arkadaşlar bugün sabah dayanamayıp gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı ama o kadarda belirgin değil dikkatli bakınca belli oluyor acaba hamilemiyim.. daha adetimie 8 gün var nolur kızlar cvp yazın bana kafayı yemek üzereyim.
manik nasıl gidiyor hamilelik cnmyerimseniben
teşekkür ederim iyi gidiyor şimdilik halsizlik ve sabahları ara ara yaşadığım tansiyon düşmelerini saymazsak hiç şikayetim yok inş böyle devam eder:)
teşekkür ederim iyi gidiyor şimdilik halsizlik ve sabahları ara ara yaşadığım tansiyon düşmelerini saymazsak hiç şikayetim yok inş böyle devam eder:)
hamile kalmak için özel birşey yaptınmı anlatırmısın ..yastık koymalar beklemeler filan :)) hayırlı olsun bu arada :))
hayır canım zaten ilk denememizdi ilacıda yeni bırakmıştım ama nasipmiş hemen oldu ben bayağı bi şaşkınlık ve alışamama evresi yaşadım hatta[/QUO çok güzel ya :) benim annemde bana hemen hamile kalmış benimde bu ay ilk denemem hayırlı haberlerle gelirim size inş.. heyecan bastı vallahikaydirigubbakcemile3
hadi yaa. Dha once hic gunun gecti mi peki ??
çok güzel ya :) benim annemde bana hemen hamile kalmış benimde bu ay ilk denemem hayırlı haberlerle gelirim size inş.. heyecan bastı vallahikaydirigubbakcemile3
canım benım duzenlı olmuyokı pcos yuzunden ama duzenlı oldugu aylarda oluyooo yanı....bu aydan cok umutluyum ama bellı olmaz genede dunadet gunumdu belım ve kasıklarım cok agrıdı kıvamlı akıntım var uyku halı var sınırlılık gogusler sıs yururken ara rar batmalar oluyo anlamadım Allah hayırlara cıkarsın ınsallah hamıle olanları tebrık edıyorum ınsallah bende sızlere guzel haberler verırırm kıslarkaydirigubbakcemile2
Anladım canım... sen umudunu yitirme,Rabbim bu ay bizi sevindirir inşallaah:Saruboceq:
Sendeki belirtileri kimi hamilelik belirtisi olarak yaşıyor kimi adet...
Hoş ben hiç adet belirtisi yaşamadım şu yaşıma kadar,pat diye oluyorumkaydirigubbakcemile3 ben yaşasam bunları kesin hamileyim derdimkaydirigubbakcemile3 valla sende de iyi sabır varmış canım,ben olsam kırk kez test yapmıştımkaydirigubbakcemile2 Hadi hakkında hayırlsı olsn duacıyım..Artık birinden hamiş haberi alalımda umudumuz yükselsin,valla heyecanla bekliyorum birinin atak yapmasını:lepi: Ben şimdilik kendimden fazla beklemiyorum,bugün umutsuz vakiayım:lepi: olumlu yanım yok nedense,ama sana yorum yazabildim genede buna şükür:lepi:
peki deneme derken yumurtlama gününde mi beraber oldun yoksa korunmayı bıraktınız hiçbir şey yapmadan mı hamile kaldınhayır canım zaten ilk denememizdi ilacıda yeni bırakmıştım ama nasipmiş hemen oldu ben bayağı bi şaşkınlık ve alışamama evresi yaşadım hatta
kızlar bugün doktora gitcem dua istiyorum sizden eksik etmeyin duanızı inşllh birşey çıkmaz ama nerdeyse 2 aydır adet olamıyorum kesin bişey var :)
canım yarın yapıcam test ılk ıdrarla bendımde umudum yok ama genede yapalım ne olur ne olmaz adetten 3 gun once yapmıstım negtıf cık mıstıeyvahedigeldismile
kızlar bugün doktora gitcem dua istiyorum sizden eksik etmeyin duanızı inşllh birşey çıkmaz ama nerdeyse 2 aydır adet olamıyorum kesin bişey var :)
ayenne bende tek teselım doktorun duzensız adet oluyosun dıye hamıle kalamassın anlamına gelmıyo demesı beklıcem bakalım bu arada genetık testlerımı yaptırıcammmm hepımız ıcın hayırlısı olsun zaten bu sıcaktada hamıleleık cekılmez yanıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?