- 18 Kasım 2019
- 5.217
- 1
- 4.903
- 173
Başarıcaz inanıyoruumAkşam yemediysen dengelenmiştir belki de. İki gün de azıcık dikkat etsen tamamdırben de cumaya kadar şu 950 gramı verebilmeyi diliyorum
Patatesli yumurta istiyor canım yaa az yağlı yapayım diye düşündüm. Yanına da peynir ve yeşil salata. Bayadır canım istiyorduBaşarıcaz inanıyoruumakşama sahur menüsü ne düşünüyorsun ben haşlama yumurtayla kahvaltı tarzı yapıcam ama değişik menü örneklerin varsa denemek isterim
Az yemek, iki sade maden suyu ve bol su ile kapatırım inşallah sahuru. Akşam yemeğinde de mercimek çorbası, köfte ve yoğurt olcak. Ekmeksiz olacağı için zaten hafifPatatesli yumurta istiyor canım yaa az yağlı yapayım diye düşündüm. Yanına da peynir ve yeşil salata. Bayadır canım istiyorduhaşlanmış yumurta en güzeli aslında
Patatesli yumurta susutabilir beybiPatatesli yumurta istiyor canım yaa az yağlı yapayım diye düşündüm. Yanına da peynir ve yeşil salata. Bayadır canım istiyorduhaşlanmış yumurta en güzeli aslında
Bende mercimek çorbası düşünüyorum yanınada düşüncemAz yemek, iki sade maden suyu ve bol su ile kapatırım inşallah sahuru. Akşam yemeğinde de mercimek çorbası, köfte ve yoğurt olcak. Ekmeksiz olacağı için zaten hafif
Geçen hafta kaçtın canım? Hatırlayamadım şu an. Bir de sahur yaptıysan öğleden sonra tartılmak daha iyi olabilir gece yediklerin daha sindirilmemiştir69.9 canım bugün tartı günüm
71.800 düm ilk başlarken. Sahurda bir muz yedim su içtim sadece geç kaldım bu akşamGeçen hafta kaçtın canım? Hatırlayamadım şu an. Bir de sahur yaptıysan öğleden sonra tartılmak daha iyi olabilir gece yediklerin daha sindirilmemiştir
Tebrik ederim çok güzel ilerliyorsun71.800 düm ilk başlarken. Sahurda bir muz yedim su içtim sadece geç kaldım bu akşam
Teşekkür ederiim senin tartı günü nezamanTebrik ederim çok güzel ilerliyorsun
Cuma günü inşallah.Teşekkür ederiim senin tartı günü nezaman
ElbetteBende size katılabilir miyim kızlar?şu an 78 kiloyum .66ya inmiştim tam kapanma uzaktan egitim derken aldım iste sinir oluyorum kendime.daha önce kilo verdim bu sureci biliyorum ama koruyamiyorum.
Evet, yasaklar daha cazip geliyor. Kontrollü ve dengeli gitmek en önemlisi. Yani bir küçük bisküvi yemek istedim bir baktım koca bir kase yeşil salatadan fazla kalorisi. Zaten sürekli et, tavuk, balık, pirzola yesek böyle olmazdı kiBu işte tek yol istikrar vazgeçmemek yemenin sonu yok hep aynı tat ne icin kilo alıyoruz Allah aşkına hergun pirzolalar değişik tatlar mı yiyoruz sanki? ucundan ye tadına bak kicat çikolatayi bitirmenin anlamı Yok isir sadece kafa yapımızı değiştirmeliyiz.yoksa sürekli alırız.hayat tarzımiz olmalı bu beslenme şekli
Geçmiş olsun. Düzenli yürüyüş yapman çok iyi. Sadece paketli gıdaları çıkararak bile büyük bir değişim yaşarsın bu beslenme düzeniyle sanıyorum.Hoşbulduk canım.malesef ben MS hastası olduğum için oruç tutamıyorum.sabah akşam hap içiyorum ve bagisikliligimin düşmemesi lazım.sabah kizim okula gidince yürüyüş yapıyorum 1 saat eve gelince klâsik Türk kahvaltısı tatlı sevmem zaten bak reçel Yok tabi ki.oglen akşam yaptığım ev yemeği ne varsa tabiki sebze bakliyat.et olarak tavuk fırında ve köfte yeriz arada ayda 2 kez falan.kizartma yapmam actfry var onda yapardım onunda döndürme aparati kırıldıbenim sevdiğim ve kilo aldıran şey abur cubur çikolata cips ivir zıvır.insallah artık vermek istiyorum az önce telefona program indirdim spor yaptım squat falan
Günaydın. Biz de öğlen parka çıkacağız inşallah. Burası da güzel fakat çok rüzgarlıHerkese günaydın 1 saat yürüdüm geldim havalar çok güzel oldu bent Antalya dayım Bahar ve yaz ortasi bir hava var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?