hedef:50 bu sefer olacak!

süt yumurta yulaf kepegi 1 kac damla da z,yagini karistiriyorum civik bi kivam elde edince pisiriyorum :) hem tok tutuyor hem de saglikli normal krepler gibi degil ama tadi da görünüsü de

Canim sabah yaptim tarifini cok guzel oldu begendimm teşekkür ederim :) her sabah ne yesem diye düşünüyorum bu da bi alternatif oldu benim icin :)

merhabaa :) dün skinny jean workout yaptım bacakları gerçekten çok sıkılaştırıcak sanırım çok acıyo çok
senin kilon kaç canım
canım benim kilom 56 şuanda 58 ile başladım dikkat etmeye,boyumda uzun olmayınca ince durmuyor vücut boyum 1.57 o yüzden derhal 49-48 civarına inmek istiyorum :) Bende bugün yapıcam şöyle bir izledim ön bilgi olsun diye hareketleri ama çok çalıştıracak gibi :)

selamlar ben geldim :)

kahvalti 8:30
1 porsiyon patates salatasi,
5 siyah zeytin,
2 tatli kasigi biber sosu,
1 yk tahin pekmez karisimi

saat 13 civari
4 top dondurma yedim (2 si kestaneli, 1 i karamelli, 1 i de bademli olmak üzere)
yedigim dondurma tamamen dogal yollarla yapiliyor bu konuda icim rahat bayadir da canim istiyordu iyi geldi simdiye kadar bunlar yediklerim

skinny jean de tamammm çok acıktım çok! yemek hazırlıcam turbo yağ yakıcı içeceği yapıcam (hala yapıp içmedim :/ )
iyi gidiyorum 12 gün sonra o jeanin içinde nasıl olucam acaba

kızlar yeşil elme yedim
şekersiz unsuz tuzsuz sağlıklı kurabiye yaptım onlardan yedim biraz süt içtim kuru kayısı kuru erik ve biraz ceviz
yazarken bile mutlu oluyorum böyle sağlıklı şeyler yediğim için :))
bugünlük yemek kotam doldu bu saatten sonra bana yemek yokkk!

unsuz kurabiye nasil oluyo kiz

kahvalti 8:30
1 porsiyon patates salatasi,
5 siyah zeytin,
2 tatli kasigi biber sosu,
1 yk tahin pekmez karisimi

saat 13 civari
4 top dondurma yedim (2 si kestaneli, 1 i karamelli, 1 i de bademli olmak üzere)

saat 16
1 yesil elma

aksam 17:45
1 kase z.yagli taze fasulye,
1 kase yogurt

beginner seviye pilatesimin 10. günü tamam günü böyle kapatirim diye umuyorum

unsuz kurabiye nasil oluyo kiz
canım 2 tane muzu ez bi kasede sonra 1,5 su bardağı yulaf ezmesi yulaf ezmesini rondodan geçir muzun üstüne ekle (ben yarım bardağını müsli yaptım)
bi de içine kuru yayısı ve kuru erik koydum toplam küçük küçük parçalara bölerek
yağlı kağıtların üstüne diz biraz cıvık oluyor tabi muzdan dolayı
sonra ısıtılmış fırınaa
15 dakikaya oluyor sanırım. fırına göre değişir tabi
kıtır kıtır olmuyor ama tadı güzel sütle çok güzel oluyor tatlı isteyince falan yapabilirsin bence :)

canım pilates nasıl gidiyor sıkılaşma oldu mu

ayy deniycem mutlaka, yulaf ezmesini zaten cok severim. ben genelde kahvalti icin dusunuyorum ya cunku ne yiycegimi bulamiyorum

Valla bravo size, hepsini yapabildiniz mi ben skinny jeansi yaptım ve bittim sanırım:) ilk günüm olunca bacaklar çok fena..
kickbox cardiyo yapmadım obliques çalıştım biraz videodan canım muffin top da zorladı baya yaptım çoğunu ama bazılarında biraz esnek davranmıştım sanırım yine iyi galiba ya gitsin de fazlalıklar durmayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…