hedef:50 bu sefer olacak!

kahvalti 11:30
1 tabak karpuz,
4 yk cökelek :KK68:

saat 15:45

150 gr üzüm

aksam 18:05
1 kase (6 yk) patlican kavurmasi,
1 kase yogurt

bugunu böyle kapaticam insallah, bisiklet binerim diye düsünüyorum umarim caymam.
saat 21:30 da, 1 fincan ihlamur ictim, yaninda da 3 tane torkunun yulafli bisküvisinden yedim.

aksam üzeri 15 dk bisiklet bindim, öglen de 15 dk binmistim, toplam yarim saat bisikler sürmüs oldum, bugunluk spor bu. bir de su aksam az da olsa atistirma huyumdan vazgecersem harika olacak.

Kızlar çok kaçamak yaptım kendimi çok kötü hissediyorum. Bu hafta hiç diyet yapamadım. 58.9 kiloyum. Hedefe hâlâ 9 kilo varr

sabah uyaninca, 2 adet taze incir

kahvalti 10:30
1 adet yulaf kepekli krep (servis tabagi büyüklügünde)
1 kk ezine,
3 parca salatalik,
3 tatli kasigi ev yapimi biber sosu
5 siyah zeytin ev yapimi

:KK68::KK68:

aksam 19:15
1 tabak domatesli pilav,
1 kase yogurt

bugun de misafir vardi :KK53: ben yine onlar kek börek yerken yemedim, aksam yemegim cok geldi galiba midem bulaniyor suan, pilates yapma niyetindeyim ama bakalim midemin durumuna baglio_O

nerelerdesiniz yahu, baktim kendi kendime yaziyorum kimse yok biraktim bende buraya yazmayi
kızlar geldim kusura bakmayın :KK43:
2 hafta için kampa aldım kendimi yoğun egzersiz ve diyet yapıcam
ebru şallı dan skinny jean workout + youtube dan egzersiz videolarıla bomba gibi 2 hafta beni bekliyor
bu arada basen sorunu olanlara rebecca louise in butt blast videosunu öneririm müthiş bi şey yanıyosunuz resmen :)
diyet olarak biraz katı kurallar koyucam saat 4 ten sonra katı yiyecek yemicem acıktıkça su detoks suları
turbo yağ yakıcı içecekten,metabolizma hızlandıran içeceklerden
saat 4 e kadar sağlıklı besleyici şeyler yicem tabi
çok heycanlıyım
b aralar butt blast yaptım biraz cidden farkediyor

sabah kahvaltıda baharatlı az lorlu bi omlet yaptım yanına salatalık domates ve 1 bütünden daha az kadar yeşil elma
yanında da limonlu yeşil çay

kahvaltıdan önce kickbox kardiyo yaptım

birazdan ebru şallı skinny jean workout a başlıcam

her gün saat 1 de skinny jean workout yapmayı planlıyorum

şu 2 hafta içinde biraz sıkılaştırsa bacaklarımı nasıl mutlu olucam 2 beden incelmeyi vaadediyor bakalım

Selam kizlar hedeflerimiz ayni bende 50ye dusmek icin basladim ve burda bir diyet günlüğü tutuyorum benim gunlugumede beklerim hedefe cok az kaldi ama gun gectikce kilom ya duraksiyor yada 200 300 gr ustu cikiyor sinir oldum :) 60 kiloyla basladim su an 54 civariyim..

Sizler kac kilo ile basladiniz ve su an kacsiniz ? :)

uyaninca 10:30, 2 adet taze incir

kahvalti 12:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri

aksam 17:15
1 tabak semizotu yemegi,
4 yk sarimsakli yogurt

Selam kizlar hedeflerimiz ayni bende 50ye dusmek icin basladim ve burda bir diyet günlüğü tutuyorum benim gunlugumede beklerim hedefe cok az kaldi ama gun gectikce kilom ya duraksiyor yada 200 300 gr ustu cikiyor sinir oldum :) 60 kiloyla basladim su an 54 civariyim..

Sizler kac kilo ile basladiniz ve su an kacsiniz ? :)
ben 71.5 bucukla basladim, gecen persembe 69.4 dün 21 günder 2.100 gr verdim

X