- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Analdım benim kuzenim bu testle öğrendi ama bazı kişiler böyle yapıyormuş cok üzücüCinsiyet bilgisi yasak olduğu söylendi, bazıları istediği cinsiyet olmazsa aldırabiliyormuş malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Analdım benim kuzenim bu testle öğrendi ama bazı kişiler böyle yapıyormuş cok üzücüCinsiyet bilgisi yasak olduğu söylendi, bazıları istediği cinsiyet olmazsa aldırabiliyormuş malesef
Bence hareketten kaçınmayın bir arkdas da bpyle yazmıştı ve sonra iyi sizi dinlemişim dedi ve bebegi tutunmuş cok mutlu oldum aynı sizin gibi sormuştu o da instergamda sormuştu arkadaşlara bende cevap yazmıştım ben yaptıklarımı anlatsam benim geçirildiğim süreci geçirseniz sanırım hiç olmaz dersinizBilmiyorum yaa biraz tedirgin olduğum için sadece lavaboya kalkıyorum. Gerçi normalde de ara ara kabızlık sıkıntısı yaşıyordum onuda hızlı yürüyüş yaparak hallediyordum şimdi onu yapma şansım yok. Kayısı hoşafını yapayım inşallah iyi gelir
Allah razı olsuncanim_ca nasılsınız ? İnşallah iyisinizdir .. sürekli dua ediyorum siz ve evlatlarımız için
Ne desek bos tesellilerden ibaret olacak gibi. Cok ama cok uzgunum sizin icin. Ne zaman ne yapabilirsem buradayim. Allah size buyuk sabirlar versin. Kendiniz ve aileniz icin en dogrusunu yapıyorsunuzdur şüphesiz. Lutfen uzuntunuze baska azaplar eklemeyin.Allah razı olsun
Ama olmadı malesef çok dua ettim çok yalvardım yaradana.
cuma günü hamileliğim sonlandırılacak ellerde ayaklarda deformasyonlar mevcut Allah affetsin içim yanıyor.
Zor atlatırım Allahım sizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ne desem nafile ayakta duracak konuşacak halim yok
Çok geçmiş olsun, acınızı paylaşıyoruz, ne desek boş, Allah sabır versin..Allah razı olsun
cuma günü hamileliğim sonlandırılacak ellerde ayaklarda deformasyonlar mevcut Allah affetsin içim yanıyor.
Çok üzücü bir durum 3 sene önce benzerini yaşadım , seni çok iyi anlıyorum , en doğru kararı verdiğine inanıyorum . Dualarım sizinle Allah yardımcınız olsunAllah razı olsun
Hakkınızı ödeyemem çok sağolunNe desek bos tesellilerden ibaret olacak gibi. Cok ama cok uzgunum sizin icin. Ne zaman ne yapabilirsem buradayim. Allah size buyuk sabirlar versin. Kendiniz ve aileniz icin en dogrusunu yapıyorsunuzdur şüphesiz. Lutfen uzuntunuze baska azaplar eklemeyin.
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun, acınızı paylaşıyoruz, ne desek boş, Allah sabır versin..
Anca aynı acıyı tatmış insanlar birbirlerini anlarÇok üzücü bir durum 3 sene önce benzerini yaşadım , seni çok iyi anlıyorum , en doğru kararı verdiğine inanıyorum . Dualarım sizinle Allah yardımcınız olsun
Canım rabbimin merhameti çok büyük affeder inşallah Sen iyi ol.. en az zararla atlatırsınız Allah’ın izniyle dualarımız sizinleHakkınızı ödeyemem çok sağolun
Allah razı olsun
Anca aynı acıyı tatmış insanlar birbirlerini anlar
Dilerim Allahtan düşmanıma bile yaşatmasın bu acıyı
En çok beni üzen hamile kalabilmek için uğraştım
İlk haftalar kanamalar oldu ama gitmedi
Kendimi ister istemez suçluyorum
Çok üzülüyorum
Hala karnımda düşündükçe yanıyor ciğerim
Allahım sen affet beni
Merhaba pruluton sizde tüylenme yaptı mıben 10.haftada estrofem ve lutunus tableti bırakacağım 12.haftada parografı 16.haftada serum ve pruluton depot haftada 1 e düşecek kan sulandırıcı iğne ve corospin doğuma kadar :)
Biz ne desek boşAllah razı olsun
Bende 2018 de ultrason kontrolü yapılırken öğrenmiştim , üstelik gebeliğimi herkes biliyordu ,eşimin ailesi beni bayağı üzmüştü , ama ben eşimle birlikte karar verdim o bebeği dünyaya getirsem ona haksızlık olacağını düşündüm . Gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım içimdeki acıyı anlatacak kelimelerim yok . Genetiğe gitti bebeğimden materyaller , sonuçlar geldiğinde üniversitenin genetik bölümdeki Hoca beni çağırdı , benim acım hala aynıydı , bana o zaman demişti ki “sonuçlara baktım gerçekten doğru karar verdin annelik böyle bir şey doğmadan evladını korudun “ en büyük tesellim bu cümleydi .Hakkınızı ödeyemem çok sağolun
Allah razı olsun
Anca aynı acıyı tatmış insanlar birbirlerini anlar
Dilerim Allahtan düşmanıma bile yaşatmasın bu acıyı
En çok beni üzen hamile kalabilmek için uğraştım
İlk haftalar kanamalar oldu ama gitmedi
Kendimi ister istemez suçluyorum
Çok üzülüyorum
Hala karnımda düşündükçe yanıyor ciğerim
Allahım sen affet beni
Merhaba Pruluton tüylenme yapmadı bende hala kullanıyorum haftada bir ama herhangi bir değişiklik yok tüylenme konusunda.Merhaba pruluton sizde tüylenme yaptı mı
Zaten sizden sonra bende evde kalkıp dolaşıyorum olacağı yoksa ,Allah nasip etmeyecekse kılımı oynatmasam yine olmaz. Hayırlısıyla isteyen herkese de bana nasip etsin hayırlısıyla.Bence hareketten kaçınmayın bir arkdas da bpyle yazmıştı ve sonra iyi sizi dinlemişim dedi ve bebegi tutunmuş cok mutlu oldum aynı sizin gibi sormuştu o da instergamda sormuştu arkadaşlara bende cevap yazmıştım ben yaptıklarımı anlatsam benim geçirildiğim süreci geçirseniz sanırım hiç olmaz dersiniz
Guzel haberlerinize cok sevindim. Sağlıkla devam etsin insallah.Ahali nasilsiniz :) bildirim gelmemis bakmamisim ne zamandir..
Fetal dna testi sonucu yurtdisindan geldi, hepsi iyi masallah. Bu vesile ile cinsiyet tahminleri de teyit edildi, ben ve oglanlar seklinde gobek buyutuyorum.
TSH yavasca yukselmeye basladi, muhtemelen gestasyonel bir durummus. Aylik testler devam.
Bulanti bir bitiyor bir basliyor, onun haricinde birsey yok.
Senindin değil mi canım cok bulantısı olan benim bulantı azaldı baya ama covid den dolayı tad kaybım var akşamları en cok oluyor bulantımAhali nasilsiniz :) bildirim gelmemis bakmamisim ne zamandir..
Fetal dna testi sonucu yurtdisindan geldi, hepsi iyi masallah. Bu vesile ile cinsiyet tahminleri de teyit edildi, ben ve oglanlar seklinde gobek buyutuyorum.
TSH yavasca yukselmeye basladi, muhtemelen gestasyonel bir durummus. Aylik testler devam.
Bulanti bir bitiyor bir basliyor, onun haricinde birsey yok.
Adet günümde basladı dedim herqlde adet oluyorum cok korkmuştum çünkü aynısıydı başka belirtin olmadı 8 9.hafta basladı bulantılar ve göğüsler şişmeye ağrımaya basladıKızlar sizde belirtiler transferden ne kadar sonra başladı
Benimde transfer gününü saymazsam 5.günüm 3. Gün embriyosuydu. Erken daha değil mi?Adet günümde basladı dedim herqlde adet oluyorum cok korkmuştum çünkü aynısıydı başka belirtin olmadı 8 9.hafta basladı bulantılar ve göğüsler şişmeye ağrımaya basladı