- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.841
Oookremsokola yerine varmissindir diye düşünüyorum, yolculugun iyi gecmistir umarım.
Zmnesrin @gonulll degisimdonusum B bilinmeyenkullanici sizleri ptesi gecicem insallahh :)
teletubbies seni de gecicem
Ooo tartilmam miOootartıldın mı bugüün heyecanlı olmaya başladı günler azaldıkça
Geçen ptesi 62,8 mişsin canımZmnesrin @gonulll degisimdonusum B bilinmeyenkullanici sizleri ptesi gecicem insallahh :)
teletubbies seni de gecicem
Ahaha tamamdır anlaştıkOoo tartilmam mi
Ama iftardan bir dk once olanı yazicam
Ooo iddialı mesajlarGeçen ptesi 62,8 mişsin canım
ben 58,2 ymişim
nasıl geçeceksin merak ettim
bir haftada 5 kilo vermenin yolunu mu buldun
Pazartesi geçicem demişOoo iddialı mesajlar
15 Haziran ı kastediyor olabilir miii
Aa ama olmaz ki..bende -600 gramdeli gibi yememe ragmen gitmiş üc gundur buraya yazmıyorum ceza alırım diye hahaahh .
Canım bence sen diyetisyene gitmelisin. Vücudun gerçekten kilo veremiyor olabilir. Suya ve ödem atıcılara yüklensen de iyi gelebilir.pazartesiden bugüne +300 ne hooooşşregliden dolayıdır diye ümit ediyorumm benim vücut ödemide atmıyodur heralde amaan nasıl olsa yine regl olup tutucam boşuna atmayayım diyodur artık
cumaları da ara bildirim yapmıyor muydukKızlar oruç başıma vurmuş. Bugün bildirim günü değil mi? Ben de diyorum bunlar ne konuşuyor?
degisimdonusum neden tartılmış?
Ben de tartılayım o zaman
Canım bence sen diyetisyene gitmelisin. Vücudun gerçekten kilo veremiyor olabilir. Suya ve ödem atıcılara yüklensen de iyi gelebilir.
Puan tablosunda gecicemGeçen ptesi 62,8 mişsin canım
ben 58,2 ymişim
nasıl geçeceksin merak ettim
bir haftada 5 kilo vermenin yolunu mu buldun
Al al baklavalar falan yeAhaha tamamdır anlaştıkbeni de etiketle gözümden kaçmasın ben de tartıldım ama ben cumadan pazartesiye kilo alıyorum
Puan tablosundq gecicem onu, seni de kiloda gecicemOoo iddialı mesajlar
15 Haziran ı kastediyor olabilir miii
Ramazan ramazan kul hakkina girmebende -600 gramdeli gibi yememe ragmen gitmiş üc gundur buraya yazmıyorum ceza alırım diye hahaahh .
AaaaAl al baklavalar falan ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?