- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.181
ben soya sutuyle yaptim canim ama yogurtla da yapilir yani. icine chia tohumu ve protein tozu koydum kivam verdi, biraz da ananas ve cilek attim blenderdan gecirdim. ustunu de yaban mersini, hindistan cevizi ve bademle susledim:)oyy harikaa görünüyoor içinde ne var ki bunun yoğurt muu canım
Ohhh misss afiyet olsun canımmmben soya sutuyle yaptim canim ama yogurtla da yapilir yani. icine chia tohumu ve protein tozu koydum kivam verdi, biraz da ananas ve cilek attim blenderdan gecirdim. ustunu de yaban mersini, hindistan cevizi ve bademle susledim:)
900 puan vowwwİyi akşamlar
Sabah
Yumurtalı salata,peynır,zeytın,yeşillik,yoğurt,kuruyemiş
Akşam
Kuru fasulye,yoğurtlu ıspanak,salata
Su 2 lt
@cgdmk
Spor
1 saat hızlı tempo yürüyüş,1 saat voleybol
Verano_porteno
Suan 540 puan yaparsan eklerim canimVerano_porteno
2 saat normal hızda yürüyüş yaptım çocukları parka götürdüm.
Suan annemdeyım eve erken gıdersem pılates yapabılırım. Ek bı spor yaparsam bılgılendırırım senı.
Bana da bana daBugun suna benzer havali bi atistirmalik hazirladim kendime:) benimki bu hadar guzel gorunmuyo tabi
Sabahki sporunu yazmismiydin, yazmadin sanirimMerhaba kızlar menü
Sabah spordan sonra 3 yumurta ve bol Lorlu tereyağı omlet
Azıcık peynir
Öğle yarım simit kaşar
Akşam gözleme
Ara şimdi arkadaşın doğum gününü kutlamaya bara gidiyoruz bira ve fıstık bir de patlamış mısır olur sanırım
360 puan ekledim canimBugün ki sporun yarım saat hızlı tempo yürüyüş, yarim saat kadarda ütü yaptımVerano_porteno
352.5 puan ekledim canimSelamlar kızlar;
15 dk hızlı aerobik
30 dk pilates
Çok güzeldi spor bugün
Oğlumu futbola götürdüm bızde sahanın dışında voleybol oynadık900 puan vowww
Ama akşam bozdumooo diyet menusune donmussun canim harika
Aksam hem makarna hem de dolma sarma fazla olmus, muhallebiyi zaten soylemiorum. Noldu nie boyle olduEki Görüntüle 2144834 Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Yarım tk zeytin ezmesi
Yarım kk peynir
Domates
Yarım salatalık
1 çavdar ekmeği
Çilek
Öğlen
1 kepçe yoğurt çorbası
2 3 yk kabak yemeği
2 yemek k yoğurt
Yap canım hem çok lezzetli hemde açlığı güzel bastırıyor466.5 puan , hizli olani da ekledim
Insallah canim, bu hafta da hedefim 1kilo verirsem 55 e bisey kalmio
Cok mantikli spordan sonra ben de boyle bisey yapabilirim. Menun de cok guzel
Ekledim cnm puanini,menu de pek guzel.
Aynen yaa saka gibi azcik kaldi
Detoks bende hic ise yaramio, sende yariomu?
Walla hem doymadim hem de 200 gr fazla ciktim. Normalde 1200 civari besleniorum ama geziden yeni gelince kilo almiyim die boyle yaptim. Cunku en son gezimizde 2.5 kilo vermistim 2 gun icinde geri aldim o kiloyu. Korkumdan az yedim.
Biz yemekleri sırayla yapıyoruzAksam hem makarna hem de dolma sarma fazla olmus, muhallebiyi zaten soylemiorum. Noldu nie boyle oldu
Ev arkadaslariyla fln mi kaliosunBiz yemekleri sırayla yapıyoruz
Arkadaş dolmayı çok az yapmış makarnadan yemesem çok acıkacaktım
Tatlıyı da öbür arkadaş az bir şey tadına bak dedi
Kabak detoksunu dene bence, ise yarar belki bende nedense yaramio sok diyetler vs. Ama kabakta vermistim sanirimYap canım hem çok lezzetli hemde açlığı güzel bastırıyor
Detoks denemedim denesem mi acaba
Bi araştırayım bakalım tam zamanı teşekkür ederimmmKabak detoksunu dene bence, ise yarar belki bende nedense yaramio sok diyetler vs. Ama kabakta vermistim sanirim
Evet canımEv arkadaslariyla fln mi kaliosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?