- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.301
kafayı yemiş bi gelin olurum bendeeEvet cnm kız fotoğraf cekıyordu öncesi sonrası dıye
Gömülme boşver hep yedıımız şey zaten.dugunu düşün sen gelin olacan yıyemezsin
işte sıkıntıı daha fazla nasıl müdahale edebilirim bilmiyorummSelamlaaar. Benim de durumum su:
Pazartesi: 62.9
Cuma: 62.7
Fark: 0.2
Memnunum, boyle devam eder umarim pazartesiye kadar.
Kilo verenleri coook cok tebrik ederim, veremeyenler de uzulmesin. Bu ara tartilmalarin amaci durumumuzu gorup erken mudahale etmek sonucta
3 puan cnm ayniKızlar bisiklet sürmek kaç puan acaba.kondısyon degıl bildiğimiz dışarıda sürmek.malum havalar ısındı,bısıklet mevsımı açıldı
Acil mudahale plani: pazartesiye kadar karbonhidrati iyice kesiyosun ve kalori sayiyosun. kendini oldurmeden soyle 1300 kalori civari tuketiyosun, ama karbonhidrat cok az olucak. Pazartesiye kadar sik disini bak nasi odem atiyosun:)işte sıkıntıı daha fazla nasıl müdahale edebilirim bilmiyorumm
yemek yok,iç ama yemekafayı yemiş bi gelin olurum bendee
oyy teyzem naptın sen.ıradene kuvvetAnneminde bugün sınırlarımı zorlayacağı tuttuuu5 çayında kalkmış tahinli çörek getiriyor akşam yemeğinden sonra da helvaa şaka gibiii bi gün yaniiii
4 olmazmı pazarlık payı yokmu3 puan cnm ayni
bence sorun olmaz cnm.pazartesı bıldırım yapamayacaksan eger uygundurKizlar ben pazar gunu bi konferansa gidiyorum sehir disina, bu haftaki bildirimimi pazar sabahi yapsam sorun olur mu sizin icin? Donusum cuma olucak, bildirimsiz gecmiyim dedim. Pazartesi uygun bi vakitte puan listesini guncellicem o konuda sikinti yok:)
ben senın o kolların üstünde ayaklar havada fotonu gördükten sonra kesin kalkarsın dıyorum.o nasıl bır hatekettır öyle cnm,100 yıl uğraşsam yapamam herhalde.mikemmel anlatmaya gerek yokKalicagim otelde sabah 6'da yoga varmis. Sizce kremsokolanin sabah 6 yogasina uyanma ihtimali yuzde kactir:))
Afıyet olsun cnm.kalorı hesaplayan arkadaşlar bılırler kaç kalorı olduğunuSabah 1 tam buğday ekmeği zeytin oeynir haşlanmış yumurta
Yemekhanede bikaç yemekten turtıkladım canım istemiyordu ama 6-7 kaşık rahat bulgur pişavı yemişimdir
Akşam sandviç ekmeğinde et döner yedim
Genelde 800 kal civarı alıyordum bence bugün 1000 kaloriyi bulmuşumdur
hmmmm bunu ben bi deneyeyimm o zamanAcil mudahale plani: pazartesiye kadar karbonhidrati iyice kesiyosun ve kalori sayiyosun. kendini oldurmeden soyle 1300 kalori civari tuketiyosun, ama karbonhidrat cok az olucak. Pazartesiye kadar sik disini bak nasi odem atiyosun:)
Sütlaç olsaydı kurtuluşu yoktu dıyorsun yaniduuurpegasus07 canım duuur daha bitmediii üstüne dayım geldi sağolsun canım benimm eli hiç boş gelmez baklava getirmiş neysekii şerbetli tatlılarla pek aram yoktur ahaaa aram olmayan bişey buldum şoktayımm
Bencedee kaçamak konusunda irade şuan için sağlamm inşallaah dediğin gibii olur yarım kiloya bile razıyımSütlaç olsaydı kurtuluşu yoktu dıyorsun yani
Bu gun yemediysen artık kacamak yapmazsın cnm sen.haftayada en az 1 kılo eksilmiş olursun
Fotoya baktım bende. Seni gruptan atıyorum canım. Sen zaten olmuşsun, bizle uğraşma benceKalicagim otelde sabah 6'da yoga varmis. Sizce kremsokolanin sabah 6 yogasina uyanma ihtimali yuzde kactir:))
Moralimizi bozarsak iyice boşveririz ama. Haftasonu ben de baya toparlayacağımı düşünüyorum ya. Yani inşallah ptesi güzel gelir sonucum.Bencedee kaçamak konusunda irade şuan için sağlamm inşallaah dediğin gibii olur yarım kiloya bile razıyımreglim bi başlayıp bitse rahatlıcam ama henüz gelen giden yok geçen ayki gibi sıkıntı olursaa işte o zaman vayyy halimeee vaayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?