Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

benimde adetime tam bir hafta var ama ben sabrediyorum . HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAKTAN KORKUYORUM biraz daha bekle cnm sabret biraz sende amaa silik çıktığına göre yanılma payı pek yok pozitifte diyorlar arkadaşlarımız ben tam olarak yanlış bilgi vermek istemem sana ben 21 haziran sende 22 haziranda adet olucaksın sanırım yakınmış tarihlerimizboshayallersmile hadi inş. hayırlı haberlerini alırız cnm :1rolleyes: takma kafana fazla oluruna bırak biraz oyalanıcak başka şeyler bul kendine a.s

teşekkür ederim iyi gidiyor şimdilik halsizlik ve sabahları ara ara yaşadığım tansiyon düşmelerini saymazsak hiç şikayetim yok inş böyle devam eder:)

hamile kalmak için özel birşey yaptınmı anlatırmısın ..yastık koymalar beklemeler filan :)) hayırlı olsun bu arada :))

teşekkür ederim iyi gidiyor şimdilik halsizlik ve sabahları ara ara yaşadığım tansiyon düşmelerini saymazsak hiç şikayetim yok inş böyle devam eder:)

inş. cnm bnm sevindim adına :) hayırlısıyla inş. kucağınada alırsın 9 ay sonraalkisalkisalkis

hadi yaa. Dha once hic gunun gecti mi peki ??

canım benım duzenlı olmuyokı pcos yuzunden ama duzenlı oldugu aylarda oluyooo yanı....bu aydan cok umutluyum ama bellı olmaz genede dunadet gunumdu belım ve kasıklarım cok agrıdı kıvamlı akıntım var uyku halı var sınırlılık gogusler sıs yururken ara rar batmalar oluyo anlamadım Allah hayırlara cıkarsın ınsallah hamıle olanları tebrık edıyorum ınsallah bende sızlere guzel haberler verırırm kıslarkaydirigubbakcemile2

Anladım canım... sen umudunu yitirme,Rabbim bu ay bizi sevindirir inşallaah:Saruboceq:
Sendeki belirtileri kimi hamilelik belirtisi olarak yaşıyor kimi adet...
Hoş ben hiç adet belirtisi yaşamadım şu yaşıma kadar,pat diye oluyorumkaydirigubbakcemile3 ben yaşasam bunları kesin hamileyim derdimkaydirigubbakcemile3 valla sende de iyi sabır varmış canım,ben olsam kırk kez test yapmıştımkaydirigubbakcemile2 Hadi hakkında hayırlsı olsn duacıyım..Artık birinden hamiş haberi alalımda umudumuz yükselsin,valla heyecanla bekliyorum birinin atak yapmasını:lepi: Ben şimdilik kendimden fazla beklemiyorum,bugün umutsuz vakiayım:lepi: olumlu yanım yok nedense,ama sana yorum yazabildim genede buna şükür:lepi:

canım yarın yapıcam test ılk ıdrarla bendımde umudum yok ama genede yapalım ne olur ne olmaz adetten 3 gun once yapmıstım negtıf cık mıstıeyvahedigeldismile

kızlar bugün doktora gitcem dua istiyorum sizden eksik etmeyin duanızı inşllh birşey çıkmaz ama nerdeyse 2 aydır adet olamıyorum kesin bişey var :)

hayır canım zaten ilk denememizdi ilacıda yeni bırakmıştım ama nasipmiş hemen oldu ben bayağı bi şaşkınlık ve alışamama evresi yaşadım hatta
peki deneme derken yumurtlama gününde mi beraber oldun yoksa korunmayı bıraktınız hiçbir şey yapmadan mı hamile kaldın
kızlar bugün doktora gitcem dua istiyorum sizden eksik etmeyin duanızı inşllh birşey çıkmaz ama nerdeyse 2 aydır adet olamıyorum kesin bişey var :)

geçmiş olsun .inş. bir şey yoktur

hayırlısı olsun hepiniz için de ...ben şiddetle şuayki adetimin gününü merak ediyorum :)) iki aydır sapmadaya bakalım bu ay kaçınca olacağım ...adet olur olmaz da ovulasyon testine başvuracağım ..

ayenne bende tek teselım doktorun duzensız adet oluyosun dıye hamıle kalamassın anlamına gelmıyo demesı beklıcem bakalım bu arada genetık testlerımı yaptırıcammmm hepımız ıcın hayırlısı olsun zaten bu sıcaktada hamıleleık cekılmez yanıııı

nedenmiş peki adet düzensizliğinin nedeni ..bana da smear yaptılar parça aldılar ultrason ve hormon kaldı onlar için de adeti bekliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…