Baya uzun süre yapcaz canım popomun heryerine vurulur heralde, bakalım vücudum alışır inşallah yoksa göbekten olana geçicemOturdugun yere değil de biraz yukarı yapsınlar o kadar da ağrı olmuyor benim her gün degil üç gunde bir falan su an
Yok canım bahçecide yaptırdım dünkü iğnemi bugğnde sağlık ocağında kendim yapamam zaten kalçadan olan bu, ama göbekten olan varmış keşke onu alsaydım onu kendin yapabiliyosun, amin hepimiz için hayırlısı bebek olsun inşallahSen kendin mi yapıyorsun bana kendiniz yapmayın dediler bu arada sağol hepimiz için hayırlı olsun
Evet canım sende mi orda yaptırıyosubSiz Diyarbakır bahçecideydiniz değil mi? Öyle hatırlıyorum da.
Evet bende oradayım tahmin haziran ortası gibi transferim olacak estrofem kullanmaya yeni başladım daha siz benden önce olacaksınız anladığım kadarıyla süreç nasıl gidiyor ilaçlar da değişme oluyor mu merak ettimEvet canım sende mi orda yaptırıyosub
Sana her gün mu verildi transfer oldun muYok canım bahçecide yaptırdım dünkü iğnemi bugğnde sağlık ocağında kendim yapamam zaten kalçadan olan bu, ama göbekten olan varmış keşke onu alsaydım onu kendin yapabiliyosun, amin hepimiz için hayırlısı bebek olsun inşallah
Çok heyecanlı :) inşallah tutar canım birbirimize dua edelim bol bolKızlar yarın 14.30 da transferim var. Bi inşallah tutar demeniz bile benim için o kadar önemli ki.. duanıza ihtiyacım var..
Sen kendin mi yapıyorsun bana kendiniz yapmayın dediler bu arada sağol hepimiz için hayırlı olsun
İlaçlara eklemeler yapılıyo canım iğne+jel başka bi değişme olmuyo, süreç zorlamaya başladı iğne baya ağırmış yürümek bile zor oluyo popo ağrımdan oturmak falan da öyle ama herşeye değer tabi ki asla şikayetim yokEvet bende oradayım tahmin haziran ortası gibi transferim olacak estrofem kullanmaya yeni başladım daha siz benden önce olacaksınız anladığım kadarıyla süreç nasıl gidiyor ilaçlar da değişme oluyor mu merak ettim
Yok olmadım daha canım cumartesi transfer günüm, hergün verildi iğneSana her gün mu verildi transfer oldun mu
Ben transfer oldum bugün dokuzuna kadar iğne yok dokusunda yapilscakYok olmadım daha canım cumartesi transfer günüm, hergün verildi iğne
Ben transfer oldum bugün dokuzuna kadar iğne yok dokusunda yapilscak
Çok heyecanlı, hayirlisiyla bebeğini al ve gel cnmKızlar yarın 14.30 da transferim var. Bi inşallah tutar demeniz bile benim için o kadar önemli ki.. duanıza ihtiyacım var..
Teşekkür ederim canım hepimiz inşallahhayirli olsun, insallah guzel haberlerle gelir
Ben varımMerhaba, benim gibi dondurulmus embriyo transferi icin bekliyen kac kisi var?
(Listede yazdim ama olmak isterseniz silerim...insallah guzel haberlerle dolar burasi)
- @Mucizem33 -Haziran 1-tek embriyo transfer
- H hanabi -Haziran 1- cift embriyo transfer
TupBebekAnnesi2020 -Haziran 2- - Y Ylel - Haziran 2
Ben varım
Tabiki değer herşeye sonu güzel olsun :) transfer ne zaman sizinİlaçlara eklemeler yapılıyo canım iğne+jel başka bi değişme olmuyo, süreç zorlamaya başladı iğne baya ağırmış yürümek bile zor oluyo popo ağrımdan oturmak falan da öyle ama herşeye değer tabi ki asla şikayetim yok
benimde sekiz Haziran çift embriyoMerhaba, benim gibi dondurulmus embriyo transferi icin bekliyen kac kisi var?
(Listede yazdim ama olmak isterseniz silerim...insallah guzel haberlerle dolar burasi)
- @Mucizem33 -Haziran 1-tek embriyo transfer
- H hanabi -Haziran 1- cift embriyo transfer
TupBebekAnnesi2020 -Haziran 2- - Y Ylel - Haziran 2