Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Oturdugun yere değil de biraz yukarı yapsınlar o kadar da ağrı olmuyor benim her gün degil üç gunde bir falan su an
Baya uzun süre yapcaz canım popomun heryerine vurulur heralde, bakalım vücudum alışır inşallah yoksa göbekten olana geçicem

Sen kendin mi yapıyorsun bana kendiniz yapmayın dediler bu arada sağol hepimiz için hayırlı olsun
Yok canım bahçecide yaptırdım dünkü iğnemi bugğnde sağlık ocağında kendim yapamam zaten kalçadan olan bu, ama göbekten olan varmış keşke onu alsaydım onu kendin yapabiliyosun, amin hepimiz için hayırlısı bebek olsun inşallah

Evet canım sende mi orda yaptırıyosub
Evet bende oradayım tahmin haziran ortası gibi transferim olacak estrofem kullanmaya yeni başladım daha siz benden önce olacaksınız anladığım kadarıyla süreç nasıl gidiyor ilaçlar da değişme oluyor mu merak ettim

Sana her gün mu verildi transfer oldun mu

Sen kendin mi yapıyorsun bana kendiniz yapmayın dediler bu arada sağol hepimiz için hayırlı olsun

BenTexasdayim, burda sana ogretiyorlar ve kendin yapiyorsun her aksam. Yada esin yapabilirse o yapar. 9.dakikaya dogru gostermis bu videoda...ben 2 hafta sonra balicam ve korkuyorum bu igneden...

İlaçlara eklemeler yapılıyo canım iğne+jel başka bi değişme olmuyo, süreç zorlamaya başladı iğne baya ağırmış yürümek bile zor oluyo popo ağrımdan oturmak falan da öyle ama herşeye değer tabi ki asla şikayetim yok

Ben de aynı iğneyi kullanıyorum anlamadım oturamıyorum, ölüyorum hiçte acımıyor hissetmiyorum bile ilk defa da kullanmıyorum yani. Bence siz yaptırdığınız yeri değiştirin.

Kızlar yarın 14.30 da transferim var. Bi inşallah tutar demeniz bile benim için o kadar önemli ki.. duanıza ihtiyacım var..
Çok heyecanlı, hayirlisiyla bebeğini al ve gel cnm

Tabiki değer herşeye sonu güzel olsun :) transfer ne zaman sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…