- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.381
Oo neyseki yoksa zaten hesabi yapamadim bianYok yok baglantili ikinciyi kacirirsam gecenin korunde orda olucam o yuzden yakalamaya calisiom, yarim saate havaalaninda olurum gibi gorunuyo bakalim... bunun parasini odicek ya ucak sirketi neyse ki, o konuda iyiler bak. Daha once geciken bagajima 300$ falan odemislerdi.
Yoksa bitmistim verano ne sen sor ne ben soyliyim:))Oo neyseki yoksa zaten hesabi yapamadim bian
Benim hep yaptığım süt detoksi var ama yesil çaylı olunca iyykk oluyor duyan. Bir günde iki kilo vermisligim var bu detoksla. Artık kendi düzenine de devam edersen de kendiliğinden inebilir.Selam kızlar ben bugün tartılamadım maalesefzaten kendimi inanılmaz şiş hissediyorum iki gündür tabii ne bulabilirsem onu yedim başka bi şansım yoktu napalım sağlık olsun artık...kaldığım yerden devam ama bu şişlik gerçekten rahatsız edici önerisi olan var mı detoks falan ne olursa ?
Allah yardımcin olsun sokolacim.Allahim ilk ucagim 4 saat rotar yapti su an ilk ucagin gidicegi yere uberle gidiyorum... inanilir gibi degil ya. Ikinci ucak esas uzun mesafe olan, umarim yakalarim...
1 uçakta değil, 2 uçak. Ne enerji varmış bu şokola da ya.Allah yardımcin olsun sokolacim.
Bekarliga veda partisi ucakla gideceğin bi yerde mi
Gayet iyi, afiyet olsunDünkü menümü paylaşayım
02:00
Az gözleme
Domates peynir
20:10
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak pastırmalı kuru fasülye
Cacık
Yok canım, iyiyim cok şükür, suyu gun içine yayarak içince böbrekler refaha erdi ☺
Ay benn Adıyaman'dan Çanakkale'ye gitmeye üşeniyorum neredeyse, Hatun bekarlığa veda partisi için iki ucak yapiyo1 uçakta değil, 2 uçak. Ne enerji varmış bu şokola da ya.
hmmm deneyeyim onu ben yaa eğer inmezse, çok rahatsız hissediyorum kendimii çünküüBenim hep yaptığım süt detoksi var ama yesil çaylı olunca iyykk oluyor duyan. Bir günde iki kilo vermisligim var bu detoksla. Artık kendi düzenine de devam edersen de kendiliğinden inebilir.
Deneyecegin zaman tarifi vereyim canimhmmm deneyeyim onu ben yaa eğer inmezse, çok rahatsız hissediyorum kendimii çünküü
bugün geçti artık ama yarın yapabilirim canım o yüzden şimdi verirseen çoooook minnettar olurummDeneyecegin zaman tarifi vereyim canim
hahah cok tatlısın koleracım siz muhabbet ediyonuz okuyup cıkıyorum diyecek bişe bulamıyorum diyet geçmişim yokZmnesrin ne beğenip kaçıyorsun kuzum? Nasıl gidiyor oruçla ders?
Bir de günaydın demişsin verano. Burda akşam oldu nerdeyse o saatte.. :)Gunaydin herkese , beles bilet ugruna sabahin 8 inde siradan yaziorum suan
Aradan gir ya muhabbete, bişe olmaz. Evet bu direksiyon sınavı zor ya. Ben Allahtan diğer gruptaydım basitten alıverdimhahah cok tatlısın koleracım siz muhabbet ediyonuz okuyup cıkıyorum diyecek bişe bulamıyorum diyet geçmişim yokoruc iyide yarın üçüncü direksiyon sınavına giricem canımı cok sıkıyor ocaktan beri ehliyetle uğraşıyorum
Dimi siz aksami ediosunuz ben gunaydin dierek geliomBir de günaydın demişsin verano. Burda akşam oldu nerdeyse o saatte.. :)
Hayırdır ne sırası, ne bileti bu, kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?