- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.021
iyi yapmışsın ellerineee saglıkkk güzelimm ne yapsan az banaayanlışım varsa düzeltin kızlar
çakıl dilvin üzgünümmgaza gelmeniz için yaptımm
duygusal açlık cok kötü yaaahahhahaha cok guldum buyuk harflerle yazmis bi de :)
bebisim dun ben de kacirdim jelibon bile yedim, normalde hic sevmem. yani duygusal acligim vardi.
bugun elaprensesle detoksumuzun malzemelerini alicam ve eksik sporumu tamamlicam insallah.
hayır abla ben bunu hiç yemedimmdilvincim sen o helvanin tadına gecen de bakmamis miydin?
sanki görmedikk hıhhhhevet tesvik edici olsun diye koydumm .. dilvinle cakil gormesin
sanki görmedikk hıhhhh
gaza geldim dün 57.600 çıkmıştım ya bugun sabah dün kadar yemege ragmen 57.00 cıktımoy oy oy dilvinimde naz yaparmisss)) valla gaza geldiye yaptimmm
gaza geldim dün 57.600 çıkmıştım ya bugun sabah dün kadar yemege ragmen 57.00 cıktım
ne zamandır 57 ye inemiyodum bugun hareket yaparım yine inşallah yarım mekiği ben cok seviyorum zaten
sen mi ben mi ablammcok iyiiii valla cok sevindimm...
bende az once 100 mekik 100 ic bacakla basladim gune bakalim ne kadar yapabilcem bugun.. hafta sonu belki disari cikariz.. oyuzden az yaparim herhalde olsun 100 mekigim cepte
evet grip oldum bogazıma acıyo birazz:2::2:bu arda gecmis olsun dilviincim gripmi oldunnn??
verirsin canim sonucta cok kilon yok sadece karli olmak lazim
aydiyiz dilaracim altarafi 200 gr mi basima kakıyonyani en dobis ikimiziz
bende yarim mekik cekiyorumm dilvincimm...sen mi ben mi ablamm
bende dışarı cıkarım yagmur yagarsa biraz ıslanıp gelirim eve
yarım mekigin faydası oluyo dimii bi spor hocası karın bölgesini özellikle yarım mekik calıstırır demişti
evet grip oldum bogazıma acıyo birazz:2::2:
Kızlar 55.7 ile 55 kiloyu gördüm inanamıyorummmmmm
ben herşeyden yiyorum bence emzirmekle gidiyo hatta bi hafta aynı durup 1 günde 500 gr gittiği oluyor
dün koca tabak soslu makarna yedim normalde fazla bile çıkmalıydı
tabi dilaracimm biz kararli olduktan sonra hic sanslari yok garibanlaringidicek bu kilolar başkaa yolu yokkkk dimi biz korkmayalım gitcek kilolar korksun hıhhh:13:
penir salatalık 2 girisini 2 bardak şekersiz çay içtim bugüne böyle başladım
abla ben sıcak sütün kokusuna dayanamam kii salep içiyorum oda cok rahatlatıyooo haberin olsun hem zayıflamaya yardımcı kızlarrrr bak yeni aklıma geldiiibende yarim mekik cekiyorumm dilvincimm...
(( gecmis olsun ...az sicak sute bal ve karabiber atinca benim bogazim rahatlar sende dene istersen dikkat et disari soguksa cikma
abla ben sıcak sütün kokusuna dayanamam kii salep içiyorum oda cok rahatlatıyooo haberin olsun hem zayıflamaya yardımcı kızlarrrr bak yeni aklıma geldiii
abla dışarıda yagmur varsa beni kimse tutamaz kii ilk fırsatta cıkarım dışarıı
kızlar burda fırtına var evler uluyo aç bi kurt gibiiiievet salepte iyi fikir:))
Yasini ve buyunu sorsam benim 2. Gebelikten sonraki kilomdu 45 o kilodaki hallerimi istiyorum dedigim zaman bana kiziyorlarda.