hedef:50 bu sefer olacak!

uyaninca 10:30, 2 adet taze incir

kahvalti 12:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri

aksam 17:15
1 tabak semizotu yemegi,
4 yk sarimsakli yogurt

Selam canım. Ben de 62.1 kiloyla başladım yaklaşık bir ay oldu şuan 58.9 kilodayım :) sen çok iyi vermişsin tebrik ederim

Akşam 17:15
- bir porsiyon ıspanaklı börek
Aslında bunu yemeyecektim ama dayanamadım Neyse bu da kaçamak olsun bugünlük bu kadar başka bir şey yemem heralde. Yeşil çay içerim geceye doğru

Merhaba bayanbaloncuk :)
Benimde amacim oncelikle 50 kiloya ulasmak, bunun için iki kilom kaldii ...
Bende diyetten çok saglikli bir sekilde beslenmenin pesindeyim.
Yulafli krepin ilgimi cekdi acaba tarifini verebilirmisin ?

Simdiden tesekkurler :)

Selam canım. Ben de 62.1 kiloyla başladım yaklaşık bir ay oldu şuan 58.9 kilodayım :) sen çok iyi vermişsin tebrik ederim

Tesekkur ederim cnm ben baya bi spora ve bol su icmeye adadim kendimi bide sekeri ve ekmegi ilk zamanlar tamamen kestim o yüzden cabuk verdim sanirim su an sekeri yine tuketmiyorum hayatimdan cikardim ama arada ekmek tuketiyorum her gun olmasada az miktarda.. bakalim 50ye ne kadar sürede dusebilicem :) ve marifet dusmek deil kilomuzu korumak bence inşallah onuda basaririz :)

Su yulaf kepekli omlet tarifini bende istiyorum cnm :) yulaf kepegini ben sadece yogurtla karistirip yada salatanin ustunde falan tuketiyorum omletide guzel olabilir yumurtayla karistirmaktan haric ekstra bisey yapiyormusun ?

süt yumurta yulaf kepegi 1 kac damla da z,yagini karistiriyorum civik bi kivam elde edince pisiriyorum :) hem tok tutuyor hem de saglikli normal krepler gibi degil ama tadi da görünüsü de

Su yulaf kepekli omlet tarifini bende istiyorum cnm :) yulaf kepegini ben sadece yogurtla karistirip yada salatanin ustunde falan tuketiyorum omletide guzel olabilir yumurtayla karistirmaktan haric ekstra bisey yapiyormusun ?
süt yumurta yulaf kepegi 1 kac damla da z,yagini karistiriyorum civik bi kivam elde edince pisiriyorum :) hem tok tutuyor hem de saglikli normal krepler gibi degil ama tadi da görünüsü de

Merhabalar arkadaşlar,bende kendim dikkat ederek ve özellikle yaşam stiline getirmeye çalışarak, hedef olarak 49 kiloyu belirledim.Ebru Şallı başlangıç pilates yaptım 1 hafta kadar.Şimdi Ebru Şallı'nın skinny jeans work out'unu yapıcam.Sizlerin yazılarını görünce motive oldum biraz daha ve hedefte aynı olunca yazmak istedim :) Umarım hedeflerimize ulaşabiliriz!!!

yaaa ne güzel kilo vermişsin ne kadar zamanda gitti bu kadar kilo :)

merhabaa :) dün skinny jean workout yaptım bacakları gerçekten çok sıkılaştırıcak sanırım çok acıyo çok
senin kilon kaç canım

Cok tesekkur ederim tarif için ! :)
Evet evet bende bir kez yapmisdim ama dagilmisdi resmen, gorunusu hos olmamisdi, ama tadini begenmisdim. Birde senin tarifinle deniyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…