Kızlar bu gece kanamam oldu
görür görmez devlet hastanesine acile gittik keşke gitmeseydik
kendi doktorum özel hastanede, orda gece kadın doğumcu olmuyor diye devlete gidelim dedik. Giriş yaptılar, 7 tüp kan ve idrar tahlili aldılar, yarım da serum bağladılar bitmeden çıkardılar zaten. Asıl önemlisi bundan sonrası.. kanamam arttı bişey yapmıcak mısınız dedim, doktoru arayacağız dediler beni kadın doğuma çıkardılar, ebe kanamaya baktı evet var devam ediyor dedi doktoru aradı. Doktor ben icapçıyım gün içinde bi ara gelince bakarım demiş bu hasta acil değil, kanama düşük anlamına gelir ama düşeceği varsa zaten düşer bişey yapamam demiş. Ebe de ister yatın ister gidin, yatarsanızda herhangi bir ilaç vermicez ona göre dedi. Şok oldum resmen bu kadar mı değersiz bir can.. acile indim ordaki doktorlara dedim bari depot iğne yapın hiçbir şey yapmayacak mısınız diye, onlarda dedi düşüyorsa o zaten kurtarmaz yapmasak daha iyi diye gönderdiler. Hemen kendi doktorumun hastanesine gittim, 1 saat sonra doktor geldi çok şükür herşeyi iyi dedi, kan tahlilleri önemli değil boşuna yapmışlar önemli olan ultrason bilgileri dedi, hemen proluton depot yaptırdı fitil verdi kullanmam için gönderdi. Bu nasıl doktorluktur, bana mı yanlış geliyor, bu kadr umursamaz olmaları normal mi? Bir can var orda düşerse düşsün gibi nasıl davranabilirler aklım almıyor hala