Hedef 15 Haziran!

Kizlar saat turkiyede daha 9, gun bitmis deil kaldirin totolari cizgilere puan gelsin. Diger arkadaslar spor yaptikca listeye alicam yerleriniz reserve merak etmeyin :).
sueno34 tekrar tekrar cok tesekkur ederim sevdiysen ortagim ol
Olurumm tabii kuzumm ayıpsınnn

@kolera88 deli gibi ter attım bugün
30 dakika yürüyüş
15 dk eliptik
30 dk pilates
150 ip
kremsokola
Canim spor icin beni etiketliosun, burda sayiyla hesap yapmioruz spor icin sure tutarsan sevinirim.Ipi normal hizda atladin kabul ettim sn de 1 tane yani 2.5 dk dan hesapladim. Toplam 520 puan

Verano_porteno bana düne ve bugüne 2,5 saat temizlik yazabilir misin canım aslında daha çokta zorlu olan kısımlar ortalama 2,5 saat sürekli markete git ustaya falan yemek almaya git ona git buna git yürüyüşlerim de var ama onları es geçicem süre tutamadığım için hatta eşya taşımaktan ağırlık çalışması bile var ama onu da es geçtim dün ve bugün canımı çıkarma konusunda çok başarılıydım anlıcanızzz

Canım merhaba boyum 1.58 ideal kilo 48 diyor internet

Ayyy hadi inşallah

Hoşbuldum canımmm

Hoşbuldum canımmm

Hoşbuldumm
34 beden olursun o zaman

inşaat gerçekten de zor yanı.kurtulmuşsun cnm.bu evlendıgınde oturacağınız ev mi

bugün düne göre daha normal beslendim sayılır
cgdmk
sabah biraz peynir 4 zeytin domates salatalık
öğlen bi bardak çorba bi aktivia yoğurt şu içine maydanozlu bilmem neli bişi eklenenlerden
akşamda tavuk dünyasına gittik ızgara tavuk tarzı bişi yedim yanında da az bişi salata yanındaki makarnayı yememek için nasıl zor tuttuğumu bence en iyi siz anlarsınız

34 beden olursun o zaman

inşaat gerçekten de zor yanı.kurtulmuşsun cnm.bu evlendıgınde oturacağınız ev mi
yani şimdilik öyle görünüyor canım boşta ev dururken kiraya çıkmanın manası yok diye düşünüyoruz ama birazda iş durumlarına bağlı tabii şehrin öbür ucunda olursa iş durumu mecbur kiraya çıkıcaz öyle bi durumda da o evi kiraya vericez bakalımm artık hayırlısıı

Hoş geldin kuzum.teşekkürler bende ıyıyım
Dıyet spor sürünüyoruz işte
:) ya bi de kaymağını yeseydik iyiydi ben hu ara mesaiye verdim kendimi , hiç yürüyüş yok tek yürüyüşüm öğlen arası
Sen naptın bugün nasıl gidiyor

Oh oh yoğurt iyidir e kalori de yakıyorsun kolay gelsin

Kişiden kişiye değişir ama mesela ben zamanında sabah uyanıp birkaç saat çalışırdım acıkmaya başlayınca bırakırdım sonra iftardan 1 saat sonra bi başlardım gece yarısına kadar çalışırdım yani kendini iyi hissettiğin zamanlarda çalışmak en mantıklısıdır biyolojik saatine göre sen ayarlarsın durumunu

Hoşgeldin canım

Vallaa yaptığım işlerlee baya bi yakmış olmam lazım kalori ama benim bünyee bi anormal biliyosunuz kiii

Ayy bidee benim bu ay reglim gerçekten kafayı yedii normalde bugün tam anlamıyla bitmiş olması gerekiyordu ama halaa sanki 2. 3. günüymüş şeklinde devam ediyor benim bu kilo vermeye çalışma olayı yanlış hormonlara etki etti sanırım

Aynen cnm hayırlısı oldun.herşey gönlünce olsun

bu günüde kazasız atlattım ben.cnm dıyet artı spor olursa mutlaka karşılığını alıyorsun.

afıyet olsun cnm.yedıklerın gayet güzel bence.karataya göre cıs hiçbişey yok

Senin gorumcenin tarif ettigi kefirli bi kür vardı, işe yaradı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…