Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah sag saglım kalp atıslarını hep duyarız bir ömür boyu kuzum hiç endişe bitmiyor İnan ki doğana kadar da devam edecek hatta hep devam edecek endişeler kuzum tek sağlıklı olsunlar da 🥰🥰🤲🏻🤲🏻
Aynen valla bir taraftan içimde korku var bir taraftan sevinç hep kendimi dinliyorum bende çok öyle bi belirti yok göğisterim bi kocaman oldu acıyor o başkabir şey yok sen nasılsın 💕❤️😇

Tecrübesi olan var mı ? Bugün transferimin 8. Günü ve normal de adet olmam gereken gün. Sabah uyandım hafif iki damla leke gelmiş. Sonra progestanı fitil olarak koydum iki üç saat bişey gelmedi sonra progestan koyduğumda hep geldiği gibi su gibi sıvı geldi ama bu sefer kahverengi sulu bişeydi. Benim tutunmamış ve adetim sökülmeye çalışıyor olabilir mi ?
Canım kahverengi ise sıkıntı yapma korkma bende de oldu hatta bende buraya yazmıştım. Benimde transfer yapılann gece oldu ve transferden 9 gün sonra oldu. Ama pozitifi gördüm ben içini ferah tut. Allahın izniyle sende göreceksin pozitifi😍

Canım kahverengi ise sıkıntı yapma korkma bende de oldu hatta bende buraya yazmıştım. Benimde transfer yapılann gece oldu ve transferden 9 gün sonra oldu. Ama pozitifi gördüm ben içini ferah tut. Allahın izniyle sende göreceksin pozitifi😍
Ya inşallah öyle olur tuvalete gitmeye korkar oldum bugün kan göreceğim diye dua edin bana 🙏🏼😔sizin de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar şimdi tuvalete gittiğimde pedimde açık kahverengi leke gördüm,sonra peçeteyle sildim,bir şey çıkmadı,böyle yerleşme kanaması olur mu?

Sizin lekelenme devam etti mi gün içerisinde yoksa bi kere leke geldi ve kesildi mi. Benim hala devam ediyor 😔

Kızlar merak eden soran herkese çok teşekkürler. Eve geldim şimdi daha iyiyim çok şükür 🙏 ya üşüttüm dün gece bir ara çok terleyip üstümü falan çıkarıp uyumaya devam etmiştim ya da dün mantar yemiştim o dokundu sanırım 🤦‍♀️ Serumdan sonra toparlayınca doktor ekstra bir tetkik istemedi.
Vee çok şükür sonucum 228,79 çıktı 🥰🥰
Bir önceki 122,53 idi. Doktorum katlamamın yeterli olduğunu ve 13. Gün için güzel bir değer olduğunu söyledi. Tekrar ne zaman vereyim dedim. Aslında çok vermeye de gerek yok artık ama duramam diyorsan son bir pzt veya çarşamba ver dedi. 🙏 6 gündür sonunda rahat bir nefes alabildim. Rabbim tez zamanda isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah ama tabiki benden daha kısa sürsün netleşmesi ☺️☺️
inşallah benim değerim de güzelce artmaya devam eder de sağlıkla ilerler 🙏🙏
Allahima hamd olsun, cok sukur, derin bir oh cektim :))
Dur sana da diyeyim ; "dedik dimi" :))
Heyecan sirasi nur1134 nur1134 ile bende herhalde, yanlis hatirlamiyorsam ikimiz de saliyi bekliyoruz.

X