- 17 Şubat 2018
- 143
- 385
- 23
- 31
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.321
ben 7/24 bilgisayar başındayımAkşam spor yapıyordum ondan gelemedim
Banyoya gireceğim birazdan :) kimler buradaaa
Nereye tasiniosun sokolacim californiada , ins guzel gecer stajinEee kizlar hayat nasil gidiyo? ben haftaya california'ya tasiniyorum, yazin yapicagim staj icin. o yuzden son zamanlarda cok yogundum yarim kalan isleri bitirmeye calisiyorum. sizde durumlar nasi
Ders miben 7/24 bilgisayar başındayım
tam gittim sen yazmışsııınben 7/24 bilgisayar başındayım
evet canm ders sen ne yapıyosunDers mi
2günde 1 kilo cok degilmi kız nettintam gittim sen yazmışsııın
Yok canımevet canm ders sen ne yapıyosun
2günde 1 kilo cok degilmi kız nettin
ben tinliom valla cigdem de biliyorum ki sifir kacamak benim icin mumkun degilAhahahha ama kimse tinlamiyo
Bizim labin birlikte calistigi bi sirket var da silikon vadisinin oralarda, iki yazdir oraya gidiyorum. hem arastirma hem deney yapiyorum, tezime de katkisi oluyo:)Yaa ne stajı:)
sagol veranocum:) sehrin adi santa rosa, ufak bi yer. san franciscoya 50 dk civari.Nereye tasiniosun sokolacim californiada , ins guzel gecer stajin
Çok sevindim canım:) alışıksın o zaman çok güzelBizim labin birlikte calistigi bi sirket var da silikon vadisinin oralarda, iki yazdir oraya gidiyorum. hem arastirma hem deney yapiyorum, tezime de katkisi oluyo:)
evet tanidik sehir tanidik insanlar:) bi de acikcasi doktora maasindan sonra california maasi kisa bi sureligine de olsa rahatlatiyo:)Çok sevindim canım:) alışıksın o zaman çok güzel
Mesleğin ne tam olarak canım:)evet tanidik sehir tanidik insanlar:) bi de acikcasi doktora maasindan sonra california maasi kisa bi sureligine de olsa rahatlatiyo:)
elektronik muhendisligi mezunuyum, ama burda daha cok bilgisayar muhendisi gibi calisiyorumMesleğin ne tam olarak canım:)
Maşallah canımelektronik muhendisligi mezunuyum, ama burda daha cok bilgisayar muhendisi gibi calisiyorum
tesekkurler canim, sana da.Maşallah canım
Allah işinde dilediğin hayırlı iyi yerlere gelmeyi nasip etsin inşallah :)
Yoğurtttttesekkurler canim, sana da.
O degil de cok aciktim ya, oglen salata yedim tutmadi. hafif biseyler atistirmam lazim ama ne?
yanimda olsa super olur ama ne yazik ki labdayim:) starbuckstan protein box diye bisey aldim onu yedim fena degildi besin degerleri:)Yoğurtttt
Hiç bilmiyorum yanimda olsa super olur ama ne yazik ki labdayim:) starbuckstan protein box diye bisey aldim onu yedim fena degildi besin degerleri:)
san Francisco cok guzeldi eminim ora da guzeldirsagol veranocum:) sehrin adi santa rosa, ufak bi yer. san franciscoya 50 dk civari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?