- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
-
- Konu Sahibi onlyforgoodbody
Selam canım. Ben de 62.1 kiloyla başladım yaklaşık bir ay oldu şuan 58.9 kilodayım :) sen çok iyi vermişsin tebrik ederimSelam kizlar hedeflerimiz ayni bende 50ye dusmek icin basladim ve burda bir diyet günlüğü tutuyorum benim gunlugumede beklerim hedefe cok az kaldi ama gun gectikce kilom ya duraksiyor yada 200 300 gr ustu cikiyor sinir oldum :) 60 kiloyla basladim su an 54 civariyim..
Sizler kac kilo ile basladiniz ve su an kacsiniz ? :)
Geç vakite kalınca hiç spora gidesim gelmiyor benimde. Erkenden yapmak en iyisi :)ay ben 3 gündür spor yapmiyorumbugun yapacaktim oyle sicakki suan kipirdayamiyprum
Tam diyet yemeği yemişsin. Semizotuuyaninca 10:30, 2 adet taze incir
kahvalti 12:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri
aksam 17:15
1 tabak semizotu yemegi,
4 yk sarimsakli yogurt
ay benim asigim semizotunaTam diyet yemeği yemişsin. Semizotu
sabah uyaninca, 2 adet taze incir
kahvalti 10:30
1 adet yulaf kepekli krep (servis tabagi büyüklügünde)
1 kk ezine,
3 parca salatalik,
3 tatli kasigi ev yapimi biber sosu
5 siyah zeytin ev yapimi
aksam 19:15
1 tabak domatesli pilav,
1 kase yogurt
bugun de misafir vardiben yine onlar kek börek yerken yemedim, aksam yemegim cok geldi galiba midem bulaniyor suan, pilates yapma niyetindeyim ama bakalim midemin durumuna bagli
Gayet iyi cnm tebrikler ben baya hizli kilo verdim yeme aliskanliklarimi degistirince ama su anda da duraksadim veremiyorum :dben 71.5 bucukla basladim, gecen persembe 69.4 dün 21 günder 2.100 gr verdim
Selam canım. Ben de 62.1 kiloyla başladım yaklaşık bir ay oldu şuan 58.9 kilodayım :) sen çok iyi vermişsin tebrik ederim
sabah uyaninca, 2 adet taze incir
kahvalti 10:30
1 adet yulaf kepekli krep (servis tabagi büyüklügünde)
1 kk ezine,
3 parca salatalik,
3 tatli kasigi ev yapimi biber sosu
5 siyah zeytin ev yapimi
aksam 19:15
1 tabak domatesli pilav,
1 kase yogurt
bugun de misafir vardiben yine onlar kek börek yerken yemedim, aksam yemegim cok geldi galiba midem bulaniyor suan, pilates yapma niyetindeyim ama bakalim midemin durumuna bagli
Merhaba bayanbaloncuk :)
Benimde amacim oncelikle 50 kiloya ulasmak, bunun için iki kilom kaldii ...
Bende diyetten çok saglikli bir sekilde beslenmenin pesindeyim.
Yulafli krepin ilgimi cekdi acaba tarifini verebilirmisin ?
Simdiden tesekkurler :)
süt yumurta yulaf kepegi 1 kac damla da z,yagini karistiriyorum civik bi kivam elde edince pisiriyorum :) hem tok tutuyor hem de saglikli normal krepler gibi degil ama tadi da görünüsü deMerhaba bayanbaloncuk :)
Benimde amacim oncelikle 50 kiloya ulasmak, bunun için iki kilom kaldii ...
Bende diyetten çok saglikli bir sekilde beslenmenin pesindeyim.
Yulafli krepin ilgimi cekdi acaba tarifini verebilirmisin ?
Simdiden tesekkurler :)
süt yumurta yulaf kepegi 1 kac damla da z,yagini karistiriyorum civik bi kivam elde edince pisiriyorum :) hem tok tutuyor hem de saglikli normal krepler gibi degil ama tadi da görünüsü deSu yulaf kepekli omlet tarifini bende istiyorum cnm :) yulaf kepegini ben sadece yogurtla karistirip yada salatanin ustunde falan tuketiyorum omletide guzel olabilir yumurtayla karistirmaktan haric ekstra bisey yapiyormusun ?
yaaa ne güzel kilo vermişsin ne kadar zamanda gitti bu kadar kilo :)Selam kizlar hedeflerimiz ayni bende 50ye dusmek icin basladim ve burda bir diyet günlüğü tutuyorum benim gunlugumede beklerim hedefe cok az kaldi ama gun gectikce kilom ya duraksiyor yada 200 300 gr ustu cikiyor sinir oldum :) 60 kiloyla basladim su an 54 civariyim..
Sizler kac kilo ile basladiniz ve su an kacsiniz ? :)
merhabaa :) dün skinny jean workout yaptım bacakları gerçekten çok sıkılaştırıcak sanırım çok acıyo çokMerhabalar arkadaşlar,bende kendim dikkat ederek ve özellikle yaşam stiline getirmeye çalışarak, hedef olarak 49 kiloyu belirledim.Ebru Şallı başlangıç pilates yaptım 1 hafta kadar.Şimdi Ebru Şallı'nın skinny jeans work out'unu yapıcam.Sizlerin yazılarını görünce motive oldum biraz daha ve hedefte aynı olunca yazmak istedim :) Umarım hedeflerimize ulaşabiliriz!!!
süt yumurta yulaf kepegi 1 kac damla da z,yagini karistiriyorum civik bi kivam elde edince pisiriyorum :) hem tok tutuyor hem de saglikli normal krepler gibi degil ama tadi da görünüsü de
bugun beginner seviye pilatesimin 9. gününü de yaptim
yaaa ne güzel kilo vermişsin ne kadar zamanda gitti bu kadar kilo :)