canım sen hamilesin dimi listeye senide eklemiştim ama sen o güzel haberi bizlerle paylaşmadın yada unuttun bizineyse bebeğinin kalp atışlarını duydunmu canım inşllh sağlıklı bi şekilde kucağınada alırsın :Saruboceq:
selam
bısey sorucam yerleşme kanamasıyla ılgılı
benım son adetım 25 mayıs ve 26 gunde bır oluyorum dun gece camasırımda kahverengı kanamam oldugunu gordum ama bugun yok yerlesme kanaması olabılırmı?
cevaplandırısanız sevınırım
ekledim canım benim inşllah görmezsin kırmızıyı onun yerine çift çizgi süperrr olurrr hihoyyyt
merhaba benı de ekleyın aranıza alırmısınız benı baska topicteydım bıraktım orayı mahalle muhabetıne dönüşmüştü
iyi akşamlar beni de eklerseniz sevinirim 4 temmuz muhtemel adet günüm.biraz düzensizlik var 35-40 gün arası oluyor.hepimiz en güzel haberleri alırız inşallah en kısa zamanda.
manik ve ceygün tebrik ederim kızlarrr zemuszemus GEZGİN cim sanada heyecan basmış ben görmeyeliiii şimdii senin yazılarınıı okurken dahadaa heyecanlandım dayanamayıp bende erken yapsam diye düşündüm amaa dahaa tam 10 gün olmuş çalışmalara başlayalı 21 haziran adet günüm amaa umudum nedense yok hiç allah bilir amaa 10 günde ancak 3 gün bir araya gelebildik eşimle misafirim eksik olmadıki napıyımmafoldumben
hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt
xenalix :CüvCüv:
manikk :CüvCüv:
ceygul :CüvCüv:
BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti
gezgin : 21 haziran :Saruboceq:
denizden : 25 haziran :Saruboceq:
cigdem_k : 26 haziran :Saruboceq:
life_city : 30 haziran :Saruboceq:
angelic : 9 temmuz :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
eylul_den : 8 haziran :Saruboceq:
moonlight : 11 temmuz :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 15 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
tırtılkurabiye : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:
miss_teacher : 4 temmuz :Saruboceq:
Paylaştım da hangi başlık altına bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 5 + 6 haftalık hamileyim kalbi atıyor dedi doktor.Bi de elimizde küçücük resmi var :CüvCüv: Darısı isteyen herkesin başına inşallah
benı de alın benıde zemuszemus
Hoşgeldin canım aramızaopuyorumnanaktan
Herkeze hayırlı ve huzurlu günler diliyorm
Valla bugün ben gene rahat durmadım kızlar kaydirigubbakcemile3
Test yaptım bir saat kadar önce,ilk saniyeler dedim yok kesin negatif,ama sonra bir iki dakika geçtikçe diğer çizgi görünmeye başladı,yani şuan silik bir çizgi gene bana bakıyorakannehir Bu sefer farklı test aldım denemek için,bilmem ne kadar doğru ve hassastır...2 haftalık gebeliğe kadar belli eder,azda olsa çıkar yazıyor üstünde... bilmiyorumkismile Neyse hayırlısı olsun... Ben gene beklicem tabi,inatla son güne kadar:lepi: Çok heyecan yapmadan beklemek istiyorum en olur ne olmazyerimseniben Ayın sonuna kadar hayırlı haberleri alırız inşallaahh:Saruboceq:
merhaba benı de ekleyın aranıza alırmısınız benı baska topicteydım bıraktım orayı mahalle muhabetıne dönüşmüştü
günaydın kızlarrrrrrr hadi canım inşallah hayırlı haberlerini alırız ama bu kadar erkenden bişeyler çıkıyorsa mutlaka vardır diye düşünüyorum Allah umutlarını boşa çıkarmaz inşallah:Saruboceq:
cnm hiç umudunu yitirme çünkü zaten bir kerede hamile kalınıyor.opuyorumnanaktan Zamanına denk geldiyse olmuştur.Olmadıysa da bir dahaki aya kısmetse olur. .olumunekankayizsmile
Hoşgeldin canım aramızaopuyorumnanaktan
Herkeze hayırlı ve huzurlu günler diliyorm
Valla bugün ben gene rahat durmadım kızlar kaydirigubbakcemile3
Test yaptım bir saat kadar önce,ilk saniyeler dedim yok kesin negatif,ama sonra bir iki dakika geçtikçe diğer çizgi görünmeye başladı,yani şuan silik bir çizgi gene bana bakıyorakannehir Bu sefer farklı test aldım denemek için,bilmem ne kadar doğru ve hassastır...2 haftalık gebeliğe kadar belli eder,azda olsa çıkar yazıyor üstünde... bilmiyorumkismile Neyse hayırlısı olsun... Ben gene beklicem tabi,inatla son güne kadar:lepi: Çok heyecan yapmadan beklemek istiyorum en olur ne olmazyerimseniben Ayın sonuna kadar hayırlı haberleri alırız inşallaahh:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?