Haziranda embriyo transfer yapacaklar

İyi geçti benim 2 tane 5. Gün embryosu verdiler. 11 gün sonra belli olacak artık iyi mi olmuş gerçekten.
Ay masallah, hadi insallah guel haberler gelir senden. Embriyolarin resmini verdiler mi? bana resim cekmenin embriyo uzerindeki etkisi bilinmedigi icin resmini transfere kadar cekmicez, transfer gunu gelince transfer edilmeden resminin cekilecegini ve verilecegi soylendiler..

Ay masallah, hadi insallah guel haberler gelir senden. Embriyolarin resmini verdiler mi? bana resim cekmenin embriyo uzerindeki etkisi bilinmedigi icin resmini transfere kadar cekmicez, transfer gunu gelince transfer edilmeden resminin cekilecegini ve verilecegi soylendiler..
Evet, verdiler. İlk defa gördük bizde daha önce vermemişlerdi.

Merhaba canım bende 2 yıllık evliyim ilk denemem olcak embriyolar donduruldu bekliyorum cikolata kisti var bende de ondan olmuyor senin transferin ne zaman olcak kisti baskılamak için ilaç verdi mi doktor bir şey kullandin mi
Sorun o demediler bize hiçbir doktorum canım, neydi sebep bilmiyorum hiç belki de bu, baskılamak için ila vermedi doktor önemsemedi kistimi, transferim 6 haziran, 1 zannediyodum bende bugün gittim kontrolmüş iğne falan verdi mahvoldum fena bi iğne popo üstüne oturtamıyorum

Progestan iğne kullanan varmı ya nasık bi felaket popomun üstüne oturamıyorum

Sorun o demediler bize hiçbir doktorum canım, neydi sebep bilmiyorum hiç belki de bu, baskılamak için ila vermedi doktor önemsemedi kistimi, transferim 6 haziran, 1 zannediyodum bende bugün gittim kontrolmüş iğne falan verdi mahvoldum fena bi iğne popo üstüne oturtamıyorum
Rahmi hazırlamak için mi veriyor kuzum iğneyi senin de kahverengi lekelenmelerin çok oluyo mu kistten dolayi

Cok sukur canim.. benim 1 embriyoydu zatenn..transferim gerceklestii bugun🤗🤗🤗🤗daha henuz olmadiysanizz darisi basiniza insallahhh..🤗🤗

Hadi masallah, insallah guzel haberler gelir sizden:nazar:... Benim daha 3 hafta var transfere, kismetse 23 Haziranda olucak transfer :emir_bebek:

Siz Diyarbakır bahçecideydiniz değil mi? Öyle hatırlıyorum da.

Aradılar yarın 1:30 da orada olacağım ay beni ateşler basıyor çok heyecanlandım ya ne yapicam ya orada bayılır kalirsam
Ayy şimdi gördüm. Dualarım sizinle hayırlısıyla bebeğinizi alın gelin 🙏 bana göre de sakin olmak zor ama bol bol dua edin sakin olmaya çalışın ❤

merhaba.reglken tedaviye basladigimizda zararsiz agri kesicilere izin veriyorlar mi.benim ilk gunler baya agriyor

gecmis olsun, kendiniz me yaptiniz yoksa esinize falan mi yaptirdiniz?
Yok canım bahçecide yaptırdım dünkünü bugünde bizim sağlık ocağında vuruldum, vururken sorun yok ama etkisini akşam gösteriyo çok fena

X