Hedef 15 Haziran!

Gir guzuumm girrr hic cikma sen
Sen anlayamadan ben sana hedefimden el sallicam

Benim için bu hafta zorlu olandi yarista, senin epey gerindeydim, gectim
Yalnız çok havalı bir mesaj oldu bu
200 gram hiç bu kadar önemli olmamıştı benim için
Verirsem
Haftalık hedefimden puan alicam
Seni gecicem
Baska bi grupta listeye giricem

Oooo ay hadi inşallah ama inşallah ben bir mucize ile hedefime ulaşabilirim

İyi toparladın Çiğdem. Memleket seni etkilemedi maşallah. Ben Aydın’da çok dengesiz beslendim. Onun cezasını çekiyorum bu hafta
Hedefime cok motiveyim canım, o kadar çok istiyorum ki ckaleye gitmeden 55 olmayı, tombul tombul gezinmekten, gobegim cikmasin diye orami burami cekistirmekten o kadar çok sıkıldım ki..
Aslında çok geç bile kaldım. Hedefim mart-nisan gibi 55 olmaktı ama annemler abimler geldi gitti derken, yine olamadan memlekete gittim, az çok yine de etkiledi, beni 3-4 hafta geriye atti. Oldu mayis ve ben hala ellilere inemedim bile. 9 temmuza bilet aldim ckaleye yaz tatili için, oraya gidince artık yapamam, en azından verip de gideyim istiyorum.

Ooo ben 10. Olsam yeter diyordum yukarılara çıkmışım

Bugun de 1 saat ev topladım, baya bi topladim yanii simdi yemekten sonra da toplicam, supurucem (sessiz supurgelerden, yukarı ses gitmiyor, denendi)
Yemek sonrası temizliği saymayalim çünkü dunden kalan yemeği yedim icinde yine anca bi orta boy patatesin çeyreği kadardir. Onun cezasini yemek sonrasi temizlige sayalim. Gece gece temizlik mi olur derseniz, bugün susadim epey. Daha da susarim diye yapmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…