Hedef 15 Haziran!

verırsın cnm hıc Canını sıkmaÖlçü aldınmı belkı incelme oluyordur.
Yok canım yaa hep alıcam alıcamm unutuyorummm evet ben ölçü alayım en iyisii belki ordan motive olurum bide bikaç gündür uyku düzenimde bozuldu iyice gece zor uyuyorum sabah kalkamıyorum falan . gece hasta olacak gibi oluyorum süreklii hapşırıyorum boğazım kaşınıyo burnum akıyo ama gündüz yok

Pazartesi yine 55 olacak canım. Haftasonu güneydoğuya gidiyorum ve oranın yemeklerini Harika buluyorlar
Canım buralar hep et, bulgur ve meze/salatalariyla meşhur. Lavaş da var tabi.lavasi birle sınırlı tut, bulguru ölçülü ye, tamamdır tatlılarını da tadımlık ye, gittim de yemedim demiycek kadar

Kola da varmış
Koleracim iyi ki ispikledin
Cezan bugün olmak şartiyla kolanin iki katı kalori harcayacak sekilde spor ve bu spor haftalik spor yarışına dahil degil, haberiniz olsun kizlar Verano_porteno sueno34
Bugun yapmazsan cezani yarına onun iki kati, yine yapmazsan iki kati olacak sekilde katlanacak ve dediğim gibi bunlar spor puanlamasina dahil degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…