- 18 Şubat 2008
- 2.855
- 4.761
Kan testi ile de kesin bir sekilde dogrulansin insallah, hayirli olsun.Kızlar merhaba dün belirtim yok diye ağlıyordum bugün erken gebelik yaptım çift çizgi çıktı sizede haber vermek istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testi ile de kesin bir sekilde dogrulansin insallah, hayirli olsun.Kızlar merhaba dün belirtim yok diye ağlıyordum bugün erken gebelik yaptım çift çizgi çıktı sizede haber vermek istedim
Canım sabah test yaptım çift çizgi çıktı inşallah kandada görürüm pozitifiOlmadı canım ne agrı ne sızı ne bir şey hepsi 7 8.haftadan sonra basladı ama bulantılar her şey o zaman basladı kasık agrım tam adet günü basladı tarnsferin 12.gunuuydü sonra ara ara devam etti işte hiç olmadı bir belirti dahi yoktu en ufacık markete gidiyordum düşün transfer olmamış gibiydim hep öyle diyordum herkese
Tşk ederim inşallahKan testi ile de kesin bir sekilde dogrulansin insallah, hayirli olsun.
Akupunktur zaten vazgecilmezim)Yaaa demek denediniz onu da... TSH artar korkmayın filan diyordu. Ben yüzde 2 ayarında tek damla kullandim hep, yüzde 5 bana çok ağır geldi. Vitamini topluca ocean mummy olarak kullaniyordum ama vitamin haplari dokunduğu için bıraktım. C vitaminini günde birkaç meyve ile halletmeye çalışıyorum. 1ay sonunda etkisini gösterdi bende. 3-4aydir filan devam ediyorum. Siz de zaten min. 1ay kullanmissinizdir. Akapunktur deneseniz bir de... Sıvı birikmesi olan yerlere çalışıyorlar. Belki o işinize yarar.
Ya işte her bedeb farklı.kimsenin hamilelyi aynı değil.tebrik ederim.sağlığla büyüsünCanım sabah test yaptım çift çizgi çıktı inşallah kandada görürüm pozitifi
Hayırlı olsun :)) belirtilere çok takılma bir gün çok fena oluyor başka gün hiç bir belirti olmuyor ..Kızlar merhaba dün belirtim yok diye ağlıyordum bugün erken gebelik yaptım çift çizgi çıktı sizede haber vermek istedim
Aaaaaa coooookkk sevindim hayırlı olsun insallah kandada güzel sondular alınsın ve kat kat katlanır diliyorumCanım sabah test yaptım çift çizgi çıktı inşallah kandada görürüm pozitifi
Hımm analdım teşekkür ediyorum canım4 Eylül de ki kontrolüm de doktorum yazdı canım, 3. Aydan sonra ilaçları değiştiriyor doktorlar, artık kullanman lazım dedi yazdı
Rica ederim canımHımm analdım teşekkür ediyorum canım
Innate kullaniyorum icinde omega 3 de var cok memnunum.Kızlar merhaba,
Omega3 kullanmaya başlayanlar vardır mutlaka aranızda, ben doktorun bana yazdığı omega3 ü içerken çok zorlanıyorum bugün iki kere kustum çok kötü kokuyor ve ebat olarak da çok büyük siz hangi omega3 ü kullanıyorsunuz kokuyor mu ya da içimi kolay mı vitamin tavsiyesi verirseniz çok sevinirim
Doktorum ocean mummy önerdi ama hepsi büyük ve hepsi kokar dedi. Yinede size danışmak istedim
Ikiz gebeliklerde tum parametreler degisiyor, cok haklisiniz. Ikili test bize bir aralik veriyor istatistiksel olarak ve tekil gebeliklerde detayli ultrasonla birlikte degerlendirilerek daha agresif bir metod gerekli mi diye sorguluyor. Riskler yasla beraber arttigi icin annenin yasi ilerledikce risk parametreleri de daha dar araliklarda daha tedbirli olmaya zorluyor anneleri ama tekil gebeliklerde iyi radyologlarla cok guzel ayrintili ultrason yapilmasi mumkun, o nedenle endise etmeyiniz.Benim bilgilerim bu sekilde, hatam var ise Remziye Hanim muhakkak bilgilendirecektir
"ikili test" detayli usg olcumlerini kan tahlil degerleriniz ile birlestirerek riski ifade eden gorece istatistiksel bir yontem. 35 yas uzeri riskler (bilhassa yalanci pozitif riski) biraz yuksek cikabilir can sıkabilir. Diger yandan detayli usg ile ense kalinligi olcumu ve burun kemiginin gozlemlenmesi nifty vb. yaptirsaniz da tavsiye edilir.
Non-invaziv testlerde ise cok erken olmayan bir haftada anne kanindan bebek dnasina erisilip belirli genlerde 5-6 hastalik taranir. Ayrica sececeginiz pakete gore bazi bilissel hastalik taramalari ve cinsiyet ogrenmeniz mumkun.
Tek gebelikte iki yontem de secilebilir, benim gibi ikiz durumuna ikili/uclu test yapilamiyor, bu nedenle non-invaziv testlerden ikizlere uygun olanini secmeliyim. Bu arada yasim da 36...
Bu testlerde test icerigi ve merkez onemli TR'de Genoks ve Biruni onerilmekle birlikte sikayet var sayfasinda sayisiz sikayet var. Ben ABD'deki labratuarlar ile esgudumlu calisan merkezler arasindan secim yapacagim kendi adima...
Ya susayim dedim ama yalvaririm lugol kullanmayin. Hele ki tup bebek tedavisi oncesi. Yani Husnu Eren konusunda soylenecek cok sey var ama susuyorum... Lugol cozeltileri cok ama cok deneysel, girisimsel, sisteminizin ihtiyacından vok daha fazla oranda iyot iceren, tsh degerleriniz ve iyot atesi nedeniyle size hipertiroid riski yasatacak cozeltilerdir hele ki anne adaylari ne olur uzak dursun. Bir makaledeki yanlis ceviri nedeniyle Japonlarin aldigi iyot miktarını 100 katiyla carparak lugol cozeltisi yapan bu adamin reklamlarina kanmayin. Nice basarili endokrinci arkadasim ornegin dr. Fatma saglam artik kendisine gelen lugol kullanan tiroidi mahvolmuş hastalardan illallah etti. Kendisinin sayfasinda da bu konuda surekli hatirlatma yapiyor. Bu cozeltiler neredeyse onkoloji seviyesinde kullanılıyor. Tiroidimiz cok hassas ve ureme sistemimizin orkestra sefi, lugol kullanmadan once Mustafa Atasoy'u dinleyin, lugol kurbanlarini gorun ki bir kac kisiyi ben bizzat gonderdim alelacele, ondan sonra yine kendiniz karar verin.Akupunktur zaten vazgecilmezim)
Vajinal ve rektal ozon denedim.
Benim asil sorun endo.inceliginden dolayi yuksek doz estrofem kullanimina bagli sivi birikmesi sanirim.
Dediginiz gibi lugol2 % lik kullanayim , tsh icin de maalesef 2 uzeri olunca transfere engel durum olusturuyor.
Tsh degeri de estrofem kullanimi ile yukseliyor, sanirim birbirini tetikliyor.
Vitaminler size nasl bir etki yapiyor acaba?
Doktoruma soracağım canım teşekkür ederim, kusmaktan helak oldumInnate kullaniyorum icinde omega 3 de var cok memnunum.
Mollers de fena degildir ama mideniz cok hassas ise onun bile kokusu rahatsiz edebilir.Doktoruma soracağım canım teşekkür ederim, kusmaktan helak oldum
Gözünüz Aydın eğer çatlama iğnesi olmadıysanız sonucunuz büyük ihtimalle pozitifKızlar benimde transferin 5. Günü bitiyor bugün
Bir adet 5. Gün embriyo dondurulmuş transferin oldu hem kaset test hemde erken gebelik testi yaptım sizce bakarmısınız
Ben de ayni hissiyattaydim siz dile getirdiniz, su an TSH degerim olmus 0.07. Durumum gestasyonel mi degil mi onun pesindeyim.Ya susayim dedim ama yalvaririm lugol kullanmayin. Hele ki tup bebek tedavisi oncesi. Yani Husnu Eren konusunda soylenecek cok sey var ama susuyorum... Lugol cozeltileri cok ama cok deneysel, girisimsel, sisteminizin ihtiyacından vok daha fazla oranda iyot iceren, tsh degerleriniz ve iyot atesi nedeniyle size hipertiroid riski yasatacak cozeltilerdir hele ki anne adaylari ne olur uzak dursun. Bir makaledeki yanlis ceviri nedeniyle Japonlarin aldigi iyot miktarını 100 katiyla carparak lugol cozeltisi yapan bu adamin reklamlarina kanmayin. Nice basarili endokrinci arkadasim ornegin dr. Fatma saglam artik kendisine gelen lugol kullanan tiroidi mahvolmuş hastalardan illallah etti. Kendisinin sayfasinda da bu konuda surekli hatirlatma yapiyor. Bu cozeltiler neredeyse onkoloji seviyesinde kullanılıyor. Tiroidimiz cok hassas ve ureme sistemimizin orkestra sefi, lugol kullanmadan once Mustafa Atasoy'u dinleyin, lugol kurbanlarini gorun ki bir kac kisiyi ben bizzat gonderdim alelacele, ondan sonra yine kendiniz karar verin.