- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 42
Canım Ümit hocadayım hala.Geçen sefer olmamıştı , bu kez dondurulmuş koyduk .Biraz önce aşırı kahverengi kanama geldi,miktarın çok olması korkuttu.Kırmızı değil.Yarın 15. Gün kan verip hocaya haber edecektim ,11. Gün 199,13. Gün 447 çıkmıştı ama moralimi bozdu bu kanama.Sende olmuşmuydu.Ağrı var kasıklarımdaÖzlemcim seni o kadar iyi anliyorum ki 17+6 gunluk oldum sukur hersey yolunda.Korkulara gelince pozitif dusunmeye calisiyorum benimde 8 haftalik kalbi durdugu icin bunda da ya olursa diye her kontrolde yuregim agzimda yeni yeni biraz rahatladim ama aklimin bir kosesinde hep korku var malesef.Hala ümit hocaya devam ediyorum igneye devam ettigim icin birakmak istemedim ayrica perinatoloji uzmanida irenbede 12. Haftada umit hanim yonlendirdi Gittim sukur sorun yok simdi 20 . Haftada yine perinatolaga gitmemi istedi yine gidicem kismetse.Ben baska dr gitmedim cunku umit hocadanda perinatologtan da memnunum sukur hersey yolunda.Beslenmene dikkat et bol su ic cok hareketsiz kalma kendini cokta yorma fazla ayakta kalma ilaclarini saatinde ic ve stres yapmamaya calis canim insAllah kucagimiza alicaz Allah'in izniyle saglikla gelsin bebeklerimiz.Bu arada sen hangi dr gidiyorsun.Sormak istedigin birsey olursa sor.