canım bozma hemen moralini zaten perinatalog en kötü senaryo erken doğum veya kayıp demiş. bence daha iyi senaryolara, bebeğine odaklanmaya çalış ve başka bir doktora daha git farklı bir görüş almak adına
Her gün yeni bir şey öğreniyoruz... Bebeğin büyümesiyle o yapisikligi ittirip kendine yer actirmayacak kadar değildir heralde. Millet ne enfeksiyonlar geçiriyor, bir tedavisi vardır heralde birkaç görüş daha alın başka doktorlardan. Rahmi kalp şeklinde daha dar olanlar bile doğuruyor. Her işte bir hayır varmış, ikinci çocuk hâlâ içerde olsaydı riskli olurdu gebeliğiniz. Hatta beni doğururken annemin rahminde perde varmış, doktorlar anlamamış bile. 2kilodan fazla ve tam doğum haftasında doğurmuş beni. Olacağı varsa zor mor oluyor bir şekilde.
Çok sağolun kızlar
Biraz daha iyiyim şimdi. Perinatoloğun kendinin takip etmek istememesi yani şuan için gerek görmemesi ki gerçekten çok ilgili bir doktordu sağolsun, iyi kötü takibimi yapan doktorun da önemli bir yapışıklık değil demesi en büyük tesellilerim şuan
Anneniz gibi hikayeleri de çok okudum, okudukça kendime geldim biraz daha
Haftaya bir prof a randevu aldım. Bir de ona danışacağız bakalım. İnşallah o da biraz daha su serper yüreğime