- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.981
çok sağol canımmkolay gelsin tatlim, olsun kalori yakiyosun onu dusun
Reglden sonra 1 kilo daha gitcek verano demisti dersin , kolay gelsin buaradaçok sağol canımmaynen öylee ama bittik vaziyetteyim beslenme desen abidik gubidik gündüzz yoğrt salatalık falan yedimm akşam kahvaltı misaliii peynir zeytin salatalık domates saçma sapan bişi yani
Ahhh nerde bee kuzum 500 gr gitsin ben ona da razıyım kiiiReglden sonra 1 kilo daha gitcek verano demisti dersin , kolay gelsin buarada
Kolay gelsin canım. İnşaat işi zor gerçekten. Ama o arada bile ne güzel yoğurt falan yemişsin kahvaltılık yemişsin. Bi değerlerine baktırsana senin bi eksikliğin var mı acaba Demir falan gibi.Ahhh nerde bee kuzum 500 gr gitsin ben ona da razıyım kiiiçok sağoll canımmm
Canim cok karbonhidrat agirlikli olmus sanki, yumurta peynir falan sevmiyo musun?Günaydın kızlar
Bu sabah 2 yk yulaf
1 tk bal
Kakao
Azıcık süt
Küçük muz
1 ceviz
Yedim
Sporda çok yapmışsın ama canım. 7 tane değil de 3 tane falan olsaymış iyiymişGunaydin kizlar. Bugun iyi baslamistim, ama gunu kizartmayla kapadim. Regl oldum olucam, milletin cani tatli ister, ben de tuzlu yagli bisiler ariyorum surekli:)
Oglen: etli ve beyaz peynirli salata, 1 dilim ekmek, 1 kasik kuru cacik
Aksam: izgara tavuklu ve avokadolu salata, 1 haslanmis yumurta, 7 tane sogan halkasi
Toplam: 1700 kalori
Sporsueno34 40 dk bisiklet, 20 dk power yoga, 10 dk orta seviye agirlik, 35 dk eliptik
Cok iyi olurdu valla kendime hakim olabilsem:)) kalorilerimin hatri sayilir bi kismi kiytirik sogan halkasindan geldiSporda çok yapmışsın ama canım. 7 tane değil de 3 tane falan olsaymış iyiymiş
Evet aslında çok bişe yememişsin. Kalori çok olmuş halkalar yüzünden. Ben de onları hiç sevmem biliyor Musun?Cok iyi olurdu valla kendime hakim olabilsem:)) kalorilerimin hatri sayilir bi kismi kiytirik sogan halkasindan geldi
Seviyorum da canım sabah acelem vardı biraz ondan yiyemedimCanim cok karbonhidrat agirlikli olmus sanki, yumurta peynir falan sevmiyo musun?
ahh canım benimmm kıyamam sana rakibimsin dedim sen nereye ben oraya :)pakizee ciğim gel tatlım. Kızlar yine ben yine vukuatlı..
başka grupla da anlaşamadım, Pakize de benim peşimden sürüklendi, onu buraya çağırdım.
Hoşgeldin canım tekrar. Kendini tanıtıp hedef kilonu yazar mısın?
Çok zor ve kişiden kişiye değişir. Ama bence şöyle yapabilirsin. İftardan sonra biraz dinlenip saat 23:00 gibi başlarsın sonra sahurdan sonra mutlaka çalış, kahvaltı yaptığını düşün. Zihnin en çok çalıştığı zamanları kaçırma. Atıyorum 7 ye kadar çalışsan sonra uyursun. Aç aç zaten bişe okuyup anlayacağını düşünmüyorum ben öyleydim yanigünaydın canlar size birşey danışcam aranızda sınavlara hazırlananlar illa vardır ramazanda gündüz çalışmak mı etkili olur yoksa gece sabah 6lara kadar calışıp gündüz uyumak mı ? bir düzen oturtmalıyım bu iki ay ciddi anlamda çalışmam lazım yoksa 16 yıllık emeğim çöp olacak
AA spora devam edelim canım. Bizim puanlarımız biraz farklı ilk sayfayı bi incele istersenahh canım benimmm kıyamam sana rakibimsin dedim sen nereye ben oraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?