Onlara diyecek birşey yok yolumuz bir daha düşmesin diyorum. Dün kürtaj oldum orda eve geldim zaten benim acım bana yetiyor 60 lira eksik ücret almışlar da beni arıyorlar karaktwrsizlik bu başka birşey değil ben 25-30 bin para gömdüm oraya bu durumu 2-3 defa yaşadım sırf bu davranışlarından bile artık bahceciye gitmem sadece boş isim yapılmış. Neleri var anlatsam 160 liralık serumu bana 500 liraya yaptılar illa transferden önce olacak diye dışardan alıp kendim yapabilirdim ki ikinci uygulamayı öyle yaptım. Bunlarda vicdan insanlık yok yazıklar olsun6 haftalık gebeydim düşük yaptım diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi olmuştum.kanamam oldu diyarbakırda ikametgah etmediğim için bulunduğum şehirdeki doktor tedavi etti hastaneye 5 gün yatış yaptıktan sonra 1105 olan hcg kan değerim 1 hafta içerisinde 202ye düştü ve doktor ultrasona da bakıp kesede bozulma var düşük olmuş ilaçlarını bırak ki adet olasın dedi. sonrasında ben 2. kadın doğum uzmanına gittim o da aynı şekilde durumu anlattı 2. gittiğim hastanede de kan değerim 163 çıktı bahçecinin rezilliği bundan sonra başlıyor arkadaşlar diyarbakırdaki doktorumu aradım şehir dışındayım gelemiyorum durum bu ne yapayım ilaçlarımı keseyim mi dedim ve doktorumun sekreteri ısrarla hayır mutlaka buraya gelmeniz gerekiyor Zeki AKKUM hoca sizi görmek istiyor dedi merkeze gittiğimde 500 lira muayene ücreti istediler düşük yaptığımı öğrenmek için duygularınızı sonuna kadar sömürüyorlar haberiniz olsun ben çok acı bi şekilde tecrübe etmiş olmuş size tavsiyem farklı bir merkezi denemeniz