hedef 50 kilo olmak.. :)))

Evet, lutfen. Az once tartildim 56 kilo ciktim. Sanki 1,3 kg vermisim gibi duruyor 5 gunde ama dun aksam pek bir sey yememistim ve suan da karnım kaziniyor, kesin yemekten sonra alirim yine bir yarim kilo ya da 1 kilo, duruma göre. :p

56 diye kaydediyorum o zaman

Son düzenleme:
kahvaltim:
1 dilim kepek ekmegi
1 zeytin
3 dilim domates
3 parmak buy. kasar
kib.kut. buy.beyaz peynir
yesil cay

suan kahve iciyorum sutlu 2 kayisi kurusu ile..

Son düzenleme:
camamber nerdesin kiz :KK33:ben bugun alisverise cikicam bir salataligim eksik.. birde birgun kefir birgun yogurtmu yapsam kararsizimmm..

Son düzenleme:
Ay ben hakkaten hicbir sey soylemeden pat diye dalmisim :KK70:
20 yasindayiim ogrenciyim bekarim sevgilim de yok 😅
Istanbuldan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :p
Senin yasin kac canim tanimak isterim 😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
18 yaşında öğrenciyim hiç sevgilim olmadı derslerle takılıyoruz ya bizzz :KK9:
m alesef konyadan katılıyorum:KK5:
başka soru varsa alıyım cağnım:KK3:
dilviince konusmaya basladin yine:KK1:
salatasi guzel disarda tek altarnatifmm.. ya poca simit ayran ya salata
3. tekil kişi adıyla konuştum farkındayım çok tuhaf olduu:KK1:
bende ayni sekilde.. 1.63 saniyodim yillardir.. diyete baslamadan once olctu esim 1.61 cikti.. belkide yaslandimm :KK1: cekmistir boyumm :KK1:
çok sinir ya bugün topukluyla yürümekten bacaklarım agrıdıı babamın yanında kısacık kalıyorum mecbur topuklu giyince eşitleniyoruz deyse koluna giremiyorum tuhaf oluyo :KK9:

beni de 50 kilo yapın, olmadı 55 de yeter bi elimden tutun yahu düşüyorummmmmmmmmmmmm:KK14:

Son düzenleme:
Merhaba, ben de araniza katilmak istesem, n'olur acaba? ^^
Karatay diyeti yapıyorum. Gecen yaz baslamistim aslinda ama sonra biraktim. Bu hafta Carsamba gunu sil bastan basladim tekrar Karatay'a.

Carsamba gunu tartildigimda kilom 57.3tu. Aslinda 53 tu hedefim ama bu başlığı görünce 50 olsam hic de fena degil diye dusundum. Bir de gunlugum var. Oraya öğün öğün neler yedigimi yaziyorum, bazen de dertlesiyorum kendi kendime. ♡♡

Eger kabul ederseniz buraya da her hafta kac kilo oldugumu yazmak istiyorum. Sanirim cuma gunleri yaziliyormus kilolar. Önümüzdeki cuma görüşürüz o zaman insaallah. Arada ugrarim, bir merhabalasiriz yine. ^^
Hosgeldin kimmiik bende dun geldim buraya ayni sekilde ayri bir gunlugum de var :) kilolarimiz benzer sayilir boyun yasin kac ☺ bende dukan yapiyorum gecen yaz basladim ama sonra birakip delii gibi yedimm 🙈 sonuc +8 kilo 😯
Karataya da goz kirpiyorum ya guzel duruyo ama tatlidan vazgecmek cok zoorr dukanda yine tatlandiriciyla tatli yapiyorum da karatayda yasakk 😕
gunaydinn kizlarrr:KK3::KK3:
Gunaydiiin caniim 😊 ben 15.00 gibi uyandim da 😫😫
Tamamdirr haydi bismillah☺
bende ayni sekilde.. 1.63 saniyodim yillardir.. diyete baslamadan once olctu esim 1.61 cikti.. belkide yaslandimm :KK1: cekmistir boyumm :KK1:
Yaslaninca da iyice cekecek :KK43: 145 ile kapatirim heralde omrumu :KK1: :KK53:
kahvaltim:
1 dilim kepek ekmegi
1 zeytin
3 dilim domates
3 parmak buy. kasar
kib.kut. buy.beyaz peynir
yesil cay

suan kahve iciyorum sutlu 2 kayisi kurusu ile..

Buy ne ela anlamadim onu :KK53: ama pazar kahvaltin cok guzel olmus bozmamissin valla :KK1:

Son düzenleme:
beni de 50 kilo yapın, olmadı 55 de yeter bi elimden tutun yahu düşüyorummmmmmmmmmmmm:KK14:
Oooo duur 😄😄 basladin suanda diyettesin ve 50 olcaksiiin💪💪
18 yaşında öğrenciyim hiç sevgilim olmadı derslerle takılıyoruz ya bizzz :KK9:
malesef konyadan katılıyorum:KK5:
başka soru varsa alıyım cağnım:KK3:

3. tekil kişi adıyla konuştum farkındayım çok tuhaf olduu:KK1:

çok sinir ya bugün topukluyla yürümekten bacaklarım agrıdıı babamın yanında kısacık kalıyorum mecbur topuklu giyince eşitleniyoruz deyse koluna giremiyorum tuhaf oluyo :KK9:
Ohh lise yeni bitiyor o zamann 💃 aslinda en guzel senemdi benim 18 yasindayken 3 sene gecti ama sanki coook uzun sure onceymis gibi :KK1:
Aa konya guzeldir tatlim niye oyle diyosun 😄
Bosver sevgili demek dert demek :p
Benimde oyle muthis bi gecmisim yok o konuda hatta cok cekingenim :KK53:

hooop tutummm:KK1: hosgeldin basladin mi diyete
Hosgeldin kimmiik bende dun geldim buraya ayni sekilde ayri bir gunlugum de var :) kilolarimiz benzer sayilir boyun yasin kac ☺ bende dukan yapiyorum gecen yaz basladim ama sonra birakip delii gibi yedimm 🙈 sonuc +8 kilo 😯
Karataya da goz kirpiyorum ya guzel duruyo ama tatlidan vazgecmek cok zoorr dukanda yine tatlandiriciyla tatli yapiyorum da karatayda yasakk 😕

Gunaydiiin caniim 😊 ben 15.00 gibi uyandim da 😫😫
Tamamdirr haydi bismillah☺

Yaslaninca da iyice cekecek :KK43: 145 ile kapatirim heralde omrumu :KK1: :KK53:

Buy ne ela anlamadim onu :KK53: ama pazar kahvaltin cok guzel olmus bozmamissin valla :KK1:

buy buyuklugunde yani telden hizlica yaziyorum o yuzden

hoşbuldum, aslında başlamadım galiba bilemedim şimdi :KK53:
sanırım şu ana kadar 900 kalori aldım gün içinde :) akşam yemeği yemedim henüz:) yemeyimde en iyisi:KK30:

en guzel zaman simdidir.... eger karliysan.. bir an once baslamalisin... aksam hafif birseyler yersin. kac kilosun suan

X