hedef:50 bu sefer olacak!

Ayrıca adetliyimde sisknliğim var o yuzden tartı ne kadar doğru emin değilm

selam ben geldim :) bugun ödül günüm o yüzden menü paylasmiycam bugun, misafirler falan gelecek aksama onlarla beraber yerim iste :)

bugün denize gittik ben de sabahtan istediklerimi yedim açıkçası kendimi aşırıya kaçmadan mahrum bırakmadım yani
ama akşam yemeği yerine nektari ve çook az üzüm yedim ve yüzdüğüm için dengeler diye düşünüyorum bakalım

günaydin kizlar ben geldim :) dün dedigim gibi ödül günü gibi bisey yaptim kendime, misafirler baya gec geldigi icin aksam 10 gibi falan baya yedim. ama o saate kadar pek bisey yememistim. bugunden itibaren tekrar eski düzenime dönüyorum :) midem kötü ama baya daha birsey yiyemedim.

günaydınnnn :) vericez vericez yağları yakıcaz ama saat 10 da yemeee çok geçç biliyosunn
ödül zamanı saat 2 ye 3 e kadar olsun bence tabi benim fikrim kendi düzenimde ben öyle yapıcam :)

kahvaltıda 2 yumurta beyazlı baharatlı omlet minik salkım üzüm çok az yok denecek kadar karpuz ve 1 yeşil elma yedim kahvaltıdan önce egzersiz yaptım gün içinde de hareket etmeye çalışacağım bakalım :)

-kahvalti saat 11 de cok ac degildim,
200 gr üzüm yedim sadece

saat 13:30 da
4 yk yogurt yedim

simdiye kadar böyle aciktikca biseyler yerim

tavuk ciğeri acur domates yoğurt ve çok az ekmek yedim
tabi bu saydıklarımı bir servis tabağını içine koydum azar azar çok değil :)
ben akşama açlık hissetmemek için öğlen çok olmasa da bi şeyler yiyorum sağlıklı oluyorlar en azından
öteki türlü akşam çok acıkıyorum yiyemeyince de mutsuz oluyorum halbuki mutlu olmak için yaşam şeklimi değiştirdim öyle değil mi :)
kinder country aldım 132 kaloriymiş tahıllı sütlü çikolata bir de bitter, canım çook çikolata çekerse 1 küçük parça yiyebilmek için
zorlama yok! küçük adımlarla da olsa hedefe ulaşmak benim için çok önemli.çünkü ben hiç yemeyip epey az yiyip sonra bi gün fazla kaçırsam deli gibi kilo alıyorum.bundan sonra nasıl beslenebileceksem o şekilde yiyorum.
pantalonun içinde özgür hissetmek için kendime verdiğim sözü tutuyorum!
3 hafta sonra tartıldığımda toplam 5 kilo verebilmiş olmak için biraz sıkmam lazım bu sıralar,sporu artırmam lazım
günlüğümde kendimi motive etmeye devam edicem çok iyi geliyor :)

-kahvalti saat 11 de cok ac degildim,
200 gr üzüm yedim sadece

saat 13:30 da
4 yk yogurt yedim

simdiye kadar böyle aciktikca biseyler yerim
aksam yemegi 16:15
5 tane z.yagli yaprak sarma,1 tane z.yagli biber dolmasi, 4 yk yogurt

bugun antreman var, aksam 19 civari gitmeden meyve yerim. ne yiycegime henuz karar veremedim.

sabah kahve,1 yk yoğurt içine yulaf ezmesi+müsli+nektari+karpuz koydum yedim güzelce bi de 1 parça kadar bitter yedim
ohh kahvaltı bomba gibi
ne başım dönüyor ne gözüm kararıyor sporumu yapıyorum sağlıklı besleniyorum mutluyum böyle devam!
eylül ün 20 sinde 60 kilo olabilsem o bile nasıl iyi gelicek bana :)
5 eylül gibi artırıcam zaten tempoyu yurda gidince spor salonunda sabah akşam spor yapıcam bol bol hareket hızlandırırım kilo verimini :)
ekim sonu gibi de 55 olursam ayy süper ya artık öyle 1 ayda 10 kilo vereyim gibi zor hızlı ideallerim yok
belki 1 sene sonra istediğim vücuda ulaşacağım ama olsun ben elimden geleni yapayım :) 2016 ya bomba gibi gireyim! pes etmeden vazgeçmeden
2016 da 50-48 kilo olmak isterim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…