Hedef 15 Haziran!

Seninle karşılıklı sütlaç kaşıklamak vardı.ah şu kıloların gözü kör olsun:KK70:
Valla kız süper olurdu tencere tencere uerdik üstüne tarçın döküp bir kısmını da üstüne yumurta sürüp fırına verirdik :D

:KK9::KK9::KK9:
Senin sozune sadık kalman beni de hirslandirir :rolleyes:
Cuma nasipse evimde olucam artik. Ctesi hemen basliyorum ben de, pazari bekleyemicem :KK6:

Canım Çiğdem haftaya başlayacaktı. Sen erken başlamışsın. O şu anda yemeğe devam ediyor :KK70:

Şu an hayal kırıklığına uğradım :D cumartesi günü luzenin düğünü var sonrasında da sınırsız içkili after parti o zaman içim rahat şekilde içerim :D

Sen koleranin seni gaza getirmesine bakma, seni baltaliyor :D
Ne güzel devam ediyorsun iste, ben de ctesi sana katilicam zaten.
Sadece bi kadeh alkol al tamam tamam :D
Valla kız süper olurdu tencere tencere uerdik üstüne tarçın döküp bir kısmını da üstüne yumurta sürüp fırına verirdik :KK70:

Şu an hayal kırıklığına uğradım :KK70: cumartesi günü luzenin düğünü var sonrasında da sınırsız içkili after parti o zaman içim rahat şekilde içerim :KK70:

8378BBA7-F64D-4085-902D-DC5548989F3D.png
C4B57564-AEAA-4787-AAFE-DC83D6574729.png
Yemek menüm

Slm kızlar.nasılsınız .anca fırsat buldum da geldim :oops:
@kolera88 olaylar olaylar.sanırım yanlış anlaşılmalar olmuş.:KK57:@pakizee hoşgeldin cnm.gecen sene 6. Takımdaydım bende.hatta 57 küsür kıloyla mezun olmuştum da koruyamayıp buralara düştüm tekrar:KK70:
Hava mis gıbı kızlar benim uykum gelıyor:confused:
Ay yine ben, yine olaylar.. ben de mi sıkıntı var acaba. Biraz önce arkadaşım geldi diyor ki; kolera sen sinirleniyor Musun? Sinirlenince beni görüntülü ara diyor, yani o kadar sakin biriyimdir. Anlamadım ya. Üzüldüm ama iftiraya geldim bu sefer. Ammaaan neyse, yazmayacaktım da sana ayıp olmasın diye yazdım

Kızlar ya ben yemek konusunda kendimi kaybetmeye başladım
Motivasyonum azaldı :/
napcan yiycenmi sonra dombilik mi olcan sonra depresyonamı gircen napcen:KK12:
Diyetten başka çaren yok o yüzden hıc motıvasyonunu kaybetme,gır koluma hedefe ulaşana kadarda incecık olduğunu düşün:KK76:

Canım Çiğdem haftaya başlayacaktı. Sen erken başlamışsın. O şu anda yemeğe devam ediyor :KK70:
:KK70::KK70:

Kız sınırsız alkol hiç 1 kadeh ile kalır mıyım :KK70:
yarasın:KK70:

Ay yine ben, yine olaylar.. ben de mi sıkıntı var acaba. Biraz önce arkadaşım geldi diyor ki; kolera sen sinirleniyor Musun? Sinirlenince beni görüntülü ara diyor, yani o kadar sakin biriyimdir. Anlamadım ya. Üzüldüm ama iftiraya geldim bu sefer. Ammaaan neyse, yazmayacaktım da sana ayıp olmasın diye yazdım
baktım cnm geçmişe.kaptanı tanıyorum çokta severım kendısını.söylediklerın yanlış anlaşılmış dedıgım gibi:confused:neyse cnm burda bırbırımızı motıve ederız:KK36:

napcan yiycenmi sonra dombilik mi olcan sonra depresyonamı gircen napcen:KK12:
Diyetten başka çaren yok o yüzden hıc motıvasyonunu kaybetme,gır koluma hedefe ulaşana kadarda incecık olduğunu düşün:KK76:

:KK70::KK70:

yarasın:KK70:

baktım cnm geçmişe.kaptanı tanıyorum çokta severım kendısını.söylediklerın yanlış anlaşılmış dedıgım gibi:confused:neyse cnm burda bırbırımızı motıve ederız:KK36:
Esperenzaa Yı diyorsan onunla özelden konuştuk canım. Hallettik anladı beni.
Sen ne kadar güzel kilo vermişsin ya. Nilie sen değilsin di mi

Back