Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Seninle aynı durumdayım. Sağlıkla benimle kalsalar bu topikteki arkadaşlarla aynı zamanda doğum yapacaktık. Bi türlü sebep bulunamıyor bende de. 21 aralıkta üçüncü kez transfer oldum bugün 8. gün gene kanamam oldu. Test yaptırdım pozitif çıktı ama inan hiç sevinemedim. Düşük yapacaksam keşke hiç tutmasa diyorum.Arkadaslar merhaba... benim tekrarlayan 3 dusugum var ve sebebi bilinmiyor..... ve simdi 4+6 gebeyim keseyi gorduk dun ...lakin bu aksam peceteye az pembe bir akinti geldi...basina boyle birsey gelip saglikla doguran var mi ? Duaniza ihtiyacim var cok
Doktorlar gebeligin basinda kanamalr olur diyor normal diyorlar da benim 3 dusugumde de benzer kanamalrim oldugu icin hic sakin olamiyirum elimde olmadan..Rabbim halimize acisinMerhaba. Seninle aynı durumdayım. Sağlıkla benimle kalsalar bu topikteki arkadaşlarla aynı zamanda doğum yapacaktık. Bi türlü sebep bulunamıyor bende de. 21 aralıkta üçüncü kez transfer oldum bugün 8. gün gene kanamam oldu. Test yaptırdım pozitif çıktı ama inan hiç sevinemedim. Düşük yapacaksam keşke hiç tutmasa diyorum.
Evet malesef hep öyle deniyor. Kanama yaşayıp sağlıkla ilerleyen çok insan gördüm. Ama bende ne zaman kanama olduysa hep kayıp yaşadım. Artık psikolojik olarak asla rahatlatamıyorum kendimi. Sürekli düşecek gene diyorum. Olumlu düşünmek lazım ama malesef elimde değil. Yaşamayan bilemez.Doktorlar gebeligin basinda kanamalr olur diyor normal diyorlar da benim 3 dusugumde de benzer kanamalrim oldugu icin hic sakin olamiyirum elimde olmadan..Rabbim halimize acisin
Katiliyorum size...yasamayan aanlayamaz ve Rabbim.yasatmasin kimseye...biz isteyene de saglikla versin...sabahtandir kendimde belirti ariyirum hafif pembe olan kanama koyu kahverengi peceteye gelen akintiya dondu...kac gundur gogus agrim ve hassasiyetim tavandi simdi 3/4 u yok o hassasiyetinEvet malesef hep öyle deniyor. Kanama yaşayıp sağlıkla ilerleyen çok insan gördüm. Ama bende ne zaman kanama olduysa hep kayıp yaşadım. Artık psikolojik olarak asla rahatlatamıyorum kendimi. Sürekli düşecek gene diyorum. Olumlu düşünmek lazım ama malesef elimde değil. Yaşamayan bilemez.
Göğüs hassasiyetine takılma çünkü ben gecen seferlerde ilaçlarında etkisiyle yatarken acıyordu. Şişkinlik vardı. Ama hemen bıçak gibi biranda kesilmiyor. Kürtajdan sonra bile anca iniyor o dolgunluklar. Ben de bu kez hiç göğüslere hassasiyet olmadı hatta bu yüzden tutunmadı sandım. Bugün sonucu görünce şaşırdım hatta. Benim pembe de değil direk kırmızıya yakın ve sulu bi akıntı geldi.Katiliyorum size...yasamayan aanlayamaz ve Rabbim.yasatmasin kimseye...biz isteyene de saglikla versin...sabahtandir kendimde belirti ariyirum hafif pembe olan kanama koyu kahverengi peceteye gelen akintiya dondu...kac gundur gogus agrim ve hassasiyetim tavandi simdi 3/4 u yok o hassasiyetin
Benim normalde 4+6 yim ve lavaboda peceteyle silerken varla yok arasi pembe akinti geldi haliyle cok kortum yattim uzandim 2-3saat sonra yine lavaboya kaktim gogus hassasiyetim biraz daha azalmisti ve bu s efer peceteye kahverengi yani boyle eskimis ama yine az bir akinti daha geldi...bu 4. Gebeligim ve amhim dusuk tuo bebek surecindeyken yani transfere giderken kendiliginden gebe kaldim ..gerci diger gebelikelrim de oyleydi...gebeligimi ogrenir ogrenmez doktorum.bu sefer intralipid serum vurdu ,kan sulandirici igne hergun gobekten, prednol yani kortizon ilaci,estrofem ve duphaston da gunde 3 er sefer...hafta da bir de prolutin igne...kismetimizde varsa vardir diyecegim artik bu sefer farkli ilaclar aldim diye az da olsa umutluydum ama.kanama olunca cok erken umutlandigimi farkettim...hic birinde kalbini duyamadim bu sfer cok umutluydum..Rabbim sifasini versin bizeGöğüs hassasiyetine takılma çünkü ben gecen seferlerde ilaçlarında etkisiyle yatarken acıyordu. Şişkinlik vardı. Ama hemen bıçak gibi biranda kesilmiyor. Kürtajdan sonra bile anca iniyor o dolgunluklar. Ben de bu kez hiç göğüslere hassasiyet olmadı hatta bu yüzden tutunmadı sandım. Bugün sonucu görünce şaşırdım hatta. Benim pembe de değil direk kırmızıya yakın ve sulu bi akıntı geldi.
Kalp atışlarını duyduktan sonra kaybetmek inanın daha zor. Onun içinde canlandığını görüyorsun ama sonrası yok. Birçok ilaç kullandığım zamanlar oldu. Ama bu kez sadece oksapar iğne ve duphaston tablet kullanıyorum. Yaşayacağı günler varsa bizimle kalırlar. Kısmeti yoksa giderler napalm. Kaderci bi insan değilim çok ama bu konuda Kaderci oldum artık. Allah gönlümüze göre versin. Sizi de beni de sevindirsin artıkBenim normalde 4+6 yim ve lavaboda peceteyle silerken varla yok arasi pembe akinti geldi haliyle cok kortum yattim uzandim 2-3saat sonra yine lavaboya kaktim gogus hassasiyetim biraz daha azalmisti ve bu s efer peceteye kahverengi yani boyle eskimis ama yine az bir akinti daha geldi...bu 4. Gebeligim ve amhim dusuk tuo bebek surecindeyken yani transfere giderken kendiliginden gebe kaldim ..gerci diger gebelikelrim de oyleydi...gebeligimi ogrenir ogrenmez doktorum.bu sefer intralipid serum vurdu ,kan sulandirici igne hergun gobekten, prednol yani kortizon ilaci,estrofem ve duphaston da gunde 3 er sefer...hafta da bir de prolutin igne...kismetimizde varsa vardir diyecegim artik bu sefer farkli ilaclar aldim diye az da olsa umutluydum ama.kanama olunca cok erken umutlandigimi farkettim...hic birinde kalbini duyamadim bu sfer cok umutluydum..Rabbim sifasini versin bize
Cok haklisiniz....Aminnn Rabbim bizi duysun..Kalp atışlarını duyduktan sonra kaybetmek inanın daha zor. Onun içinde canlandığını görüyorsun ama sonrası yok. Birçok ilaç kullandığım zamanlar oldu. Ama bu kez sadece oksapar iğne ve duphaston tablet kullanıyorum. Yaşayacağı günler varsa bizimle kalırlar. Kısmeti yoksa giderler napalm. Kaderci bi insan değilim çok ama bu konuda Kaderci oldum artık. Allah gönlümüze göre versin. Sizi de beni de sevindirsin artık
Çatlatma iğnesi olduğu için evet ondada hcG var . 10/12 gün dye biliyorum .Kızlar gonapetly iğne yapay hcg içeriyor mu içeriyorsa kaç günde geçer
Bir arkadaşta yok dedi hatta doktoru bilgilendirme formu vermiş bu iğneyle ilgili bu iğne yumurtalıkları uyarıyor ohss riskini azaltıyormuş hcg içermiyormuşÇatlatma iğnesi olduğu için evet ondada hcG var . 10/12 gün dye biliyorum .
Ozaman o doğrudur . Benimki kba bi bilgi . Genelde çaglatma iğneleri içeriyor diye bildiğim için yazdım . Belkide içermiyordurBir arkadaşta yok dedi hatta doktoru bilgilendirme formu vermiş bu iğneyle ilgili bu iğne yumurtalıkları uyarıyor ohss riskini azaltıyormuş hcg içermiyormuş
Ya da çok az dur 20 falanOzaman o doğrudur . Benimki kba bi bilgi . Genelde çaglatma iğneleri içeriyor diye bildiğim için yazdım . Belkide içermiyordur
Hic korkma histeroskooiden agrili bir islem degil.Yarın histereskopi var neden bilmiyorum okadar gerginim ki anlatamam... opu da bukadar fena değildim.. gerçi belki şu kapanma olayıda germiş olabilir.süreç nasıl olacak diye.. dua edin kızlar... hepimiz çok dua edelim... istediğimiz ve inşallah kucağımıza alacağımız evlatlarımız güzel bir dünyaya doğsunlar...
Korkudan mı bilemedim biraz ağrılı oldu benim... halen süren azda olsa kanamam var... adetin 2.günü bekliyorum dedi doktor... sanırım son adım kavuşmak olacak..Hic korkma histeroskooiden agrili bir islem degil.
Benim bildiğim kadarıyla eger tani amaçlı bir histeroskopi degilse yani islem yapıldıysa histeroskopi sonrasi transfer icin en az 2 ay bekleniyor. Hemen mi sizin için tup bebek yapilacak.Korkudan mı bilemedim biraz ağrılı oldu benim... halen süren azda olsa kanamam var... adetin 2.günü bekliyorum dedi doktor... sanırım son adım kavuşmak olacak..
Tanı amaçlı değildi. Daha önceden 2 negatifim var buyüzden hücre yenilemek maksatlı dedi doktorum. Histereskopi yapıldığı gün doktor bey adetinin 2.günü gel transfer için konuşalım dedi. Sanıyorum mayıs adeti sonrası olur...Benim bildiğim kadarıyla eger tani amaçlı bir histeroskopi degilse yani islem yapıldıysa histeroskopi sonrasi transfer icin en az 2 ay bekleniyor. Hemen mi sizin için tup bebek yapilacak.