- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
-
- Konu Sahibi onlyforgoodbody
canım 1 kilo 300 gram falan vermişim
ben düşmüştümm 64 e kadar sonra aldım 65,7 olması lazım öyle hatırlıyorum oraya kadar çıkmıştım
bu sabah 64,2 geldim
Ben de kaçamaklar yaptım ve 1 haftadir kilomda bir oynama yok.berbat gidiyorum.berbat!
sanki onca motive sözlerini ben yazmamışım ben karar vermemişim gibi.çok kötü hissediyorum.az önce bu ne dedim ve (afedersiniz) ağzımdan lokmayı çıkardım resmen. yemek beni mutlu etmiyor artık. o deli gibi yemeler abur cuburlar beni mutsuz ediyor. bu iyi bir şey sanırım. tiksindim artık o yağlılardan tatlılardan. iğrenç geliyor ya. gelmeye de devam eder inşallah.iyi bir gelişme olmasına karşılık kilo aldım ya.yine 64,7 oldum.çünkü 3 gündür falan dikkat etmiyorum.yiyorum.spor da doğru dürüst yapamadım evde değildim.o yüzden de kilo aldım.
düşe kalka devam işte.
kendimi spora vermeyi düşünüyorum.ciddi anlamda.pilates eğitmeni bile olabilirim.o derece devam etmek istiyorum.önce before and after yapıp sertifika almak istiyorum. sağlıklı beslenmeye o kadar alışmışım ki bu 3 gün bana zehir oldu. fıstık ezmesine bayılan ben midem kalktı ya. YAŞASIN! BAŞARDIM! BAŞARMIŞIM! alışkanlık haline getirmişim! yazının başında gerçekten berbattım fakat bu gelişmenin önemini şuan çok iyi anlıyorum.500 gr almış olabilirim.ama durursam daha çok 500 ler alırım. devam edersem o zaman kazanırım. sağlıklı ve az yemeye devam.
düşsem de kalkmak benim elimde,ve kalkıyorum
benim hemen kilo değişiyor ya yesem alıyorum yemesem veriyorumBen de kaçamaklar yaptım ve 1 haftadir kilomda bir oynama yok.
Evet canım pes etmek yok. :) ben kavitasyona başladım bu hafta bel - göbek ve çevresi içinbenim hemen kilo değişiyor ya yesem alıyorum yemesem veriyorum
ayın 7 sinde spora süper devam edicem ama o zamana kadar evde yapabildiğim kadar yapıcam
planlarım öyle değişmezse :)
kendi kendini motive etmissin zaten söylencek bisey kalmamis bana :) hic birseycik olmaz hemen gider aldigin kilo, ah bide ben sevebilsem spor yapmayi, nerfret ediyorum resmenberbat gidiyorum.berbat!
sanki onca motive sözlerini ben yazmamışım ben karar vermemişim gibi.çok kötü hissediyorum.az önce bu ne dedim ve (afedersiniz) ağzımdan lokmayı çıkardım resmen. yemek beni mutlu etmiyor artık. o deli gibi yemeler abur cuburlar beni mutsuz ediyor. bu iyi bir şey sanırım. tiksindim artık o yağlılardan tatlılardan. iğrenç geliyor ya. gelmeye de devam eder inşallah.iyi bir gelişme olmasına karşılık kilo aldım ya.yine 64,7 oldum.çünkü 3 gündür falan dikkat etmiyorum.yiyorum.spor da doğru dürüst yapamadım evde değildim.o yüzden de kilo aldım.
düşe kalka devam işte.
kendimi spora vermeyi düşünüyorum.ciddi anlamda.pilates eğitmeni bile olabilirim.o derece devam etmek istiyorum.önce before and after yapıp sertifika almak istiyorum. sağlıklı beslenmeye o kadar alışmışım ki bu 3 gün bana zehir oldu. fıstık ezmesine bayılan ben midem kalktı ya. YAŞASIN! BAŞARDIM! BAŞARMIŞIM! alışkanlık haline getirmişim! yazının başında gerçekten berbattım fakat bu gelişmenin önemini şuan çok iyi anlıyorum.500 gr almış olabilirim.ama durursam daha çok 500 ler alırım. devam edersem o zaman kazanırım. sağlıklı ve az yemeye devam.
düşsem de kalkmak benim elimde,ve kalkıyorum
saat 15:45dün gec yedigim icin acikmadim, o yüzden yeni kahvalti yaptim.
kahvalti 11:30
1 tabak karpuz,
4 yk cökelek