- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.221
Tamam inşallahBu hafta cok cekismeli spor yarismasi. Bu arada yeni gelen arkadaslar bu puanlar ayni zamanda yakilan kaloriye esit. Haftada 3500 u tutturmaya calisalim en azindan.teletubbies pakizee bnnu Zmnesrin carsamba yokmu sporunuz
tatlım menüleri toplu yazsan daha iyi olur, veKahvaltı:
1 az haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
1 küçük domates
Zeytin ezmesi 1 Tatlı k
Zeytinyağı döktüm üzerlerine
Yarım kk peynir
1 inçe dilim çavdar ekmeği
Tamam canımtatlım menüleri toplu yazsan daha iyi olur, vecgdmk yı etiketliyoruz. Kendisi bu ara pek takılmıyor burda gezmelere gitti de. haftaya bomba gibi gelir.
kızlar bu hafta sonu yine gezmelerdeyim ya..
Bu seferde Ege tarafına gidiyorum, Aydın'a.. 3 gün yine ne yiyeceğim belli değil. Umarım en az hasarla gelirim.
günaydın ben dün yazmayı unuttumm 1 saat hızlı yürüyüş vardıı :)Bu hafta cok cekismeli spor yarismasi. Bu arada yeni gelen arkadaslar bu puanlar ayni zamanda yakilan kaloriye esit. Haftada 3500 u tutturmaya calisalim en azindan.teletubbies pakizee bnnu Zmnesrin carsamba yokmu sporunuz
Gonul isterdiki seni bi 5 kilo eksik yollayalim memlekete, diledigin gibi yee. Ah ah hic yetismez zaten bu diyetler ila herseyi batircak
Kızlar haftasonu kaldığım yerden devam edicem inşallah. Psikolojik olarak da odaklanmisim diyete, kaçamakli seyler yiyince kendimi rahatsız hissettim hep, midem de rahatsız oldu. Suanki artilarim odem, onları ptesiye kadar atamazsam bile hemen haftaya ptesi eksiyle devam edeceğimi düşünüyorum.tatlım menüleri toplu yazsan daha iyi olur, vecgdmk yı etiketliyoruz. Kendisi bu ara pek takılmıyor burda gezmelere gitti de. haftaya bomba gibi gelir.
Ege harikadırkızlar bu hafta sonu yine gezmelerdeyim ya..
Bu seferde Ege tarafına gidiyorum, Aydın'a.. 3 gün yine ne yiyeceğim belli değil. Umarım en az hasarla gelirim.
4 yıl Aydın’da yaşadım. Hala aklım ordadır. Çok seviyorum Ege’yi.Kızlar haftasonu kaldığım yerden devam edicem inşallah. Psikolojik olarak da odaklanmisim diyete, kaçamakli seyler yiyince kendimi rahatsız hissettim hep, midem de rahatsız oldu. Suanki artilarim odem, onları ptesiye kadar atamazsam bile hemen haftaya ptesi eksiyle devam edeceğimi düşünüyorum.
Ege harikadır
Bu hafta başka bulgur yemediysen ve bir hafta boyunca da yemeyeceksen 3-4 tane yiyebilirsinÇiğköfte yiyebiliyor muyuzzz
Bu hafta başka bulgur yemediysen ve bir hafta boyunca da yemeyeceksen 3-4 tane yiyebilirsin
Temizligin ne kadar surdu onun da puani var :)Tamam inşallah
Ya ben yürüdüm ama 45 dk normal sanırım ve temizlik yaptım bir de ama süpürüp ortalığı toplayıp silme
Ders çalışamıyorum diye dün yapamadım
Ne demek canim :)Verano_porteno spor listesi için çok uğraşıyorsun, teşekkürler canım. Bu hafta gerçekten güzel gidiyor herkes.
Pazartesi inşallah güzel eksiler gelir.
Gecenkinde bile hasar almadin bisey olmaz merak etme, gezide tamam cok yioruz ama cok da yoruluo vucut. Keyfini cikarkızlar bu hafta sonu yine gezmelerdeyim ya..
aldim cnmgünaydın ben dün yazmayı unuttumm 1 saat hızlı yürüyüş vardıı :)
Kızlar 13000 adım attım bile daha da çooook yürücem bugün
BeklioruzKızlar haftasonu kaldığım yerden devam edicem inşallah. Psikolojik olarak da odaklanmisim diyete, kaçamakli seyler yiyince kendimi rahatsız hissettim hep, midem de rahatsız oldu. Suanki artilarim odem, onları ptesiye kadar atamazsam bile hemen haftaya ptesi eksiyle devam edeceğimi düşünüyorum.
Ege harikadır
Afiyet olsun. Aksam hafif kalmis bence bi sebze yada salata fln ekleyebilirdin. Tabi sarmalar kac tane bilmiorum. Bide ekmek 3 Dilim cok deil mi sabah icinSabah menemen ve üc ince dilim kepekli ekmek zeytin peynir ve çay
Ara öģun yarım avuc kaju
Az once aksam yemegimi yedim
Birkactane Sarma ve yogurt
15 dk egzersiz
Saol canım.Kahvalti oglenle bir oldu ondan 3 dilim Oldu :)Afiyet olsun. Aksam hafif kalmis bence bi sebze yada salata fln ekleyebilirdin. Tabi sarmalar kac tane bilmiorum. Bide ekmek 3 Dilim cok deil mi sabah icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?