hedef:50 bu sefer olacak!

kahvalti 10:45
1 tabak patates kavurmasi, 2 yk kabak kavurmasi, 4 yk yogurt (hepsi 1 yemek tabagina sigdi yanyana)

saat 15:45
1 fincan sütlü sekersiz kahve (90 kalori mi ne)

aksam yemegi 18:30
1 tabak domatesli bulgur pilavi, 1 kase yogurt

evet kick boks günümdü bugun, aksam antremana gittim, giderken yürüyerek gidiyorum yarim saat orta tempo yürümüs oluyorum, sonra antremana giriyorum. bugunu böyle kapattim, aksam yemegini fazla yedim galiba cok sisti midem.

günaydin kizlar :) bugun iyi bir kahvalti yaptim yine patates yedim bugun ama bugunku mecburiyetten

kahvalti 11 civari
1 kücük servis tabagi kavrulmus patates,
4 yk cökelek, 1 domates,
yarim yk salca,
1 yk tahin pekmez karisimi

aksama kadar bir sey yemem heralde, aksama semizotu yemegi ve yogurt düsünüyorum ama bakalim, bugun pilates günüm, beginner seviye 2. günü yapicam bi aksilik cikmazsa :)

kahvalti 11 civari
1 kücük servis tabagi kavrulmus patates,
4 yk cökelek, 1 domates,
yarim yk salca,
1 yk tahin pekmez karisimi

bugun pilates günüm, beginner seviye 2. günü yaptim ama canim cikti yarim yarim yapabildim,

aksam 18:30
1 tabak semizotu yemegi,
yarim kase yogurt,
3 taze incir.

bugunü böyle kapatirim diye umuyorum. insallah da öyle olur :)

günaydin günlük ben geldim :) geceleri cok acikiyorum ya, yatmadan 2 tane incir yedim, hem bagirsak calistirsin hem de tutsun acliktan uyuyamadim cünkü.
bugun tartilmayi düsünüyorum,
az önce 4 tane taze incir yedim kahvalti niyetine, aksama baya agir bi yemek yiycem cünkü. belki dondurma yerim disarda emin degilim ama

selam ben geldim :) bugun tartildim, sadece 200 gr vermisim 1 haftada, olsundu napayim az gitti öz gitti diyip kendimi avutuyorum, 15 günde 1 kilo vermis oldum toplamda, güncel kilom 70.5

kahvalti 10:30 civari,
4 taze incir,

saat 14 de
1 bardak ayran

saat 18:45
1.5 kiymali pide icine biraz sumakli sogan koydum, 3 dl domates

bugun normalde kick boks günüm ama devamli disardaydim ve ayaktaydim, o yüzden bugun spora gidemiycem. günümü böyle kapatiyorum insallah.

berbat gidiyorum.berbat!
sanki onca motive sözlerini ben yazmamışım ben karar vermemişim gibi.çok kötü hissediyorum.az önce bu ne dedim ve (afedersiniz) ağzımdan lokmayı çıkardım resmen. yemek beni mutlu etmiyor artık. o deli gibi yemeler abur cuburlar beni mutsuz ediyor. bu iyi bir şey sanırım. tiksindim artık o yağlılardan tatlılardan. iğrenç geliyor ya. gelmeye de devam eder inşallah.iyi bir gelişme olmasına karşılık kilo aldım ya.yine 64,7 oldum.çünkü 3 gündür falan dikkat etmiyorum.yiyorum.spor da doğru dürüst yapamadım evde değildim.o yüzden de kilo aldım.
düşe kalka devam işte.
kendimi spora vermeyi düşünüyorum.ciddi anlamda.pilates eğitmeni bile olabilirim.o derece devam etmek istiyorum.önce before and after yapıp sertifika almak istiyorum. sağlıklı beslenmeye o kadar alışmışım ki bu 3 gün bana zehir oldu. fıstık ezmesine bayılan ben midem kalktı ya. YAŞASIN! BAŞARDIM! BAŞARMIŞIM! alışkanlık haline getirmişim! yazının başında gerçekten berbattım fakat bu gelişmenin önemini şuan çok iyi anlıyorum.500 gr almış olabilirim.ama durursam daha çok 500 ler alırım. devam edersem o zaman kazanırım. sağlıklı ve az yemeye devam.
düşsem de kalkmak benim elimde,ve kalkıyorum

Ben de kaçamaklar yaptım ve 1 haftadir kilomda bir oynama yok.

kendi kendini motive etmissin zaten söylencek bisey kalmamis bana :) hic birseycik olmaz hemen gider aldigin kilo, ah bide ben sevebilsem spor yapmayi, nerfret ediyorum resmen

kahvalti 11:15 11:30 civari
1 porsiyon yumurtasiz menemen,
2 yk cökelek,
1.5 yk tahin pekmez karisimi

saat 17
1 tane metro cikolata (umarim marka verebiliyorumdur )

aksam 19
6 yk cökelekli eriste,
1 bardak tuzsuz ayran

az öncede 3 minik parca kavun attim agzima,

bugun spor yapamadim, disardaydim yine aksama kadar, ayaktaydim hep, pazartesi kick boksu birakiyorum, pilatesi ise sevemedim ben ya
hergün azar azar da olsa bisiklete binmeyi düsünüyorum ama bakalim ne olacak, spor konusunda zorlayamiyorum hic kendimi. iyice bunaliyorum yoksa.

tam pilatesi sevemedim ya yazip forumu kapattiktan sonra noluyor sana baloncuk dedim. 70 küsür kilosun ve spor yapmak istemiyorum diyip bahaneler üretiyorsun halen. kalktim hemen
cassey ho nun beginner seviye 3. gün pilatesini yaptim, 15 dk falan sürüyor zaten. günde saatlerce yemek yemege vakit ayirabiliyorken, spora 15 dk mi ayiramiyorum dedim. yarin da 4. günü yapmayi planliyorum, 28 günlük o program bitecek baloncuk baska yolu yok

selaam ben geldim :) hemen simdiye kadar yediklerimi yazayim,

kahvalti 11:15 civari
4 yk cökelek (biraz z.yagli)
1.5 yk tahin pekmez
2 ay dilimi kavun (200 gr falan)

saat 16`da
1 kase dolusu yogurt (icine yarim yk cörek otu, biraz da pul biber koydum)

simdiye kadar böyle, aksama ne yiycem karar veremedim yarindan itibaren de tam olarak kan grubu diyetime baslamayi planliyorum ama bakalim.

kahvalti 11:15 civari
4 yk cökelek (biraz z.yagli)
1.5 yk tahin pekmez
2 ay dilimi kavun (200 gr falan)

saat 16`da
1 kase dolusu yogurt (icine yarim yk cörek otu, biraz da pul biber koydum)

aksam 19
kocaman kase tarhana corbasi (2 corba kaseside diyebiliriz, icine yarim yemek kasigi z.yagi ve 2 tatli kasigi biber salcasiyla sos yaptim)

bugunu böyle kapatmayi düsünüyorum, insallah da öyle olur, 1 saat sonra falan beginner seviye 4. gün pilatesimi yapmayi planliyorum. insallah bi aksilik cikmaz :)

günaydin günlük, dün aksam saat 10`da 2 catal yas pastayla, 3 yk irmik helvasini hüplettim, aferim bana. hayir her sey güzel gidiyordu taki annem elinde yas pasta ve helvayla gelene kadar. midem o kadar kötü uyandim ki sabah bünye unuttu tabi gec saatte bir sey yemegi.
bugun tam anlamiyla kan grubuna baslamayi düsünüyorum bi aksilik cikmazsa.

dün gec yedigim icin acikmadim, o yüzden yeni kahvalti yaptim.

kahvalti 11:30
1 tabak karpuz,
4 yk cökelek
150 gr üzüm

bu arada tartildim :) 70.1 geldim, cuma gününden bu yana 400 gr gitmis toplamda 1.4 kg vermis oldum 19 günde :) 15 dk kkadar bisiklet bindim. bugun pilates yapmiycam, aksam üstü bisiklet binmeyi planliyorum bakalimm

kahvalti 11:30
1 tabak karpuz,
4 yk cökelek

150 gr üzüm

aksam 18:05
1 kase (6 yk) patlican kavurmasi,
1 kase yogurt

bugunu böyle kapaticam insallah, bisiklet binerim diye düsünüyorum umarim caymam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…