- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.901
reglin başlamadan ki halinde benim 1 kg fark eder. Belki sen de öyledirkızlar geçen hafta: 53.2
bu hafta:53.4
kremsokola
haftaya hedefim 53.2 Çünkü regl haftam.. Veremem muhtemelen
canım puanın 3. Puan hesaplaması yapıyoruz biz.Onceki kilom=67.8
Güncel kilom=67.6
Fark=0.2
Şişkinlik olur ben de genelde. O şişkinlik daha başlamadı, 2 güne başlar 10 11 de olurum gibi.reglin başlamadan ki halinde benim 1 kg fark eder. Belki sen de öyledir
Aaaa cok güldüm kendıme 66.9 olmuşum bugün.canım 2 kilo almışsın görünüyor.
Geçen hafta 67.2
Bugün 69.9
Fark 40.17
kremsokola
2 haftadır ne düzgün sporum var ne de eskı dıyetım. Yıne mısafırım var ıstanbuldan. Mısafırle dıyet spor hıc olmuyor.
Cok şükür kılo almıyorum az da olsa verıyorum.
Mısafırler gıdınce bu seferde Ramazan gelıyor Ramazan’da ılk günler spor yapamam galıba.
Olsun varvarsın eksi olsun da. Şimdi şapkayı önüne koyup düşünmek zamanı. Ne yaptın da ne yapmadın da bu hafta bu az eksi geldi. Günlük su spor durumun nedirgünaydın kızçeler büyük bir umutla çıktıgım tartıdan hayal kırıklığıyla indim sanırm ben bu işi bırakıcam
geçen hafta 70.9
bugun 70.7
fark 0.2
Fark nasıl kız anlamdim. Senle farkdasiz eksi 300
Puan o canım. İlk sayfada puanlarımız var. Onun puanı 4, senin de 5 di galiba hesaplamıştım benFark nasıl kız anlamdim. Senle farkdasiz eksi 300
maşallahh canım allah nazardan saklasın grupta en iyi sensinGeçen hafta 71,4
Bu gün:71,1
Fark:0,3
Kızlar sabah acele tartıldım sonra kahvaltıya gıttık foto çekemedim
Önümüzdeki hafta hedefim 1 kilo.2 haftadır cok az verdım umarım kırarım bu ınadı da normal vermeye devam ederim.haftaya p.tesi 70,1 kg için elimden gelen sporu yapacagım
bu haftada az gıttı sanırım spor yapamadım diye.15 hazırana birşey kalmadı ve benım en az 10 kılo vermem lazım.nasıl olacaksa artıktoplanın kızlar bi çözüm bulalım 35 gün olmuş bu topik açılalıpegasus07 dışında kimse 2.3 kg dan fazla verememiş bi yerlerde yanlış yapıyoruz
Teşekkürler kuzum da benim şimdiye 68 lerde olmam lazımdı 3 kg gerıden gelıyorummaşallahh canım allah nazardan saklasın grupta en iyi sensin
Benım sebebım bellı sporsuzluk.Olsun varvarsın eksi olsun da. Şimdi şapkayı önüne koyup düşünmek zamanı. Ne yaptın da ne yapmadın da bu hafta bu az eksi geldi. Günlük su spor durumun nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?