- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.281
Yok kız öyle diyemiyorum ben neler yiyom görsen. O kışın yenir gibi ondan diyorumBen patlamış mısır her zman yedim diyetimin en sıkı olduğu zamanlarda bişe
harikasınn maşallahSelamlaaar
Bu hafta biraz cozuttum ama elhamdülillah vermişim
Geçen hafta cuma 63.5
Bugün 62
Ayy aslında değilim çok düzenli beslenemedimharikasınn maşallah
Kacti hedef ptsiyePazartesi 53.4
Cuma 53.6
Regl krizlerinde tutamadım kendimi. Pazartesi de hedef tutmaz ama sağlık olsun
53.2 idi. 200 gr hedeflemiştim malum haftadan dolayı.Kacti hedef ptsiye
Yok canım herkes yazmadı. Kızlar bu hafta yazın, öyle devam edelimBu hafta herkes hedef soyledi mi ya, ben kaçırdım. Söyleyeyim. Bu saatten sonra sayılmaz ama en azından tutturabiliyor muyum göreyim. Ptesi 62.9 dum. Bu ptesi buyuk oynayip 62.9 diyeyim, sanki -2 dedimizinden sonra sabit kalmak cok büyük hedef benim için
Bu hafta ben çok yedim ya. Aydın ‘da toparlar mıyım bilmiyorum ama haftaya Ramazan’da toparlayacağımı düşünüyorumSen yine iyisin ben 1kg koymustum ama deil vermek verdigim kiloyu da almisim. Regl fln da yakin deil neden anlamiorum kacamak da yapmadim
Yok canım hiç denemedimm bide zaten çok geç yiyorum ilk öğünü diğerlerini nereye sığdırayım bilemedimsueno34 sen ara ogunlu fln denedin mi. Ben bide onu denicem, 2 ogun yapiorum pek ise yaramio gibi. Bugun 3 ana 2 ara ogun yapcam bakalim. Diyete basladigimdan beri hic denemedim, belki faydasi olur. Bu 3 gun o sekilde takilcam.
Bende kendımı azıcık fazla gördüm tartıda nedense.Sen yine iyisin ben 1kg koymustum ama deil vermek verdigim kiloyu da almisim. Regl fln da yakin deil neden anlamiorum kacamak da yapmadim
Ramazan da ıyıce fazlalaşmaz dımı kılolar.Bu hafta ben çok yedim ya. Aydın ‘da toparlar mıyım bilmiyorum ama haftaya Ramazan’da toparlayacağımı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?