- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.641
Benim de ilk hedefe 8 var yani, aman aman fark yok. Baksana ben bi ileri iki geri.Teşekkür ederim cnm tekrardan.daha ılk hedefe 13 kılo var nerde senden önce varıyorum
Bi an sevindiydim bi puancik da olsaAy ben sadece fark a baktım 200 gr almışsın ya onu dedım,hesaplandıgını unuttum.yanlışlık yok cnm doğru yanı
Öğrendin öğrendinEki Görüntüle 2137382 Ay oldu sonunda
Cok gecmişolsun cnm hepınızeGötürmüştüm bu hastalıktan önce, alerjiden dolayı çok öksürüyor, öksürük de kusturuyor. Doktor yoğun akıntı var yukarıdan gelen dedi. 1 yaş altı olduğu için de alerji ilacı verilemiyor. Adıyaman'daki çocuk doktorları çok ilgisiz, hiç iyi değil. Yazın yaşını geçecek.. Çanakkale'de iyi bi muayeneden gecirticem.
Alerji bizden gelmiş, ben de ablası da alerjik, anneannesi de :)
Ama bu sanki hepimizden alerjik :)
Ablası da alerjiden kaynaklı iki kez geniz eti ameliyatı oldu, şuan yaşı 7 ama yine yaptirsak yine olur pek etki etmedi. 15 yaşlarını beklicez. Bizde alerji öyküsü çok
Cnm 2 şubatta başladım 83 kıloydum.arada cok fazla kacamak yaptım başlarda .10 kılo vermişim.şeker orucunun etkısıydı sanırım bu hafta.bakalım bu hızda devam edebılecekmıyımBenim de ilk hedefe 8 var yani, aman aman fark yok. Baksana ben bi ileri iki geri.
Heveslendırdım kusura bakma.Bi an sevindiydim bi puancik da olsa
Yanlız benım telde kırpanıyorum.önce ekran fotosu aldım sonra cercevesını degıstırdımÖğrendin öğrendin
Yap yap faydasını goreceksın. Ozellıkle dışarıdan gelınce hemen çayla gozlerını temızle canım.Aşırı değil canım, normalde de kusan bi bebek ama bu günler daha bi hassaslasti. Gözlerine çay pansumanı yapıyorum arada çok aktığı icin de bu alerjik olunca bilemedim yapsam mı.
Canım benim.bebek de aynı. Bir ilaç var doktor yazdı bize. Yeni 1 taşına girdi önceden de kullandık. Akşam yatarken yarim ölçek.Götürmüştüm bu hastalıktan önce, alerjiden dolayı çok öksürüyor, öksürük de kusturuyor. Doktor yoğun akıntı var yukarıdan gelen dedi. 1 yaş altı olduğu için de alerji ilacı verilemiyor. Adıyaman'daki çocuk doktorları çok ilgisiz, hiç iyi değil. Yazın yaşını geçecek.. Çanakkale'de iyi bi muayeneden gecirticem.
Alerji bizden gelmiş, ben de ablası da alerjik, anneannesi de :)
Ama bu sanki hepimizden alerjik :)
Ablası da alerjiden kaynaklı iki kez geniz eti ameliyatı oldu, şuan yaşı 7 ama yine yaptirsak yine olur pek etki etmedi. 15 yaşlarını beklicez. Bizde alerji öyküsü çok
Sana da geçmiş olsun canım :)Cok gecmişolsun cnm hepınıze
Bendede güneş alerjisi var 5 yıldır felan.baharda güneşe çıkarsam kızarıp kaşınıyorum
Bu sene olmadım ama bak aklıma geldi,dışarıdayken ne kızarıyorum ne kaşınıyorum.geçtimi acaba
Şeker orucu etki etmeye devam eder bence, çok etkiliCnm 2 şubatta başladım 83 kıloydum.arada cok fazla kacamak yaptım başlarda .10 kılo vermişim.şeker orucunun etkısıydı sanırım bu hafta.bakalım bu hızda devam edebılecekmıyım
Bu arada 2 subattan beri on kilo, harikasın gerçekten. Ben ağustostan beri 21 kilonun ancak 13-14 ünü verebildimCnm 2 şubatta başladım 83 kıloydum.arada cok fazla kacamak yaptım başlarda .10 kılo vermişim.şeker orucunun etkısıydı sanırım bu hafta.bakalım bu hızda devam edebılecekmıyım
OlurHeveslendırdım kusura bakma.
Bu hafta bende fazla puan var 1 tanesını paylaşabılırım
Sağol canım deneyeyimYap yap faydasını goreceksın. Ozellıkle dışarıdan gelınce hemen çayla gozlerını temızle canım.
Canım deloday de var rinogest de var bir sürü ilaç var doktorun yazdığı ablası için. Ben pek şurup icirmiyorum, spreyi var, o etkisini gösteriyor. Küçük için de muhtemelen sprey verebilir. Sağlam bi doktor bulmam lazım alerji üzerine çalışmış.Canım benim.bebek de aynı. Bir ilaç var doktor yazdı bize. Yeni 1 taşına girdi önceden de kullandık. Akşam yatarken yarim ölçek.
Deloday ismi. Çok faydalandım hala da kullanıyorum. Bir araştır istersen. Başka doktora da götür. Yazık çekmesin yavrum kiyamadim. Biz de de aynu sorunlar var maalesef.
Ben bildirimini mi görmedim. Kaçtın kaç oldun acabaGeldim canım geldim ben öğleden sonraları aktifim sabahtan tartıldım foto bile çektim çok.mutluyum kilondan dolayı. Bu mutlulukla hiç birşey yemiyorum almayım diye
Selam kızlar
cgdmk rakiben bu hafta patladı
haftasonum çok yoğun geçti, yemeklerimi kontrol edemedim malesef
Geçen pazartesi= 59,5
bu pazartesi = 59,4
Puan = 1,6
soğan suyunu okudum bi yerlerde bi ara canım ama bilemedimm çok cesaret edemedim şuan açıkçasıSoğan suyu içiyorlardı galıba regl için cnm.bı dene istersen
Tartı öncesi yemeseymişsin iyiymiş ama olmuş olan.takılma devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?