Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar nasılsıniz ben de dün tüp bebeğe başladım. Çok yalnızım ve iğnelerden çok korkuyorum, panik atak hastasıyım. Morale ihtiyacım var 8 yıllık evliyim ilk denemem rezervim çok düşük
Oo hayırlı olsun canım yalnız degilsin bizler varız istediğin zaman burdan yazabilirsin canım igneler korkutuyor insanı evet ama 2 kere yaptınmı alısıyo sun

Kizlar haber geldi🤩

1 tanecik yumurtam cok guzel ilerlemiş 4.gun bugun🧿 pek umudum yoktu hirsli cikti insallah hep öyle devam eder🤩sımsıkı tutunur bana da🙏🧿🧿 blast olur bugun dondurucaz dedi embriyolog 🤩 simdi ben agustosu bekleyeceğim bir kez daha toplanacak tabi 1 yumurta🤭🤭
Ahh gozunuz aydın tatlım cok sevindim Bi tane olsun bizim olsun saglıklı olsun 🥰🥰🥰🥰

Insallah canim yaa🙏🙏 insan sayısı az olunca cok korkuyor..Tabi 1 olsun insallah bizim olsun🥰🥰
Korkmazmı zaten Bi tane var oda tutmazsa ben napsrım silbastan bidaha tedaviye baslamak istemiyorum dusunceleri yiyip bitiriyor insanı ama o 1 evlat hicbir problemi yoksa saglıklıysa bırakmıyor senı içini ferah tut senı bekliyor orada 🥰🥰🥰💋💋

Merhaba kızlar bugün transfer oldum olalı 2 saat oldu hafif ohss olduğum için 1 tane transfer ettiler. 5 tane 1. Kalite embriyom varmış 1 tane transfer ettiler kalanları dondurduk. 20 dakika çatalda yattım 20 dakikada odada sonra gönderdiler. Neden çok bekletmediler bilmiyorum ama. Şimdi evdeyim 12 gün bekleyeceğim bakalım☺️☺️☺️ Bu gün transfer olan var mı başka
Hayırlı sonuclarını alırız işallah tatlım 🥰🥰🥰

X