YOK GECİKMEDİ ...reglde düzensizlik var ..normalde her ay 15 inde oluyordum ..son iki ay değişti..iki ay önce 11 inde geçtiğimiz ay da 23 ünde oldum ..her ay 15 inde oluyorum ama bu iki ay mevsimsel stresten filan değişmiş olabilir diye bu ay için de 15 inde olurum diyordum ama sanırım regl tarihim 23 üne attı anlaşılan ...15 inde olmadığıma göre ...gecikme yok yani ..23 ünden sonra gecikmeden bahsedebilrim ancak..
gezgin sen ikinci çizgiyi silik görmüştün hamile değilsin tarzında bişiyler yazmışsın neler oldu cnm :/:bbo:
gezgin sen ikinci çizgiyi silik görmüştün hamile değilsin tarzında bişiyler yazmışsın neler oldu cnm :/:bbo:
Evet canım silik çizgiyi 3 kez gördümbilmiyorumkismile
Ama kan testi yaptırdık dün NEGATİF çıktı... 21'i adet günüm 30 günden hesaplarsak,seninle aynı gün,ama ben 5-10 gün geçikiyorum,bakalım ne zaman olucam....
Sende annenin dediğini yap bence,ben eşimin gönlü rahat olsun diye yaptım,çok umutlandım,zaten az kaldı günün geçince yaparsan varsada daha belirgin olur zaten...
Yoksa benim gibi kalırsın siliklerden sonrakaydirigubbakcemile3
Ama eşime dedim 3 haftada bebek mi olur dinletemedimkaydirigubbakcemile3
Allahın takdiri tabi,ol dese olur... Ama yolun başındayız daha...
Çok Üzülmedik elhamd.beklemeye geçtik tekrarhihoyyyt Hadi hayırlısı...
Senin için duacıyım İNŞALLAH görürsün çift çizgileri :lepi:
-----------allah herkese herşeyin hayırlısını versin bu gece regaip kandili tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın allah gönlüne göre versin:Saruboceq: kimseyi evlat hasretiyle yakmasın inş... sende neşeye devam gezginim nasılsa yolun başındayız gerçekten sağol güzel duaların için arkadaşım amin diyelim gerisi allahaa kalmış cnmm ...a.s
Amiinn canımm:Saruboceq: Rabbim yüreklerimizden gelen dualarımızı işitecektir inşallah...
Az sabır,bebişimiz gelicek inşallah buna inanıyorummopuyorumnanaktan
Evet canım silik çizgiyi 3 kez gördümbilmiyorumkismile
Ama kan testi yaptırdık dün NEGATİF çıktı... 21'i adet günüm 30 günden hesaplarsak,seninle aynı gün,ama ben 5-10 gün geçikiyorum,bakalım ne zaman olucam....
Sende annenin dediğini yap bence,ben eşimin gönlü rahat olsun diye yaptım,çok umutlandım,zaten az kaldı günün geçince yaparsan varsada daha belirgin olur zaten...
Yoksa benim gibi kalırsın siliklerden sonrakaydirigubbakcemile3
Ama eşime dedim 3 haftada bebek mi olur dinletemedimkaydirigubbakcemile3
Allahın takdiri tabi,ol dese olur... Ama yolun başındayız daha...
Çok Üzülmedik elhamd.beklemeye geçtik tekrarhihoyyyt Hadi hayırlısı...
Senin için duacıyım İNŞALLAH görürsün çift çizgileri :lepi:
--- inş. cnm benim bu arada nicklerin altında çıkan yok bebiş doğum zamanı yok bebeğin yaşıı tablosu varya cnm sende yapmışsın huzurum sensin diye nasıl yapılıyor bu ben anlayamadım :çok üzgünüm::uhm:
hayırlısı olsun ...dün akşam da benim çok aniden başım döndü ..ama ne baş dönmesi ..gözüm karardı resmen bayılacak gibi oldum ..saat 23:30 filan gibydi ..ben yorgunluğa verdim ama eşim hemen hamilemisin yoksa inş. inş.demeye başladı bile :))
Hadi yaaa,ayy inşallaah bebişinin belirtisidir:Saruboceq:
Rabbim heyecanınızı boşa çevirmesinnopuyorumnanaktan
Gününe ne kadar var ? yada geçti mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?