hedef:50 bu sefer olacak!

onlyforgoodbody

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
113
44
28
Merhabaaa:)
diyet günlüğüme hoşgeldinizz
65-66 kiloyum ve ekime kadar 50 kilo hedefim

her gün neler yaptığımı,motivasyonumu artırmak için ve en önemlisi pes etmemek için buraya yazmayı düşünüyorum.
eylül ün 10 u gibi hedefim 55
haftalık kilo bildirimlerimi belki de dayanamayıp günlük bile yazabilirim
boyum 165 vardır sanırım

neler yaptığımı aksatmadan yazmaya çalışacağım kızlar

hep desteeek tam destek !!!

2 ayda 15 kilo zor... Zaten normal kiloya çok yakınsın... Ayda 7.5 kilo vermen seni çok zorlar; ve bence doğru değil hayatım; hiçbir doktor tavsiye etmez...

2 ayda 8 kilo vermeyi hedeflersen, daha rahat hedefe ulaşırsın, sonrasında vermeye devam edersin; asıl istediğin kiloya gelmen 2 ay filan gecikir, ama kalıcı olur.

ben kolay olur diyodum :O teşekkür ederim canım haftalık kiloluk hedef daha iyi olur diyorsun yani ben yediklerimi ve sporumu düzene koyayım zaten kendiliğinden gider di mi :) doğru diyosun aslında yani zor kendimi şartlandırmamam lazım inşallah beslenmemi düzene koyduğumda gider ayda 4 kilo bile dfark eder herhalde? çok öpüyorummm

Ayda 4 kilo tabii ki çok fark eder; bende bile fark ediyor ki ben 1.68 boya 98 kiloyum; yani en az 30 kilo fazlam varken bile, bunun 4 kilosunun gitmesi fark ediyor bir derece, sende hayli hayli fark eder...

Yemeğini sporunu düzene koyup, 15 günde 1 filan serbest gün yapıp, öyle, o düzeni devam ettireceksin; ve kısa sürede mucize beklemeyeceksin; ama 3 ayda inanılmaz fark eder....

haklısın canım çok teşekkür ederim :) sen diyet yapıyor musun tatlım

.Nasil besleniyorsun ne yapiyorsun?Spor Varmi???
bu sabah kalkınca limonlu su içtim kahvaltıda yulaf ezmesiyle müsliyi karıştırdım sütün içinde bekletip içine çok az karpuz dilimleriyle yedim
büyük bi şişeye de su koydum içine limon sıktım onu içiyorum :)
spor olarak yürüyüş için hava inanılmaz sıcak izmir deyim çok çok sıcak burası
evde dans etmeyi düşünüyorum birazdan

Ben daha Bawlamadim reglimin bitmesini bekliyorum Bir yandanda kendimi Alistirmaya caliwiyorum..Canimda cok Sikkin Spor Evde videolardan yapmayi duwunuyorum Diyet olarak Da Simdilik karar vermedim Ama Listelere uyamam Sanirim Oyle Sorunum Var benim
dans et canım stres attırıyor kilo verdiriyor kendini güzel hissettiriyor kimse yokken müziği aç oyna :) müzik çalsın sen twister yap falan çok etkili olur

kızlar nasıl kaçamaklar yaptım bi bilseniz.. kendi kendimi yaktım ama pes etmicem tekrar başlıcam nolmuş bozduysam diyeti bi daha hiç diyet yapmayayım mı dimi ama yeniden başlıyorum hatta şimdi müzik açıp oynucam biraz :)

çiğ yiyecekleri daha çok tüketerek diyet yapıyorum
dün 65.8 dim ama öğle saatlerinde tartılmıştım bugün 64,9 çıktımm
20 ağustos ta 62-63 kilo olmaya çalışıcam
kendimi kilo verdikçe iyi hissediyorum
ve yola devaammmm

Canım hâlâ devam mı diyete? Ben de katılmak istiyorum sana. Şuan 61.6 kiloyum. Hedefim 50 :)
devam tatlımmm hatta bu sabah tartıda 64.0 :)

dün geç saatte tarçınlı elma muz yedim activia yoğurt yedim ona rağmen vermişim çok mutluyum
genel olarak çiğ besleniyorum dün kahvaltıda çiğ besinlere ek yumurta yedim
yiyorum ama sağlıklı yiyorum böyle giderse eylül sonu ekim başı 50 olurum inşallah :)
sen de gel birlikte zayıflarız

Tamamdır. Maşallah :) ben spor salonuna gidiyorum ek olarak. Daha önce de 70 den 57ye düşmüştüm ama yine aldım 61 oldum işte. Bu sefer ben de kararlıyım çok. Yapıcaz :)))

Tamamdır. Maşallah :) ben spor salonuna gidiyorum ek olarak. Daha önce de 70 den 57ye düşmüştüm ama yine aldım 61 oldum işte. Bu sefer ben de kararlıyım çok. Yapıcaz :)))
taabiki yapabiliriz :) ben de başlamak istiyorum artık spora videolarla başlamaya çalışayım bari :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…