- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.661
34 puan nedır[td][td][td][td][/td][/td][/td][/td]
Üye Adı 9 Nisan Puani cgdmk 34 puan gonulll 27 puan @degisimdonusum 25 puan hatelove 19 puan @ozenti 17 puan @terrycandy [td]
[td]14 puan@seyda586 10 puan @marlin18 9 puan @Zmnesrin 8 puan B bilinmeyenkullanici 8 puan pegasus07 7 puan @game_over 5 puan @sueno34 3 puan @kolera88 [td]
[td]0 puankremsokola -4 puan Verano_porteno -7 puan
[/td][/td] [td][td]
[/td][/td] [td][td]
[/td][/td][/td][/td]
Sensiz boğazından geçmiyor diyor adam. Hiç anlamıyorsun. Ama senin yaşam tarzın bu. Spor da baya güzel yapıyorsunbazen dayanamiyorum zaten, diyorum bilerek mi yapiyosun. yani "dondurma alalim mi" sorusuna "hadi alalim" deme ihtimalim yok dimi? niye aklima sokuyosun ki. git bensiz al, ye istedigin kadar
7 yi bulamayanlarda var lütfen Pegasus34 puan nedır
Hazıran 15 e kadar bütün puanları toplasam 34 olmaz herhalde
0'i bulamayanlar da var kolera7 yi bulamayanlarda var lütfen Pegasus
zuahhaha romantizmden hic anlamiyorum desene koleracimSensiz boğazından geçmiyor diyor adam. Hiç anlamıyorsun. Ama senin yaşam tarzın bu. Spor da baya güzel yapıyorsun
Aynı tepkıyı vermişiz.çigdem gözümüze gözükme
Görmezden gelicem artık onu çok sinirliyimAynı tepkıyı vermişiz.çigdem gözümüze gözükme
Aynı tepkıyı vermişiz.çigdem gözümüze gözükme
bu bır ıradedır cnmbenim de dun gece canim nasi cikolata istedi anlatamam. yemegi de cok erken yemistimsoda ictim cikolata yerine, bu bi dramdir...
artık eve cok az alıyorum.kendım için degıl cocuklar ıcın%80 falan kakaolu olanlardan yersen fena degil aslinda. baya az seker var onlarda, hem de fazla yiyemezsin bayarsin. ya da diyabetik cikolata falan deneyebilirsin belki. ama en guzeli evde hic olmamasi tabi. benim icin kolay, kendime almiyorum erkek arkadasima da soz hakki vermiyorumsizde coluk cocuk zor.
beterın beterı var dıyorsun7 yi bulamayanlarda var lütfen Pegasus
0'i bulamayanlar da var kolera
cok gecmişolsun cnm kuzuyaArkadaşlar ellerinize sağlık
Bu haftaici regl olucam ben de, hatta belki yarın, çok yakın. Bu hafta yaptığım diyet etkili olmayabilir, inşallah artı görmem :)
Bugünk menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Sigara böreği
Peynir
Akşam
Telafi için yoğurt
Su 2800
800 bitki çayı
Spor henüz yok.
Büyük olan hasta, uyudu, küçük de erken uyursa yaparım biraz. Yaparsam da yazarım :)
spor da yapmazsan anlaşabılırız
Tamam ya bu haftaki hedefim bi -800. Fazlası sizin olsun
irade karin doyurmuyo pegasuuuusbu bır ıradedır cnm
Tamam canım 3 puan dediğin nedir kibu bır ıradedır cnm
artık eve cok az alıyorum.kendım için degıl cocuklar ıcınneysekı sütlaç harıc dıger tatlıları aramıyorum
beterın beterı var dıyorsun
cok gecmişolsun cnm kuzuyaSanada afıyet olsun
spor da yapmazsan anlaşabılırız
Baya erken yatıyorsun sen, iyi gecelertatlı kızlar ben yatıyorum herkese iyi geceler
-4 u bulamayanlar da var sokola0'i bulamayanlar da var kolera
Geç bile kaldımBaya erken yatıyorsun sen, iyi geceler
-4 u bulamayanlar da var sokolane aci bana laf sokacak adam bile yok arkamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?