- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
-
- Konu Sahibi onlyforgoodbody
süt yumurta yulaf kepegi 1 kac damla da z,yagini karistiriyorum civik bi kivam elde edince pisiriyorum :) hem tok tutuyor hem de saglikli normal krepler gibi degil ama tadi da görünüsü de
canım benim kilom 56 şuanda 58 ile başladım dikkat etmeye,boyumda uzun olmayınca ince durmuyor vücut boyum 1.57 o yüzden derhal 49-48 civarına inmek istiyorum :) Bende bugün yapıcam şöyle bir izledim ön bilgi olsun diye hareketleri ama çok çalıştıracak gibi :)merhabaa :) dün skinny jean workout yaptım bacakları gerçekten çok sıkılaştırıcak sanırım çok acıyo çok
senin kilon kaç canım
minicik minicik pankek boyutunda yaparsan pek dagilmiyor, buyuk yaptigimda benimkiler de dagildiCok tesekkur ederim tarif için ! :)
Evet evet bende bir kez yapmisdim ama dagilmisdi resmen, gorunusu hos olmamisdi, ama tadini begenmisdim. Birde senin tarifinle deniyeyim
minicik minicik pankek boyutunda yaparsan pek dagilmiyor, buyuk yaptigimda benimkiler de dagildi
rica ederim ben yasamak icin yemiyorum da yemek icin yasiyorumTEsekurler bu taktikler için :)
rica ederim ben yasamak icin yemiyorum da yemek icin yasiyorum
unsuz kurabiye nasil oluyo kizkızlar yeşil elme yedim
şekersiz unsuz tuzsuz sağlıklı kurabiye yaptım onlardan yedim biraz süt içtim kuru kayısı kuru erik ve biraz ceviz
yazarken bile mutlu oluyorum böyle sağlıklı şeyler yediğim için :))
bugünlük yemek kotam doldu bu saatten sonra bana yemek yokkk!
canım 2 tane muzu ez bi kasede sonra 1,5 su bardağı yulaf ezmesi yulaf ezmesini rondodan geçir muzun üstüne ekle (ben yarım bardağını müsli yaptım)unsuz kurabiye nasil oluyo kiz
canım pilates nasıl gidiyor sıkılaşma oldu mukahvalti 8:30
1 porsiyon patates salatasi,
5 siyah zeytin,
2 tatli kasigi biber sosu,
1 yk tahin pekmez karisimi
saat 13 civari
4 top dondurma yedim (2 si kestaneli, 1 i karamelli, 1 i de bademli olmak üzere)
saat 16
1 yesil elma
aksam 17:45
1 kase z.yagli taze fasulye,
1 kase yogurt
beginner seviye pilatesimin 10. günü tamamgünü böyle kapatirim diye umuyorum
canım 2 tane muz muzları ez bi kasede sonra 1,5 su bardağı yulaf ezmesi yulaf ezmesini rondodan geçir muzun üstüne ekle (ben yarım bardağını müsli yaptım)
bi de içine kuru yayısı ve kuru erik koydum toplam küçük küçük parçalara bölerek
yağlı kağıtların üstüne diz biraz cıvık oluyor tabi muzdan dolayı
sonra ısıtılmış fırınaa
15 dakikaya oluyor sanırım. fırına göre değişir tabi
kıtır kıtır olmuyor ama tadı güzel sütle çok güzel oluyor tatlı isteyince falan yapabilirsin bence :)
ayy deniycem mutlaka, yulaf ezmesini zaten cok severim. ben genelde kahvalti icin dusunuyorum ya cunku ne yiycegimi bulamiyorumcanım 2 tane muzu ez bi kasede sonra 1,5 su bardağı yulaf ezmesi yulaf ezmesini rondodan geçir muzun üstüne ekle (ben yarım bardağını müsli yaptım)
bi de içine kuru yayısı ve kuru erik koydum toplam küçük küçük parçalara bölerek
yağlı kağıtların üstüne diz biraz cıvık oluyor tabi muzdan dolayı
sonra ısıtılmış fırınaa
15 dakikaya oluyor sanırım. fırına göre değişir tabi
kıtır kıtır olmuyor ama tadı güzel sütle çok güzel oluyor tatlı isteyince falan yapabilirsin bence :)
hic bilmiyorum ki, öyle hergün yapmiyorum ben ya:) yani 2 gün yapiyorum 1 gün yapmiyorum, sonra 1 gün yapiyorum ertesi gün cok yogun geciyo yapmiyorum falan ama ablam baya inceldin diyor ama ben pek farkinda degilim.canım pilates nasıl gidiyor sıkılaşma oldu mu
Valla bravo size, hepsini yapabildiniz mi ben skinny jeansi yaptım ve bittim sanırım:) ilk günüm olunca bacaklar çok fena..kahvaltıda 1 yumurtayla yapılmış acılı omlet + 1 avuç kadar üzüm+ yoğurtlu müsli
kahvaltıdan önce muffin top melt egzersizi yaptım
bugün obliques,skinny jean ve kickbox cardio da yapıcam
kickbox cardiyo yapmadım obliques çalıştım biraz videodan canım muffin top da zorladı baya yaptım çoğunu ama bazılarında biraz esnek davranmıştım sanırım yine iyi galiba ya gitsin de fazlalıklar durmayalım :)Valla bravo size, hepsini yapabildiniz mi ben skinny jeansi yaptım ve bittim sanırım:) ilk günüm olunca bacaklar çok fena..