hedef:50 bu sefer olacak!

aksam yemegi 16:15
5 tane z.yagli yaprak sarma,1 tane z.yagli biber dolmasi, 4 yk yogurt

bugun antreman var, aksam 19 civari gitmeden meyve yerim. ne yiycegime henuz karar veremedim.
dün yazamadim antremana giderken 19:15 de 3 tane taze incir yedim. sonra salona kadar yarim saat orta tempo yürüyüs yapip antremana girdim.

selaam, bugun cassey ho ile baslangic seviye 28 günlük plates programina baslamayi düsünüyorum. ama kafama takilan bir sey var ben haftada 3 gün kick boks yapiyorum, platesi haftanin hergünü mü yapayim yoksa kick boks yapmadigim günler mi karar veremedim.
simdi söyle bi durum var eylülde kick boksu birakma ihtimalim var ve her gün plates yapip bir de 3 gün kick boksa gidersem, eylülde boksu birakinca vucut spor azaldigi icin tepki verir mi diye düsünüyorum.

pilatesten en güzel verim gün aşırı yapmakmış ve haftada 1 gün dinlenmek gerekiyormuş umay villa öyle diyordu canım o kadar çok yüklenme bence

pilatesten en güzel verim gün aşırı yapmakmış ve haftada 1 gün dinlenmek gerekiyormuş umay villa öyle diyordu canım o kadar çok yüklenme bence
kick boks yaptigim günler yapmiycam pilates öyle karar verdim, simdi cassey ho nun ilk gün videosunu yaptim :) 20 dk sürüyor ama hic bu kadar canim yanmamisti. az hareket cok tekrar mantigiyla hareket ediyor anladigim kadariyla :)

hazir yazmisken simdiye kadar yediklerimi de yazayim,

kahvalti 11:30 civari,
1 tabak karpuz, 1 kk tulum peyniri

saat 14 de
1 büyük elma yedim,

simdiye kadar yediklerim bunlar

saat 14 de
1 büyük elma yedim,

aksam yemegi 16:30
1 tabak kabak kavurmasi, 2 yk yogurt

aksama da meyve falan yerim

saat 14 de
1 büyük elma yedim,

meyve falan yerim diyip gidip 1 dilim rulo pasta yedim aferimm bana, neyseki icinde hic yag yoktu, seker de normal pastalara göre oldukca azdi, krem santiyle degil muhallebiyle yapildi icim o yünden biraz rahat. artik bisey yemek yok bugun.

saat 14 de
1 büyük elma yedim,

meyve falan yerim diyip gidip 1 dilim rulo pasta yedim aferimm bana, neyseki icinde hic yag yoktu, seker de normal pastalara göre oldukca azdi, krem santiyle degil muhallebiyle yapildi icim o yünden biraz rahat. artik bisey yemek yok bugun.

öğlen baharatlı soğanlı sarımsaklı zencefilli domatesli tavuk yedim yağsız yanına yoğurt
bi de ezogelin çorbayla 1 dilim ççavdar ekmeği
akşam da karpuz yeşil elma ve yanına yoğurt :)

sporumu da yaptım bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek :)

olur öyle kaçamaklar canım yağa dönüşmesi 24 saat sürüyormuş yarın bol proteinli beslenirsen ve bol bol su içersen yağa dönüşmüyormuş için rahat olsun :)

olur öyle kaçamaklar canım yağa dönüşmesi 24 saat sürüyormuş yarın bol proteinli beslenirsen ve bol bol su içersen yağa dönüşmüyormuş için rahat olsun :)
saat 8 bucuk gibi 3 parca karpuz yedim, bide az önce bi kac kasik puding attim agzima. bugun niyeyse hic doymadim ben.

motivasyon yazisi yazmam gerektigine karar verdim.
istedigimde basaramadigim hic bir seyle karsilasmadim ben bu zamana kadar buna kilo vermek de dahil.
ama ne olduysa bugun icimde sürekli bi yeme istegi var, karnim acikmalar falan ne oldu anlamadim. evdekiler de ay ye ne olacak demeleri üstüne gaza gelmis yemis bulunmaktayim.
pismanlik yasamiyorum ama ben bu kadar iradesiz degilim bunu bildigim icin gereksiz yere cok yanlis saatlerde yedigim icin kiziyorum kendime.
yoksa ben o 3 kasik pudingi sabah yesem benim icin hic bir sorun teskil etmeyecek, hayatimdan sunu cikarmam lazim bunu cikarmam lazim diyerek yasayabilcek biri degilim ben cünkü biliyorum. en büyük eksigim sabahlari iyi kahvalti etmeyip gecistirmem, önceleri cok iyi kilolalar verdim ve bu iyi bir kahvaltiyla güne baslamam sayesinde oldu, artik yarindan itibaren üsenip kahvaltiyi gecistirmek gibi bir sey yapmiycam. kendimi seviyorum günlük ben güclüyüm. kilo denen sey ise benden daha kücük onu yenebilirim, dövebilirim.

günaydin kizlaar :) dünkü pilatesin acisi bugun cikti, sabah uyandim yataktan kalkamadim, belim karnim hep aciyodu. neyse güne iyi bir kahvaltiyla basladim :)

kahvalti 10:45
1 tabak patates kavurma, 2 yk kabak kavurma, 4 yk yogurt yedim kahvalti niyetine yani hepsinin toplami 1 yemek tabagi yapti.

selam kizlar ben incirkarpuz, diger hesabimi kapattirip eski hesabimdan yazmaya karar verdim, artik burdan size destek olmaya kilo vermeye devam edecem _:)

Ben de 65 kiloyum.Senin gibi hedefim 50 .Diyetimin 1.haftasi ancak iki Kilo verdim.Hayirlisi.Bu sefer biraz daha kararliyim insallah gitsiin kilolar.
gider gider önemli olan sağlıklı olarak ve kalıcı olarak gitmesi
kalıcı olmayan bir sürü kilolar verdim ama geri aldım öyle olmuyor güzel beslenmek ve spormuş işin sırrı :)

ayy tesekkür ederim cok mutlu olduum :) kimse korkmaaaaz
eveett gidiyorlar zaten birer birer :)
bitter çikolata ye canım seviyorsan hem çok faydalı hem kalorisi az hem de doktorlar onu öneriyor zaten biliyorsundur :) bilip bilip uygulamamktan olduk böyle ama uyguluyoruz artık
olursun 63 kilo 60 kilo artık yavaş da gitse umursamıyorum çünkü gerçekten kalıcı gitmesi en en en önemli şey. ben ne halsizlik hissediyorum ne krizlere giriyorum çünkü yeteri kadar yiyorum zaten hep
hatta dün kolye sipariş ettim i will yazan ona bakıp bakıp tam gaz devam ederim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…