz cumalari kilo bildirimi yapiyoruzz.. motive oluyoru... o aleti denemedim ben simdilik duz ve yan mekik cekiyorum bazende mekigi bisiklet gibi dizlerime degdirerek yapiyorummm...

katılmayı çok istiyorum motivasyona çok ihtiyacım var :) bende günde 60 dk yürüyorum birde göbek eritme hareketleri yapıyorum :) ayrıca revoflex extreme diye bir alet var onunda çok faydası var ama göbeğim çok fazla ve bu benim moralimi çok bozuyor :KK43: bundan sonra sizi takip edeceğim :) şimdiden herkese başarılar diliyorum :) :KK16:

katılmayı çok istiyorum motivasyona çok ihtiyacım var :) bende günde 60 dk yürüyorum birde göbek eritme hareketleri yapıyorum :) ayrıca revoflex extreme diye bir alet var onunda çok faydası var ama göbeğim çok fazla ve bu benim moralimi çok bozuyor :KK43: bundan sonra sizi takip edeceğim :) şimdiden herkese başarılar diliyorum :) :KK16:

revoflex aldin mi su tekerlek lastik olanmo cok merak ettigim bir ale o, o mu?

revoflex aldin mi su tekerlek lastik olanmo cok merak ettigim bir ale o, o mu?

evet canım o almanı tavsiye ederim harika terletiyor ve müthiş kilo verdiriyor :) ben onunla iki haftada müthiş toparlandım ama göbek yavaş eridiği için bütün movitasyonum bozuldu ve diyetimi sporumu bıraktım :KK43: tekrar kilo aldım :KK43: anlayacağın motivasyona ihtiyacım var :)

kizlar abanta gölde bir restorana gittik oglen.. ben kofte yedim porsiyonlar kucuktu 3 kofte... tabakta pilav ve patates kizartmasi da vardi tatmadim bile:KK9: birde yagsiz istedim salatayi hic yagyok limonlu coban salata.. yani 3 kofte ve salata yedim... yalniz yarim miller bira ictim.. kalorili ama bittirmedim bile... aksamada bol bol cilek can erigi ve yogurtla kapatcam yarin detoksa birdaha baslayayim diyorum..

evet canım o almanı tavsiye ederim harika terletiyor ve müthiş kilo verdiriyor :) ben onunla iki haftada müthiş toparlandım ama göbek yavaş eridiği için bütün movitasyonum bozuldu ve diyetimi sporumu bıraktım :KK43: tekrar kilo aldım :KK43: anlayacağın motivasyona ihtiyacım var :)

cok uygun fiyatli bir urundu alayim dedim nette arastirdim lastikleri kopuyo felan yazmislar forumlarda karar verememistim...
motivasyonnna gelince bilmiyorum seni nasil etkiler burda daha bir sarildim diyete motivasyon her zaman veririz.. sen basla... gaza getiririm ben seni:KK1:

cok uygun fiyatli bir urundu alayim dedim nette arastirdim lastikleri kopuyo felan yazmislar forumlarda karar verememistim...
Motivasyonnna gelince bilmiyorum seni nasil etkiler burda daha bir sarildim diyete motivasyon her zaman veririz.. Sen basla... Gaza getiririm ben seni:KK1:

al derim canım benim alalı iki ay olduu ve lastiklerinde de hiç bir kopma yok. Bende burada iyi etkileneceğime inanıyorum çünküü senden çok pozitif enerji aldım :) :KK16:

X