Hedef 15 Haziran!

Cok gecmişolsun cnm hepınıze
Bendede güneş alerjisi var 5 yıldır felan.baharda güneşe çıkarsam kızarıp kaşınıyorum
Bu sene olmadım ama bak aklıma geldi,dışarıdayken ne kızarıyorum ne kaşınıyorum.geçtimi acaba

Aşırı değil canım, normalde de kusan bi bebek ama bu günler daha bi hassaslasti. Gözlerine çay pansumanı yapıyorum arada çok aktığı icin de bu alerjik olunca bilemedim yapsam mı.
Yap yap faydasını goreceksın. Ozellıkle dışarıdan gelınce hemen çayla gozlerını temızle canım.

Canım benim.bebek de aynı. Bir ilaç var doktor yazdı bize. Yeni 1 taşına girdi önceden de kullandık. Akşam yatarken yarim ölçek.
Deloday ismi. Çok faydalandım hala da kullanıyorum. Bir araştır istersen. Başka doktora da götür. Yazık çekmesin yavrum kiyamadim. Biz de de aynu sorunlar var maalesef.

Sana da geçmiş olsun canım :)
Alerji zor gerçekten nasıl olursa olsun

Cnm 2 şubatta başladım 83 kıloydum.arada cok fazla kacamak yaptım başlarda .10 kılo vermişim.şeker orucunun etkısıydı sanırım bu hafta.bakalım bu hızda devam edebılecekmıyım
Şeker orucu etki etmeye devam eder bence, çok etkili durduğunu ya da yavaşladığını hissedersen porsiyon kucultebilirsin biraz özellikle kurularda

Cnm 2 şubatta başladım 83 kıloydum.arada cok fazla kacamak yaptım başlarda .10 kılo vermişim.şeker orucunun etkısıydı sanırım bu hafta.bakalım bu hızda devam edebılecekmıyım
Bu arada 2 subattan beri on kilo, harikasın gerçekten. Ben ağustostan beri 21 kilonun ancak 13-14 ünü verebildim

Canım deloday de var rinogest de var bir sürü ilaç var doktorun yazdığı ablası için. Ben pek şurup icirmiyorum, spreyi var, o etkisini gösteriyor. Küçük için de muhtemelen sprey verebilir. Sağlam bi doktor bulmam lazım alerji üzerine çalışmış.
Size de geçmiş olsun

Soğan suyu içiyorlardı galıba regl için cnm.bı dene istersen
Tartı öncesi yemeseymişsin iyiymiş ama olmuş olan.takılma devam et
soğan suyunu okudum bi yerlerde bi ara canım ama bilemedimm çok cesaret edemedim şuan açıkçası bakalımm bugün biraz ağrım var inşallaah gelicek zahmet edipte bekliyoruz bakalımmm

Yine harikasınız kızlaar vallaaa tüü tüü tüü maşallaaahh
bende 67,2 de devam reglim hala başlayamadı sağolsun belirtilerine bugün ağrıda eklendi hayırlısı inşallah bekliyoruzz
( 67,1-67,2) x 1000 / 67,1 = -1,49 düz hesap -1,5 diyebilirizz iştee kremsokola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…