29 yaşındayım, oğlum da 2.5 yaşında. Son 1.5 yılda aldım kiloları zaten öncesinde çok iyiydim. Bocalıyorum maalesefYaşın kaç canım çocuğun var galiba çocuk olunca kilo vermek zorlaşıyor artık vücudumuz elastik olmuş oluyor değil mı,hangi sehirdesin?
Bir hafta için çok güzel bir sonuçBenimde tartı gunumdu 77.5 çıktım 1 kilo vermişim.daha fazla vermek isterdim ama işte metobolizma yavaş herhalde
Yok yok 70.00da 2 haftaya yakın takıldım başlangıçta. O nedenle vazgeçmek gibi bir düşüncem yok 66yı görsem baya rahatlarım da zamanı var demekVazgeçme 6li rakamlarda olmak bile çok güzel
Furusaan benim diyet yandı bitti kül oldu çok moralim bozuldu okadarda yemiyorum ama gece yiyip yatmak yaramadı gene 71 kgye yakınımBugün tartı günüm ve ben yine aynıyım. Kilo vermem durdu diyeceğim ama henüz 3.2 kilo kaybım var. Bunun için çok erken. Çok kaçırmıyorum aslında dengeli besleniyorum. Fakat reglim 4 gün gecikti. Onunla mı bağlantılı bir fikrim yok vücudum gerçekten şiş. Ayaklarım bileher gün de çıkıyorum dışarı.
Tartıda sonuç alamamak beni çok üzdü ama pes etmek yok. Devam edeceğim.
Dur dur sakin ol ben cevap vermeyi unutmuşum o kadar da girdim foruma. Ne durumdasın şu an? Neler yiyorsun iftar ve sahurda?Furusaan benim diyet yandı bitti kül oldu çok moralim bozuldu okadarda yemiyorum ama gece yiyip yatmak yaramadı gene 71 kgye yakınım
70 kiloyum bacım vahim durumdayım çarşamba adetim gelecek bir hafta sürüyor oruç biticek adam kılık bi diyete başlicam yine çok üzüldüm bozulmasına sen ne durumdasın kaç kgsinDur dur sakin ol ben cevap vermeyi unutmuşum o kadar da girdim foruma. Ne durumdasın şu an? Neler yiyorsun iftar ve sahurda?
Regl öncesi şişkinlik de tartıya fazla yansıyor ama moralini bozma. Fazla kaçırmamaya çalışsan yeterli. Almamak da önemli sonuçta.70 kiloyum bacım vahim durumdayım çarşamba adetim gelecek bir hafta sürüyor oruç biticek adam kılık bi diyete başlicam yine çok üzüldüm bozulmasına sen ne durumdasın kaç kgsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?