- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.161
Benim kilo da 61.8 bu arada kizlar, gecmisi okucam birazdan.
İstersen kuzunun hepsini ye kizartma olmadığı sürece
yok firinda yapicam ama kaloriyi abartmak istemiyorum, cok dertliyim:))İstersen kuzunun hepsini ye kizartma olmadığı sürece
Burdayım cnm
Kaçtın kaç olmuşsun canım. Ben de kaçırmışım
71,8 den 72,5 oldum cnm.pazartesıye kadar toparlamaya calışacagımKaçtın kaç olmuşsun canım. Ben de kaçırmışım
Şeytana uydun artiyi gordun71,8 den 72,5 oldum cnm.pazartesıye kadar toparlamaya calışacagım
ceza olanları puanlamıyormuyuuuz yaniiiiii
Yok cnm cezalar puanlanmıyor.mekık bılmıyorum kac dk hıc bakmadım.onu sayma istersen zaman tutarım bı daha öyle yazarım.ellerine sağlık cnm bu aradaceza olanları puanlamıyormuyuuuz yaniiiiii50 mekik dediğin yaklaşık kaç dk oldu canım ?
Pişmanmıyım dıye soruyorsan Yok cnm degılım.ıhyıyacım varmış böyle birşeye.kaldıgım yerden devam artık.bakalım pazartesıye kadar ne verırsem atrıkŞeytana uydun artiyi gordun
Ptesiye 71.5 istiyoruz :)
Evet cezaları hesaplamiyoruz cicimceza olanları puanlamıyormuyuuuz yaniiiiii50 mekik dediğin yaklaşık kaç dk oldu canım ?
Motivasyonun dusmediyse sorun yokPişmanmıyım dıye soruyorsan Yok cnm degılım.ıhyıyacım varmış böyle birşeye.kaldıgım yerden devam artık.bakalım pazartesıye kadar ne verırsem atrık
Yok saymamak olmaz 5 dk yazıyorum ona da yani böylece:Yok cnm cezalar puanlanmıyor.mekık bılmıyorum kac dk hıc bakmadım.onu sayma istersen zaman tutarım bı daha öyle yazarım.ellerine sağlık cnm bu arada
çokk güzelmişş menünn canımmBu arada bugünkü menüm
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Başka bir şey canım istemedi
Aksam
Ciğer
Yoğurtlu kabak
Havuç
Yeşillik
2400 su
600 bitki çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?