- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.601
Beb de 50.3üm 49.9 lar lanetli benim için deKızlar başlangıç kilom à 60.5 yazmisiz 9 nisan 60.9
bugun Eki Görüntüle 2137273 haftasonu cozuttum. Sükur 60 im gitmems ama 5li leer bu kadr uzak olmamalı yaaa.
Cuma hedef im 59.9 olsun yaaaaa
bu hafta dikkat edersem sabitlerim canım. Kendimi tutcam inşallah.Çok iyi toparliyorsun. 54 ü sabitlemissin demektir.
gönülcüğüm hesaplayıp kremsokolayı etiketler misin?Ve kılom 68.3
Geçen hafta 68
+300 fark.
hesaplayıp kremsokolayı etiketler misin canım. Kız sonra bulamıyor tartıları.9.04.2018 50.4
16.04.2018 50.3
Artı çıkmadığıma şükrediyorum.bu arada 50.0 ı da görmüştüm. Memlekete gelince kaçırdım biraz. Tartı da değişti belki onunla ilgili de olabilir haftasonu dönücem inşallah diğer pzts kendi tartımdayım
puanın 8 canım ilk sayfada yazıyor hesaplama.Günaydın musmutlu sabahlar
Geçen hafta 72.2
Bugun 71.6
Fark -0.6
Puanı nasl hesaplıyorduk hatırlayamadım şimdikremsokola
Geçen haftaya baktım da sen geçen hafta oldukça fazla vermişsin zaten. Haftaya da devam eder zaten tutarsan nefsini.
gonulll hemşerim nerelerdesin? Nasıl gidiyor?
Rakiplerimdegisimdonusum ve Verano_porteno ya sizlerin nasıl gidiyor?
Ama Harika 60 olmamışsın yine de. Haftaya daha iyi olacağından EminimSelam kızlar
cgdmk rakiben bu hafta patladı
haftasonum çok yoğun geçti, yemeklerimi kontrol edemedim malesef
Geçen pazartesi= 59,5
bu pazartesi = 59,4
Puan = 1,6
Tutuyorum kendımı yemıyorum genelı 800 kalorı alıyorum hamur ekmek şeker YÖK spor var ot et var anlamadım bu hafta nıye böyle oldu. Bıtkı çayları tuketıyorum. Oruç tutuyorum ıftarım sahurum normal gecıyor. Abartım YÖK.Geçen haftaya baktım da sen geçen hafta oldukça fazla vermişsin zaten. Haftaya da devam eder zaten tutarsan nefsini.
Hımm o zaman ben şu an bildirim yapmayayım mi zaten Cuma'dan pazartesine 100 gr vermişimCanim sen ve kanatsizkus arada katildiginiz icin cuma kilonuzu baz aldim, ilk resmi bildiriniz o cunku:) gecen sizi etiketleyip soylemistim hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?