- 15 Eylül 2014
- 298
- 384
- 303
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.601
Tanam tamam sustum insan bi haftada 1.4 olunca daha fazlasını istiyor galiba nankör davrandım bidahq yapmıcam sözHakkaten 1.4 gayet iyi bi rakam bi haftada, daha ne istiyorsun arkadasim
Evet olmaz ama azami dikkat et, en azından azar azar yeYine hepsini okuyamadım kızlar çarşıya çıkıp geldim yürüyüş olsun diye geberdim yorgunluktan
Eski resimlerime bakıp evet hatelove böyle olcaksın yine diyorum gaza getiriyom kendimi
Sizlerde sağolun moral oldunuz
Ama bu hafta içi ist gidicem orda nasıl diyete uyucam bilmiyorum kendi evin gibi olmuyor
4le çarp 5-6 kilo yapar ayda. İki aydan fazla var. 12_13 kilo yapar. Gözün doysunTanam tamam sustum insan bi haftada 1.4 olunca daha fazlasını istiyor galiba nankör davrandım bidahq yapmıcam söz
İyisin yine iyiVerano_porteno 200 ip atlama 40 puan
130 dakika tempolu yürüyüş 325 puan
4500 de öyle adım attım 67.5
Toplam 432.5
Sana birinciliği bırakmam bu haftaİyisin yine iyi
hayatımın en hızlı alışverişi olabilir o zamanLazım olanları al çık ,hıc bakma öbür reyonlara
senindee emeğinee sağlık canımmmHerkes dogru hesaplamis supersiniz
Ama D Dennisim @ParteMoralll @medine66 sizin puanlar yokkremsokola normal saatten dolayi birazdan gelir
Hadi bakalım toplu liste görmek daha güzel oluyor. Senşn de ellerine sağlık canımHerkes dogru hesaplamis supersiniz
Ama D Dennisim @ParteMoralll @medine66 sizin puanlar yokkremsokola normal saatten dolayi birazdan gelir
Emeğine sağlık cnm5- 8 Nisan Haftasi Spor puanlari
kremsokola 1217puan
T terrycandy 147 puan
Verano_porteno 413 puan
@ParteMoralll 235 puan
game_over 200 puan
pegasus07 968 puan
B bilinmeyenkullanici 1064puan
@kolera88 457puan
sueno34 346 puan
gonulll 860 puan
hatelove 598.5 puan
Zmnesrin 135 puan
seyda586 135puan
cgdmk 1707puan
cgdmk bu hafta +3 puan alacak
kremsokola +2 puan
B bilinmeyenkullanici +1 puan
Bundan sonraki puanlar yeni haftaya eklenecek bayanlar kaldirin totolari sifirdan baslioruz
Haftaya inşallah inersin sen de 60 dan.Ben psti 60.5
Bugun 60.9
-7 puan
kiz farkin coklugu hesaplamadan degil, 2 kilo nedir yaaaHaklısın canım çok karışmış, ben de unuttum.
Ptesi 64.7
Ptesi 62.7
Fark 31
Spordan +3
Toplam puan 34
(Fark çok çıktı gibi geldi, yanlış hesaplamış da olabilirim.)
kremsokola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?