- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.661
Sogan suyuyla hamile kalanlar bile var, yumurtalik kistlerine iyi gelio. Senin de duzensizliginin sebebi o olabilir. Baktirdin mi hicsoğan suyunu okudum bi yerlerde bi ara canım ama bilemedimm çok cesaret edemedim şuan açıkçasıbakalımm bugün biraz ağrım var inşallaah gelicek zahmet edipte bekliyoruz bakalımmm
Evet canım miyom var bende de maalesef bide hormon değerleri biraz sıkıntılıydı kilo almış olmamın ve zor kilo vermemin sebeplerinden biride bu zatenSogan suyuyla hamile kalanlar bile var, yumurtalik kistlerine iyi gelio. Senin de duzensizliginin sebebi o olabilir. Baktirdin mi hic
Ya bu stres herseyin altindan cikio tabi en com da hormonal durumlarda gecmis olsun, gelin olcan sen dikkat et kendineEvet canım miyom var bende de maalesef bide hormon değerleri biraz sıkıntılıydı kilo almış olmamın ve zor kilo vermemin sebeplerinden biride bu zatenama düzensizlik olmuyordu yani geçen ay geç oldu bi ama o zamanda çok sıkıntılı stresliydim falan ona bağladım sıkıntı stres hala devam da bakalım bu ay da yine o kadar geç olursa tekrar gidicem bi doktora.
Ney eksik kalmış canım
Grip fln misin noldu canim ya nie istahsizsinKahvaltı yapmadım.
Akşam da bi kase mercimek çorbası. Küçük yarım kase yoğurt, on kadar zeytin.
İştahsızlık devam ediyor, bunları da ilaç icebilmek için yedim.
Ben gormemisim pardonNey eksik kalmış canım
kremsokola benim geçen cuma günkü tartımı yazdı bu haftayı baz alıyoruz sanırım o yüzden bildirim yapayım mı bilemedim dedim ama Cuma tartı değerimi yazdım pazartesi de 100 gr eksilmiş yazmıştım ama
Evet canım küçükle hastalandik.Grip fln misin noldu canim ya nie istahsizsin
Seninle alakasi yok canim ki daha once soylemistim sorun sadece bolgeselde deil die. Kosunun 1 dk si 11cal yuruyus 4 neredeyse 3 kati ama bizde 2.5 puana 4 puan gibi bi suru ornek var. Objektif bakarsak kimse puan icin sporunu degistirmez ama yaptigi spor az puan getiriosa rekabet azalir. Bu olmasin die soyledim ben bunu. Burda amac bi cekisme yaratip amannn bugun de yapmiyim dedigimiz anlarda bi itici guc olusturmak. Zaten spora verilen sembolik bi puan, 100 gr verince bile 3 puan alabilioruz belki. Cekilmeni istemiorum cgdmkcim ne var bunda cekilecek. Objektif fikrimizi soyledik alinma lutfen.Arkadaşlar sporda yeni hafta başladı.
Çoğu kişinin adil bir puanlama sisteminin olmadığı yönünde düşündüğünü biliyorum.
Puanlama sistemi isterseniz degissin ya da ben yaptığım sporları yazmayayım. Gerçekten sorun değil hiç, yeter ki diğer arkadaşlar da katılsın. Ben biliyorsunuz bölgesel hareketler üzerinden ilerliyorum. Yani benim yapabilecegim bölgesel hareketler ve yürüyüş. Bu hep böyle devam edecek çünkü uyguladığım bi egzersiz programı var bölgesel hareketler üzerine. Eylül gibi yüklemiştim, kasımdan beridir de çok düzenli olmasa da uyguluyorum. Ben yarıştan cekileyim, daha iyi olacak :)
Tekrar söylüyorum hiç sorun değil
Yeter ki herkes yarışa katılsın
Cok gecmis olsunEvet canım küçükle hastalandik.
Boğazlarım şiş, üşüttüm.
Yok canım nasıl ikna edebilirim bilemiyorum ama cidden alinmadim, yani alinmak çok komik olmaz mı? Ben sadece diğer arkadaşlar da kopmasın istiyorum, yarışa asılan bir kaç kişi var. Diğer arkadaşları da motive etmeliyiz spor için.Seninle alakasi yok canim ki daha once soylemistim sorun sadece bolgeselde deil die. Kosunun 1 dk si 11cal yuruyus 4 neredeyse 3 kati ama bizde 2.5 puana 4 puan gibi bi suru ornek var. Objektif bakarsak kimse puan icin sporunu degistirmez ama yaptigi spor az puan getiriosa rekabet azalir. Bu olmasin die soyledim ben bunu. Burda amac bi cekisme yaratip amannn bugun de yapmiyim dedigimiz anlarda bi itici guc olusturmak. Zaten spora verilen sembolik bi puan, 100 gr verince bile 3 puan alabilioruz belki. Cekilmeni istemiorum cgdmkcim ne var bunda cekilecek. Objektif fikrimizi soyledik alinma lutfen.
Sağol canımCok gecmis olsun
Sevindim alinmadigina ben sadece emin olmak istedim. Bencede herkes yarista olsa cok daha guzel olur ama nasil basaririz bunu bilemiorum. Oylama konusu mantikli herkes fikrini soylesin biz de ya bunla devam edelim ya da degistirelim.Yok canım nasıl ikna edebilirim bilemiyorum ama cidden alinmadim, yani alinmak çok komik olmaz mı? Ben sadece diğer arkadaşlar da kopmasın istiyorum, yarışa asılan bir kaç kişi var. Diğer arkadaşları da motive etmeliyiz spor için.
Bu arada lafım sana değildi lütfen, kimseyle bi sıkıntım yok, olmasın da. Küçücük şirin bi grubuz biz
O zaman şöyle yapalım, herkea fikrini söylesin, katılımı sağlamak için neler yapabiliriz, puanlama degissin ya da başka bi fikir? Ben böyle kısa yoldan tüyüyor gibi hissediyorum kendimi
Ben gormemisim pardon
Tabiki yarıştan çekilmek gibi bir durum olmamalı yarışın amacıı birbirimizi teşvik etmek çekilmek değil kiArkadaşlar sporda yeni hafta başladı.
Çoğu kişinin adil bir puanlama sisteminin olmadığı yönünde düşündüğünü biliyorum.
Puanlama sistemi isterseniz degissin ya da ben yaptığım sporları yazmayayım. Gerçekten sorun değil hiç, yeter ki diğer arkadaşlar da katılsın. Ben biliyorsunuz bölgesel hareketler üzerinden ilerliyorum. Yani benim yapabilecegim bölgesel hareketler ve yürüyüş. Bu hep böyle devam edecek çünkü uyguladığım bi egzersiz programı var bölgesel hareketler üzerine. Eylül gibi yüklemiştim, kasımdan beridir de çok düzenli olmasa da uyguluyorum. Ben yarıştan cekileyim, daha iyi olacak :)
Tekrar söylüyorum hiç sorun değil
Yeter ki herkes yarışa katılsın
Benim de gözüme takıldı bu , hatta koşma dksı 4 puan yüzmede de 4 puan yüzmede tüm kaslar çalışıyor daha fazla olmalı gibi düşündüm kendimceSeninle alakasi yok canim ki daha once soylemistim sorun sadece bolgeselde deil die. Kosunun 1 dk si 11cal yuruyus 4 neredeyse 3 kati ama bizde 2.5 puana 4 puan gibi bi suru ornek var. Objektif bakarsak kimse puan icin sporunu degistirmez ama yaptigi spor az puan getiriosa rekabet azalir. Bu olmasin die soyledim ben bunu. Burda amac bi cekisme yaratip amannn bugun de yapmiyim dedigimiz anlarda bi itici guc olusturmak. Zaten spora verilen sembolik bi puan, 100 gr verince bile 3 puan alabilioruz belki. Cekilmeni istemiorum cgdmkcim ne var bunda cekilecek. Objektif fikrimizi soyledik alinma lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?