Hedef 15 Haziran!

Oo neyseki yoksa zaten hesabi yapamadim bian

Benim hep yaptığım süt detoksi var ama yesil çaylı olunca iyykk oluyor duyan. Bir günde iki kilo vermisligim var bu detoksla. Artık kendi düzenine de devam edersen de kendiliğinden inebilir.

cgdmk
Hastalığın nasıl oldu? Başlayacak mısın oruca?
Yok canım, iyiyim cok şükür, suyu gun içine yayarak içince böbrekler refaha erdi ☺
Bugün de tutmam, akşama doğum gününü kutlicaz oğlumun, koşuşturma, temizlik derken yine susuz kalırım orucla. Yarin baslicam inşallah. Aslinda dün tutmamama rağmen bu sabah güzel eksi gördüm tartida, tutsam iftara belki 59 bile gorebilirdim.
Bugün kacirmamaya calisicam ipin ucunu, insallah basarabilirim boyle güzel eksi gormusken ☺

Benim hep yaptığım süt detoksi var ama yesil çaylı olunca iyykk oluyor duyan. Bir günde iki kilo vermisligim var bu detoksla. Artık kendi düzenine de devam edersen de kendiliğinden inebilir.
hmmm deneyeyim onu ben yaa eğer inmezse, çok rahatsız hissediyorum kendimii çünküü

Zmnesrin ne beğenip kaçıyorsun kuzum? Nasıl gidiyor oruçla ders?
hahah cok tatlısın koleracım siz muhabbet ediyonuz okuyup cıkıyorum diyecek bişe bulamıyorum diyet geçmişim yok oruc iyide yarın üçüncü direksiyon sınavına giricem canımı cok sıkıyor ocaktan beri ehliyetle uğraşıyorum

Aradan gir ya muhabbete, bişe olmaz. Evet bu direksiyon sınavı zor ya. Ben Allahtan diğer gruptaydım basitten alıverdim

Bir de günaydın demişsin verano. Burda akşam oldu nerdeyse o saatte.. :)
Hayırdır ne sırası, ne bileti bu, kafamda deli sorular
Dimi siz aksami ediosunuz ben gunaydin dierek geliom Buranin adalarina bugun ucretsiz feribot bileti dagitilacakti. Sabah erkenden gidip kapalim dedik ama yeterince erken gidememisiz. 1 bucuk saat bekledim ama bileti kaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…