Hedef 15 Haziran!

Geçen hafta 67.2
Bugün 66.9
Fark 4.46
kremsokola düzeltme yaptım.

günaydın kızçeler büyük bir umutla çıktıgım tartıdan hayal kırıklığıyla indim sanırm ben bu işi bırakıcam
geçen hafta 70.9
bugun 70.7
fark 0.2
Olsun varvarsın eksi olsun da. Şimdi şapkayı önüne koyup düşünmek zamanı. Ne yaptın da ne yapmadın da bu hafta bu az eksi geldi. Günlük su spor durumun nedir

Geçen hafta 71,4
Bu gün:71,1
Fark:0,3
Kızlar sabah acele tartıldım sonra kahvaltıya gıttık foto çekemedim
Önümüzdeki hafta hedefim 1 kilo.2 haftadır cok az verdım umarım kırarım bu ınadı da normal vermeye devam ederim.haftaya p.tesi 70,1 kg için elimden gelen sporu yapacagım
kremsokola

maşallahh canım allah nazardan saklasın grupta en iyi sensin

toplanın kızlar bi çözüm bulalım 35 gün olmuş bu topik açılalı pegasus07 dışında kimse 2.3 kg dan fazla verememiş bi yerlerde yanlış yapıyoruz
bu haftada az gıttı sanırım spor yapamadım diye.15 hazırana birşey kalmadı ve benım en az 10 kılo vermem lazım.nasıl olacaksa artık

Olsun varvarsın eksi olsun da. Şimdi şapkayı önüne koyup düşünmek zamanı. Ne yaptın da ne yapmadın da bu hafta bu az eksi geldi. Günlük su spor durumun nedir
Benım sebebım bellı sporsuzluk.
Su 2 haftadır gelen gıden derken spor yapamaz oldum ve cok agır kılo vermeye başladım. Spor yaparken hızlı kılo verdım kaldım sonra. Bırde mınnak kaçamaklarım oldu. Çarsamba mısafır gıdıyor ondan sonra spora dönüş yaparım ıns.
Pilates hem sıkılastırıyor hemde kılo verdıyor. Tarcınlı su ıcemez oldum. Her sabah aksatmadan ıcıyordum. Reglımde bıtmek üzere normale donerım ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…