Hedef 15 Haziran!

Kolayı görmedin herhalde:)

Anladim cnm seninkini hafif aerobic sayalim o zaman 6×30=180 puan sueno34
Tamamdır canımm

Maşalllaaahhh
Ay inşallah düşerim ya, bu gazla duseyim artık
Sonra da seninle sıkı kapisiriz

Ay yok görmedim, du bi daa bakiim
yok yok

@kolera88
cgdmk içmem belki, yok yok kesin içmem
zaten tıkanırsam diye yarım bardacık yazmıştım
ağzım ıslansın diye
içmem içmem kesin içmem

Herkescikler 5gunde 1kilo vermiş benim dışımda. Tebrikler kızlar. Daim olsun inşallah
Benim de 300 gr fazla çıktı canım
pazartesi düşeceğim diye umuyorum
üzülmek yok
çalışmalara devam

Canım buralar hep et, bulgur ve meze/salatalariyla meşhur. Lavaş da var tabi.lavasi birle sınırlı tut, bulguru ölçülü ye, tamamdır tatlılarını da tadımlık ye, gittim de yemedim demiycek kadar
Tamam canım yerken aklımda hep sen olacaksın. Biraz önce tartıldım 53.7 çıktı. Ama çok açım tabi

Daha içmemiş miydin

Kızlaaar bu kayısılı çaydan kim içiyoduu yaaa ne zaman içmek lazım bunu ki işe yarasın wc konusundaaa
Kayısılı çayı bilmiyorum da ben 2 kayısıyı akşamdan suda bekletiyorum gece yatmadan önce suyuyla beraber yiyorum çooook faydasını gördüm evde kayısın varsa hemen suya koy

Kayısılı çayı bilmiyorum da ben 2 kayısıyı akşamdan suda bekletiyorum gece yatmadan önce suyuyla beraber yiyorum çooook faydasını gördüm evde kayısın varsa hemen suya koy
Yaa yok kii evdee neyse bakalımm çayı deniyim de bi ara kayısıda alırım artık

hahah yok canim sor tabi:) ben lise ve universiteyi de yatili okudum. lisede ayni sehirdeydim, ama uni'de ankara'daydim. ayni sey degil tabi ama nispeten alisigim yani:) calisan arkadaslarim da su an aileleriyle benden cok fazla gorusemiyolar zaten, herkes ya ankara ya istanbulda. ben de senede 1 gidiyorum, ailem senede 1, bazen 2 geliyo, idare ediyoruz:) bi de yalniz degilim, erkek arkadasim ve bissuru baska arkadasim var neyse ki:) yalniz olsam cok zor olurdu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…