- 13 Ağustos 2015
- 112
- 19
- 30
-
- Konu Sahibi onlyforgoodbody
dün yazamadim antremana giderken 19:15 de 3 tane taze incir yedim. sonra salona kadar yarim saat orta tempo yürüyüs yapip antremana girdim.aksam yemegi 16:15
5 tane z.yagli yaprak sarma,1 tane z.yagli biber dolmasi, 4 yk yogurt
bugun antreman var, aksam 19 civari gitmeden meyve yerim. ne yiycegime henuz karar veremedim.
pilatesten en güzel verim gün aşırı yapmakmış ve haftada 1 gün dinlenmek gerekiyormuş umay villa öyle diyordu canım o kadar çok yüklenme benceselaam, bugun cassey ho ile baslangic seviye 28 günlük plates programina baslamayi düsünüyorum. ama kafama takilan bir sey var ben haftada 3 gün kick boks yapiyorum, platesi haftanin hergünü mü yapayim yoksa kick boks yapmadigim günler mi karar veremedim.
simdi söyle bi durum var eylülde kick boksu birakma ihtimalim var ve her gün plates yapip bir de 3 gün kick boksa gidersem, eylülde boksu birakinca vucut spor azaldigi icin tepki verir mi diye düsünüyorum.
kick boks yaptigim günler yapmiycam pilates öyle karar verdim, simdi cassey ho nun ilk gün videosunu yaptim :) 20 dk sürüyor ama hic bu kadar canim yanmamisti. az hareket cok tekrar mantigiyla hareket ediyor anladigim kadariyla :)pilatesten en güzel verim gün aşırı yapmakmış ve haftada 1 gün dinlenmek gerekiyormuş umay villa öyle diyordu canım o kadar çok yüklenme bence
meyve falan yerim diyip gidip 1 dilim rulo pasta yedim aferimm bana, neyseki icinde hic yag yoktu, seker de normal pastalara göre oldukca azdi, krem santiyle degil muhallebiyle yapildi icim o yünden biraz rahat. artik bisey yemek yok bugun.kahvalti 11:30 civari,
1 tabak karpuz, 1 kk tulum peyniri
saat 14 de
1 büyük elma yedim,
aksam yemegi 16:30
1 tabak kabak kavurmasi, 2 yk yogurt
aksama da meyve falan yerim
meyve falan yerim diyip gidip 1 dilim rulo pasta yedim aferimm bana, neyseki icinde hic yag yoktu, seker de normal pastalara göre oldukca azdi, krem santiyle degil muhallebiyle yapildi icim o yünden biraz rahat. artik bisey yemek yok bugun.kahvalti 11:30 civari,
1 tabak karpuz, 1 kk tulum peyniri
saat 14 de
1 büyük elma yedim,
aksam yemegi 16:30
1 tabak kabak kavurmasi, 2 yk yogurt
aksama da meyve falan yerim
olur öyle kaçamaklar canım yağa dönüşmesi 24 saat sürüyormuş yarın bol proteinli beslenirsen ve bol bol su içersen yağa dönüşmüyormuş için rahat olsun :)meyve falan yerim diyip gidip 1 dilim rulo pasta yedim aferimm bana, neyseki icinde hic yag yoktu, seker de normal pastalara göre oldukca azdi, krem santiyle degil muhallebiyle yapildi icim o yünden biraz rahat. artik bisey yemek yok bugun.
saat 8 bucuk gibi 3 parca karpuz yedim, bide az önce bi kac kasik puding attim agzima. bugun niyeyse hic doymadim ben.olur öyle kaçamaklar canım yağa dönüşmesi 24 saat sürüyormuş yarın bol proteinli beslenirsen ve bol bol su içersen yağa dönüşmüyormuş için rahat olsun :)
gider gider önemli olan sağlıklı olarak ve kalıcı olarak gitmesiBen de 65 kiloyum.Senin gibi hedefim 50 .Diyetimin 1.haftasi ancak iki Kilo verdim.Hayirlisi.Bu sefer biraz daha kararliyim insallah gitsiin kilolar.
canım ne güzel konuşmuşsun kendinle böyle devam edelim kim korkar kilolardan!selam kizlar ben incirkarpuz, diger hesabimi kapattirip eski hesabimdan yazmaya karar verdim, artik burdan size destek olmaya kilo vermeye devam edecem _:)
ayy tesekkür ederim cok mutlu olduum :) kimse korkmaaaazcanım ne güzel konuşmuşsun kendinle böyle devam edelim kim korkar kilolardan!
ah ah ben de 63.9 ciktim kizlar dedigim günleri görmek icin sabirsizlaniyorumm :)bugün 63,9 kilo çıktım kızlaaar :) 60 a az kaldı bakalımm :)))
eveett gidiyorlar zaten birer birer :)ayy tesekkür ederim cok mutlu olduum :) kimse korkmaaaaz